Frp Siteleri Toplantılarında buluşulan adamlar

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Gözlükle ilgili zeki gösterir geyiği vardır bir de. Ama hakikaten taşımasını bilene yakışır hani
oda farklı bi bakış açısı

Gözlük taktığım için "zeki" geyiğine girmedim..Dediğim gibi çevremdekilerde benim gibiler
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Teşekkürler Lixer yaptığın iltifat için. Evet ilk görüşte intiba için avantaj teşkil ediyo iltifatın.

Bu arada bir de şey var, ciddi ciddi konuşan tipler bazen bakarsın aslında çok geyik adamdır. O bende var sayılır. Genelde ciddi konuşuyorum sitelerde....
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Galathiniol wrote:
Gözlükle ilgili zeki gösterir geyiği vardır bir de. Ama hakikaten taşımasını bilene yakışır hani
oda farklı bi bakış açısı

Gözlük taktığım için "zeki" geyiğine girmedim..Dediğim gibi çevremdekilerde benim gibiler
Yok seni kastetmedim öyle ortaya söyledim yani laf lafı açıyor ya ;)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

demiş olduğum gibi resmi yazılar çok fazla yazıyorum buralara.Ama inanın eğlenceyi ve eğlendirmeyi seven birisiyimdir.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bu arada bir de şey var, ciddi ciddi konuşan tipler bazen bakarsın aslında çok geyik adamdır. O bende var sayılır. Genelde ciddi konuşuyorum sitelerde....
Yeni tanıdım seni. gerçektende öyle birisin :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Hehe, komiğimdir ama :w00t:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ciddi ciddi konuşan ama tanıyınca muhabbeti güzel, geyik adamlardansın :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

aransayes te çok bayıyor, tavsiye etmiyorum kimseye. Bir gece ağlatacaktı beni neredeyse :angel: Bir sardımı başınıza illallah dedirtiyor, mephistotelese başlıktaki tiplerin arasına bunu da eklemesini öneriyorum :-P
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh arkadaşlar aslında iki seçenek de aslında aynı noktaya geliyor. Ama ben önce kandırmaya denemenin daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum. O nedenle ben her ne kadar internette farklı gerçek yaşamda farklı da olsam iki tarafta da aynı olduğumu söyleyerek sizi kandırmayı bir deniyorum.

Bu denemenin ardından da birkaç noktayı söliyim. Gözlüklüyüm. Sivilcem var mı? Birkaç tane var. Son derece ezik bir tipim. Bu yaşa gelip para kazanmam gerekirken hala üniversitedeyim. Ve bu durumdan kurtulmak kendi paramı kazanmak istiyorum en yakın zamanda... Eziklik büyük oranda bundan kaynaklanıyor.

Pek çok insan yaşını büyük gösterirken ben Firble ile girdiğim ilk günlerde yaşım küçük gibi davranmayı daha fazla tercih ettim. Neden? Ne bileyim canım küçük olmak istedi. Hayatımın en kötü dönemini yaşarken belki geriye dönmek istedim. Eminim psikologların bir ton açıklamaları vardır.

Rollerime kendimi aşırı kaptırırım. O nedenle buluşmalarda frp ağırlıklı konuşmak gibi kötü bir huyum vardır. O da olmazsa site hakkında konuşurum ki bu daha kötü. Ama ortak payda site iken de mecburen öle oluyor. Ama genel olarak eski Ankara grubu da o havadaydı bir zamanlar. Neredeyse telefonlarda bile pazarlıklar yapılıyordu. Yeminer hatırlar. Manyaktık işte biraz di mi Yeminer?

Zar taşımam zar sevmem... Her ne kadar taşıyana kastım yoksa.. DnD ve her hangi bir kural tartışmasından aşırı sıkılırım ki sayısal bir bölümde okurken bir de frpde sayısal hesap hiiiç çekici gelmiyor açıkçası.

Eh zamanında admin de oldum. Ama genelde kıyıda köşede oturan adamdım. Genelde bizim adminlerimiz öyledir. Bir kısmı babacandır. Diğerleri kenarda oturan adamdır. Ben kenarda oturan adamdım. Özellikle çok kötü bir dönem olmasının da etkisi ile.

