Frp Siteleri Toplantılarında buluşulan adamlar

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Abi zaten burada kimse kimseyle dalga geçmez, sen keyfine bak, birbirlerini şaka yoluyla kızdırmak olur, mesela ben Firble'a önceki mesajımda öyle yaptım. Ama işte böyle anlatınca ne esprinin zevki kalıyooo, ne yaptığın şakanııın, ne de dediğin lafın... :(
And i still wonder if you ever wonder the same!...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Valla yazılanlara bişe demicem...
Kendi grubumu değerlendiricem biraz.
Frpworld.com Bursa Tayfası.

Yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçtim denilebilir. Çok güzel zamanlar geçiriyoruz.
Aramızda satanisim diye gezinen zombi tipli kimsecikler yok.
Bir çoğumuz gözlüklüyüz ( oldun mehmet ben )
En baştan beri birbirimize olan saygımız hiç eksilmedi. Bunun yanında sevgimizi büyütüyoruz. Sağlam bir bağ oluştu aramızda.
Ayrıyetten illaki bir güven oluşuyor.
Geyik yapma potansiyelimiz %1000 nerde ise. Çok güzel geyik yapıyoruz ama ardından yine in game moduna geçiyoruz..
Sohbet manyak gibi devam ediyor. Her dakikamız heycan ve atraksiyonla geçiyor.
Bunun yanı sıra arada bir evlerde bile toplanıyoruz muhabbete geyiğe sarıyoruz oyunlara evde devam ediyoruz akşamsan sabaha kadar rp olayı yani..
Yeni tanışmamıza rağmen çok sıkı ve içten bir grup olmayı başardığımızı düşünüyorum.
Her türlü muhabbete açığız. Saygılar efenim...

Chaoticevil , findor , sekorki , oldun
Image
Eldarin , Findor
Image
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Mefisto yönetim adına senden özür diliyorum. Ama başlığın iyi noktalara gitmeyeceğini daha en baştan söyleyen bendim hatırlarsan. Çok samimi şeyler değil çünkü yazdıkların, bunu sende biliyorsun. Bu yüzden de daha samimi mesajlar atmanı önermiştim sana.

Yanısıra başlığı niye silmedim? Bunu da sana daha önce söyledim. Henüz eğlenilecek noktaya ulaşmamıştı çünkü başlık. Ara ara sana zevk verdi ara ara başkalarına zevk verdi bu başlık. Senden eğlendin, başkaları eğlendi değil mi? Peki burada yanlış olan ne?

Yanlışı da söyliim. Yanlış, eğlenceninde bir sınırı olduğunu bilmemekte yatıyor. Eğer seviyeli ve samimi bir başlık olsaydı herkes eğlenirdi ve eğlendikten sonra başlığı bırakırdı. şimdi ne oldu? Herkes eğlendi ve sonunda herkes birbirinin kalbini kırdı.

Yani kısacası, geyiğin sınırı nedir, nereye kadardır diyen arkadaşlar için bir örnek olmasını istedim diyelim. Hoş oldumu? Olmadı. Ama başından beri bu böyle değil miydi zaten...

Söyleyeceklerim bu kadar. Herkes eğlenmeye devam edebilir. Eğer dişlerinin arasında bunun tadı kaldıysa hala tabii...

Bu arada Findor, mesajını sileyim istersen. Onca eğlenceli mesajın arasında seninki çok sıkıcı duruyor... Yakışıkalmamış bence...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Yok silme :) Adminliğini bil. Öle üniversite tabanlı admin ayaklarına yatıp şekle sokma beni hehe :)

Ya neşelensin ortam biraz böle olmaz ki.
Biz bugün beraber sivilce sıkıcaz topluca.
Ayrıca evet bir bilgisayar manyağıyım.
Ayrıca Yarın Eskişehirde 7 Tane kıza Tek erkek olarak oyun oynatıcam
Kapak olsun :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Findor'u Allah'a havale ediyorum ben zaten.

Sınır tanımıyosun olm. İçindeki Findor'u durduramıyosun sen...

Findor'u yüksek lisans psikoloji öğrencileri araştırma dersi olarak alıyorlar zaten...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Nedense seviyorum lan seni :) Evet sevmemem gerek.
St ve player arası böyle bir ilişki olmamalı ama duygularıma hakim olamıyorum...
Yüreğime kazdım senin adını ben almadım alan alsın tadını
Zauahahah :)

Bu bendeki bir derki anlatamam kimseye..
İçimde bir findorla yaşamak..
Sanki içime ejderha kaçmış gibi bişe.
Uniq Human hissediyorum kendimi +10 Geyik Bonusu var :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bursa buluşmalarının ilkine sanırım katılıştım. Hatırlarsın di mi Findor. Sonra bir de Frontside la bir Bursa buluşması yapıp Uludağda et yedik. Tüm Bursa grubuna tavsiye ederim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Firble frp toplantılarında frp konuşmak doğaldır ya, kötü hissetmeye gerek yok. Hem başka konular konuşulmaya başlansa bile çabucak bitecektir onlar ve temel konumuz frp ve ayrılmaz ikilisi geyik geçecektir direksiyona. İkincisi, yani site meselelerini konuşma meselesine gelince o işi yapıp zevk alan sayısı çok azdır. Bi senle ben kalmışızdır o tayfadan gibime geliyo. şahsi fikrim frpworld yönetimi de bir siyaset rpg sidir ve en az diğer forum rol yapma oyunları kadar zevklidir. Doğal olarak hamleler sonuçlandıktan sonra kritiğini yapmanın da tadına doyum olmaz.

