Salon Kapattık Zaten
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Salon Kapattık Zaten
Ya arkadaşlar, sitede görünmeyen ama bizimle olan pek çok frpworld-sever dostlarımız da büyük bir hevesle bize katılıyorlar. (sbfkt filan). Salou kapattık bile. Mutlaka gelmek isteyenler maille ya da buraya yazsınlar. hatta kaç kişi geleceklerini yazsınlar. 10 aralık gibi tam bir sayı söylememiz gerekiyor.
Bu arada İstanbul'da bu işi Quel-shin ve Raistlin organize ediyor.
Cümbür cemaat gideceğimize göre erken gelenlerle biraz geyik çevirebiliriz de.
LOTR bizi bekle. Sauron'u devirmeye geliyoruuuuz!
Bu arada İstanbul'da bu işi Quel-shin ve Raistlin organize ediyor.
Cümbür cemaat gideceğimize göre erken gelenlerle biraz geyik çevirebiliriz de.
LOTR bizi bekle. Sauron'u devirmeye geliyoruuuuz!
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
King_Therosus
- Kullanıcı

zaten böyle birşey için dünden hazırdım,ve kambersiz düğün olmaz diye bir laf vardır:)gandalfoftheday gala için benide sayabilirsin,en az bir kişi benim daha sonra gelecek olan olursa yine haber veririm.bu arada tüm frp dostları hadi bakalım organizatörlerinizle en kısa zamanda temas kurun.19 ve 20 aralıkta tüm frp dostları efsaneyi beraber yaşayacaklar ve bu efsanenin güzelliklerini paylaşacaklar....
ve tüm acılarına rağmen yinede kalbindeki son güzel şeyleride insanlığa dağıttı,artık tüm mutlulukların sahibi olarak ölebilirdi.....çünkü kendine ait olan sadece acılardı....
ve tüm acılarına rağmen yinede kalbindeki son güzel şeyleride insanlığa dağıttı,artık tüm mutlulukların sahibi olarak ölebilirdi.....çünkü kendine ait olan sadece acılardı....
-
DeMRaN
- Kullanıcı

şovalye, savaş atına biner ve Coraxın peşinden yavaşça ilerler... Ona yetiştiğinde, atının hızını yavaşlatır aynı hızda ilerlerken konuşmaya başlar: Kardeşim biliyorsun bende bu toplantıdayım umarım beni unutmamışsındır, ismimim listenin başlarında olmasını istiyorum...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Heryere deil sadece iki yere yazdım farkındaysan sana cevap olarak yazdım bide
Baba napiyim sende iğrenç geyik yaptın ya 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
King_Therosus
- Kullanıcı