Son zamanlarda şişmanladığım söyleniyor. Doğrudur ilk başlarda şişman değildim. Bu durumda şişman ve gözlüklü yeni bir model oluşturdum galiba buluşmalara gelenlerin arasında...

Bir de belki arkadaşların bu tip hayal kırıklıklarından kurtulmak için eski buluşma resimlerine bakmaları yerinde olur. Ne kadar ses tonumuz ve tavırlarımızı ele vermese de en azından görünüşlerimizi görmüş olurlar.

Eh sanırım bu kadar yeter... Elbette yukarıdakilerin hepsi de benim uydurmam olabilir. Bu da internetin güzel yanı interneti bunun için seviyorum. Olmak istediğim kişi oluyorum. Biraz FRP gibi. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bu başlığa eski trulias olsaydım bir yazı koyardım ama bilen biliyor idealist günlerim ümidi kesmemle beraber geride kaldı :roll: burda hakanın dedikleri bencede referans cümleler. bu yazıya doğru deyip birçok konudada atıp tutup "şu söyle olmalı ünlem bu böyle olmalı ünlem" deyip hiç bir işin altına elini koymayan kişiler biliyorum 8) bu yazı gereksiz kırıcı ve "tikky" diye tabir edilen birkısım gençliğin diğer insanlarla aralrında bir fark yaratmak için yazmış oldukları yazılar ve söylemiş oldukları sözler gibi olmuş.

hepimiz birbirimizle eylenene kadar, birbirimize amiyane tabirle artislik yapmayıp, yalan söylemeyip, dalga geçmeyip, iyi niyetle yaklaşsak çok daha mutlu oluruz 8)

neyse bu mesajı uzatmayayım, dediğim gibi eski idealist günler geride kaldı :D .
son sözüm yazıyı beğenenler bir kompleks ürünü olarak beğenip beğenmediklerini irdelesinler 8)
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Hoş ama ani yargılı bir yazı olmuş...:)şunu da söylemek isterim ki;bu yazıdan alınan insandan şüphe ederim,
Bir yaraya isim vermeden tuz dökene saldırmak içler acısıdır...

Ben tekrar tebrik ediyorum.... gerçekten eğlendim.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu arada Firble şişman ve gözlüklüler önce ölürler ona göre... :D :D :D
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

İnsanlarla eğlenmek acı bir şeydir arkadaşlar, ve bunu çok mattah bir şeymiş gibi gerine gerine anlatmanız daha da içler acısı bir durumda olduğunuzu gösteriyor ne yazık ki...

Bilişsellikten yoksunluk...

Eğlence anlayışları doğal olarak kişiden kişiye değişir. O yüzden "eğlenme" amaçlı mesaj atarken biraz daha özen gösterelim..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Açıkcası ben tepki vermedim. Orada yazdığım mühesese geyiğinide anlamak için illa smile koymak gerekiyorsa orası size kalmış.
Bunun dışında zaten çoğu kişi en azından sitenin gerçek müdavimleri birbirlerini gördü ve az da olsa kimin ne olduğunu anladılar.
şu yalan dolan kısmına gelirsek zaten o şekilde konuşan kişi bunu gerçek hayattada alışkanlık haline getirmiştir bunu normalde de yapıyordur. Ama bu da bir gerçek ki dışarıda Ozan'ım burada Dragonfire im. Burada amaç farklı dışarıda amaç farklı.
Bence yazı genel anlamda yanlış bir anlatıma sahip. Olayın temeli şu olsa gerek; Burada görüp okuyup işlerini RP lerini v.s lerini okuduğumuz şahısları belkide karakterleri ile belkide konuşmaları ile kafamızda kuruyoruz ve gerçek hayatta tanışınca onların canlandırdıkları karakterler değilde onları canlandıran kişiler olduğunu anlıyoruz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Ne düşünüyorum biliyomusunuz.Mesajı okuyup komikse komik olduğunu değilse olmadığını söylemek yada amacını aşan bir mesaj ise direkt silmek yerine.Site yöneticilerinin teker teker gelip acizce konuyu kızıştırma çabaları gerçekten benim yazıda berlittiğim türden kişiliklere sahip olduğunuz anlamına gelebilir mi ?