Mephistonun saydığı guruptan hangisine girerim bilmiyorum. Frpworld buluşmalarına gitmeye tam 3 sene önce başladım, o zamanlar sadece 5 kişiydi ve 5 kişiden hiçbiri beni şaşırtmamıştı. Ben bir zamanlar gözlüklü gurubuna dahildim, hani şu bilgisayar delisi olan gözlüklü insan takımı. Ama benim bilgisayar konusunun frp ile hiç ilgisi yok, mesleğim olduğu için sıka sıka...

İlk buluşmanın üzerinden geçen uzun süreye rağmen halim tavrım pek değişmemiştir(buluşmalarda), sitede biraz değişiklikler oldu, sorumluluklar malesef içtenlik ve samimiyeti yiyip bitiriyo ama buluşmalarda yukarıda ismi geçen tipleirn birçoğunu, birebir aynı olmasa da versiyonlarını gördüm bir kısmını canlandırdım ama hiçbirinin sayısı ve içeriği rahatsız edecek derecede fazla değildi.

Ha şaşıran insanlara da rastladım, aaa sen böyle miydin diye ama neye şaşırdıklarını kendileri bile bilmiyodu :)

Bide yanında 20 lik ar taşıyanlara kızmayınız lütfen, adamlar tecrübeli, her an bir oyun oynanma şansı vardır ve bi yirmilik nice oyunlar kurtarır. Onlara saygı ve sevgi duyalım, onlar zarların bekçileri :D Misal buluşmanın birinde şeker ile oyun oynatmak zorunda klamıştım. Keşke onlardan biri olsa da günü kurtarsa diye çok dua ettim.

Bu arada sitenin müdavimlerinin birçoğu ile bizzat tanıştım :w00t: Hiçbirinden de pişman değilim :-P Gene gelsinler gene tanışırım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Firble wrote:Bursa buluşmalarının ilkine sanırım katılıştım. Hatırlarsın di mi Findor. Sonra bir de Frontside la bir Bursa buluşması yapıp Uludağda et yedik. Tüm Bursa grubuna tavsiye ederim.
Ah kardeşim unuturmuyum o günü.
60's kafede çaylarımızı yudumlamıştık.
Bursa Buluşmalarının en Büyüğü ve şaşalısıydı :)
2 kişilik dev buluşma hehe :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

izmir tayfasinin karsiyakada yaptigi bi kac toplantiya katildim. hepsindede cok eglendim, hele bi tabu cevirdikki, anlatilmas yasanir walla, :evil: bu kadarmi eglenilirdi ya eminim katilan herkes eglenmisdir. :ayyyy!:
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Ya toplantılardan bahsedip beni kahretmeyin ben şanssız bir insanım ki İzmir'deki (hatırladığım kadarıyla) 4 buluşmaya çeşitli nedenlerden ötürü katılamadım :cry: .İşler, güçler, zaman sorunları vs olmadı işte atrık napalım başka zamana :| .Bir kış buluşması olursa ondan da pek ümitli değilim ama artık hayırlısı.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben de istanbuldaki son 3 buluşmaya katılmış bulunmaktayım ilkinde pek konuşmasam da diğer 2 si gayet eğlenceliydi hoşdu güzeldi :) kalabalıklık dolayısıyla masalar biraz bölündü ama eee o kadarı da olur değil mi ? :ayyyy!:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aransayes te çok bayıyor, tavsiye etmiyorum kimseye. Bir gece ağlatacaktı beni neredeyse Bir sardımı başınıza illallah dedirtiyor, mephistotelese başlıktaki tiplerin arasına bunu da eklemesini öneriyorum
ben sana o gece için özür dilemiştim demi. Buraya da yazmış ya. Sen benim gibi tipi buldunda daha ne istiyorsun. Neyse birgün msn de uzun uzun konuşuruz :schemes: anladın sen.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

SacoKhan wrote:Bu arada Firble şişman ve gözlüklüler önce ölürler ona göre... :D :D :D

:evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:

Sacokhan allah iyiligini versin, hakkaten ya. Bu arada elimde firble ın hicbiryerde yayınlanmamıs fotografları var, cuz-i bir miktara bırakırım :wink:
findor wrote:Ayrıca Yarın Eskişehirde 7 Tane kıza Tek erkek olarak oyun oynatıcam
Kapak olsun
Findor kime kapak olacak oyundan sonra anlasılır o ben 4 kıza oynattım kafayı yiyordum 7 kız ha, allah simdiden yakınlarına bassaglıgı sevenlerine sabır versin :evil: :evil: :evil: :evil:
ArwenofRivendell wrote:Sylvius'la tanıstım kendisi mukemmel bir insan sitedeki ile alakası yok keske bende onun kadar sevimli yakısıklı sempatik olabilsem.
Bu sonuncusunu denedim oluyor mu diye:D
Oluyormus yani insanlar sahte quote lar alabilir boyle ve kalabalık sayfalarda kimse zahmet edip bakmaz :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bunu bir çok kişi biliyor zaten ama kötü ellerde çok tehlikeli bir silaha dönüşebilir o yüzden onu kullanmayıp muhafaza etmeni öneriyorum Sylvius :wink:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply