frp ile ilgili kitapların türkçesi

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

frp ile ilgili kitapların türkçesi

Post by Drakhan »

frp ile ilgili kitapların türkçeleri mevcutmudur eğerki mevcutsa ankarada nereden bulabilirim???? :(
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

şu an için duyduğum(takip etmedim hiç) kadarıyla sadece Player's Handbook'un türkçesi var. Monster Manual ve Dungeon Master's Guide'ı da çevireceklerdi sanırım. Ankara'da nerede bulabileceğini bilmiyorum hatta bulabileceğini bile bilmiyorum...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

yinede çok sağol :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Kusura bakma yardımcı olamadım ama yapabilecek pek bir şey yok. Bu konuda Türkiye'de yapılan çalışmalar az. Bana bıraksalar ben kendim çevirmek isterdim ama işi erbabına bırakmak lazım, o yüzden bana laf düşmez ama adamlar da yapmıyor abi. Herşey tiraja bakıyor, popülariteye bakıyor Türkiye'de :(
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Gwydion The Quick
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwydion The Quick »

Orjinallerinin pek satılmadığı ülkemizde Türkçelerinin satılması biraz zor görünüyor. pdf'ler ve fotokopi kitaplar varken Türkçe dahi olsa orjinal kitaplar çok fazla satılmazlar gibi.
Önemli olan yolun sonunda ışığın olup olmadığı değil, ışığın olduğuna inanmak ve ona ulaşmayı istemektir.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

kitle de öyle fazla diil sanırım Türkiyede...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben türkçesini aldım , belli sayıda üretmişler arkasında bir numara var. Eh mantıklı kaç kişinin alacağı belli değil hem de çok pahalı yani 50 milyon falan dı..

Kitaplar pahalı, Zaman Ã?arkı nı okumak istiyorum. Ã?dünç vericek var mı :-P
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

peki internette oyuncunun el kitabını (yani türkçesini)indirebileceğim bir link biliyormusunuz???
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Lime Wire gibi programlardan rahatça indirebilirsin.Ama türkçesini bulabilir misin bilmiyorum.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
torschedo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by torschedo »

Mark wrote: Kitaplar pahalı, Zaman Ã?arkı nı okumak istiyorum. Ã?dünç vericek var mı :-P
Bende ödünç okuyorum ilk 5 kitap bitti gibi. Güzel kitap kaçırma. Sende tavsiye verirsen sevinirim.
Post Reply