Bu başlığa tekrar mesaj atmamayı çünkü Eldarin ile birbirimizi anladığımızı düşünürken.ARkasından blişsizlikle suçlanmak hoşuma gitmedi.Pekii bu sitenin yöneticisi olarak mesaj atıldaktan iki gün sonra zaten adminlerden biri bu konu hakkında görüşünü belirtmiş ve başlığı silmeme kararı vermişken bu konuyu alevlendirip tartışma çıkarmak ve yetkileriniz sayesinde her zamanki gibi haklı çıkmak ..Size ne kazandırır..Bravo ...

Eğer gerçekten mesaj maksatını aşmış ise yapılacak doğru şey mesajı silmek yada dondurup site kurallarına uymadığını belirtmek doğru davranış değil mi ? Atılan her yalnış yada doğru mesaj da Ortaya çıkıp yaptığınız şu şu şu şu ve ben buna hem izin veriyor hemde sizin üzerinizde dominant tip olmak için baskı kuruyorum türü davranışlar ..Sizi o listede sayılan tiplerden birinin içine sokabilir mi ki ?.Ama bunun kararını ben değil okuyanlar versin..
---------------------------------------------------

Birincisi bu yazılanları kendi kişiliğime bir hakaret olarak algılıyorum ve site yönetiminden ki bu açıklamayı yapan kişinin site yönetiminde yetkili olduğunu göz alarak sözlerinin yönetim adına olduğunu düşünüyorum .Neyse site yönetiminden kişiliğime edilen hakaret yüzünden özür bekliyorum..

Mesaj tamamen geyik amaçlı yazılmış olup kimseyi hedef altına almamıştır.Mesajl da yazanları komik yada etik bulmamak sizin özgürlüğünüzde olan bir şey.Kendinizi de ordaki tiplerden biri olarak görüp görmemek te.

Eğer MEsaj yalnışsa silin.Forum kurallarına eklemek istediğiniz bir şey varsa da bildiğim kadarıyla forum kuralları diye bir başlık var oradan yapın.Zamanında bende sitede yönetimde bulunduğum için moderatörlerin nasıl davranması gerektiğini normal kullanıcılardan iyi bildiğimi düşünüyorum.TAbiki benim bulunmadığım süre içinde hakaret etmek site kurallarında normal sayılmaya başlanmışsa ayrı.

Ama Moderatör yada sitede kıdemli olup fazla takılmak.Zırt pırt her mesajın içine girip.Zaten adminlerden biri yönetimin görüşünü belirtmişken çıkıp geyiğe dönmüş bir mesajı tartışmaya çevirmek ve bunun Bilişsellik ten yoksunluğu konusunda hiç bir yorumda bulunmayacağım..

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragonfire mesajını yalnış anlamış ve yalnış yorumlamışım Senden çok özür diliyorum..Söylediğin gibi bu olay kişilerle sitede görüşürken kafanızda yarattığınız hali gerçek hayattaki halinden çok farklı oluyor.Ama mesajda ben bundan sikayet etmiyorum ki.Bu tipler neden var yada neden yok da demiyorum.Bu tipleri siteden atalım yada kullanalım da demiyorumm.SAdece arada denk gelirseniz aklınıza ben geleyim hem gülümseyin diye yazılmış.Bu mesaj ın altındaki tartışmalar malesef sitenin geyik bölümünde ve gene bu aşlığın altında yapılacak tartışmalar değil.Herkesin Mesaj atma hakkı saklı olsada normal forumlarda yapıldığı gibi .Komikse altına mesaj gülüp eğlenmek .DEğilse hiç mesaj atmamak ve yalnışsa hiç bir şey demeden moderatörlere bildirmek Doğru davranış değil mi..şimdi sen bana diiyeceksin ki madem öyle sen neden mesajın altındaki bu kötü tartışmaya bir daha yazmayacağını söylediiğin halde yazıyorsun durmadan.Bu da güzel bir soru ve bana kapak olabilirdi ama bende kaçmak için yöneticiler bile bunu yaptıktan sonra diye cevap verebilirdim...

Bu arada Firble tebrik ediyorum baba :clap: .En büyük erdem insanın kendiyle barışık olmasıdır derler.Baştan beri nasıl davrandıysan davran kim olduysan ol.şimdi çemkirmek yerine kendi içini bakmışsın ve görüldüğü gibi kimse dalga geçmemiş..

Herkese SAygılarımla....
Post Reply