Burning Crusade!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Burning Crusade!

Post by Aredheliquas »

Gene bir WoW sorusu ve gene ben :D

şimdi BC geliyor 1ay kadar süre sonra, peki eski oyun elinde olanlarda gene gidip BC yi almak zorunda değilmi? Yanlışmı biliyorum yoksa? :plotting:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Evet almak zorundalar, sonuçta expansion çıkıyo patch değil, oyunun çok büyük bir şekilde değiştiriyo. Aynı Diablo 2 ile Diablo2 Lord of Destruction gibi, bir patch değil bir expansion o...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bencede öyle ama arkadaşlardan birisi almıycaamızı idda edince bi sorıyım dedim.
teşekkürler... :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Almak zorundayız malesef :D almasak ohh ekmek elden su gölden güzel olurdu :D ama BC'din muhteşem olacağı kesin.Yani yeni bilgiler vs. okuduğuma göre çok hoş.. Ã?mitliyiz! :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aynen. cıkıs tarihini iple cekiorum... :king:
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

İple çekmemek elde değil özellikle ben elfleri ve sanırım Blood Mage diye yeni bir class gelicekmiş onu merak ediyorum acaba nasıl olacak.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

blood mage die bi class yok yannız. blood elf - mage şeklinin kısaltılmısı olarakmı söledin onu :plotting:
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Blood Elf'ler Mage olabilcek ama Blood Mage diye bir class gelmiyecek oyle birşey yok.

Bc almıyabilirsin ha ne olur o zaman Outland geçemezsin. Zaten şu anda dikkat ettiyseniz LvL barınız tekrardan açıldı ve 70 talent'ları geldi. Bc geldiği anda o barı doldurma olayınızda başlıyacak ve 10 talent daha alabilceksiniz.

Bc almazsan Outland yalan Epic Fly Mount yalan vede yeni olan bir çok şey yalan olur.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Par-Salian wrote:Blood Elf'ler Mage olabilcek ama Blood Mage diye bir class gelmiyecek oyle birşey yok.

Bc almıyabilirsin ha ne olur o zaman Outland geçemezsin. Zaten şu anda dikkat ettiyseniz LvL barınız tekrardan açıldı ve 70 talent'ları geldi. Bc geldiği anda o barı doldurma olayınızda başlıyacak ve 10 talent daha alabilceksiniz.

Bc almazsan Outland yalan Epic Fly Mount yalan vede yeni olan bir çok şey yalan olur.
son harfine kadar kayılıyorum. arkadaslara okuyım burları suratlarının alcaa şekli merak ediorum :D
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Hah pardon hatırlamıyorum işte zaten emin olmadan söylemiştim onu :) Onu bunu bilmem gayet güzel bir oyun olacak :D
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sendite preorder verenlerin eline kısa sürede geçmesi umuluyor. Umarım 16sına yetiştirirler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

16. bırak dark portallar açılmaya başladı lord kazzak benzeri bir varlık şu anda orgimmarın'ın tümünü temizliyor bliz hediyesi herkes katliam oldu :S
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

ah girim bakim hemen oyuna merak ettim. 2 haftadır girmiyrudm oyuna.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Evet millet dün geceden beri level kasıyor Bloodelf açanlar 20 oldu normal 60 ları kasanlar ise 62-63 olma yolundalar. Ama benim oyun hala gelmedi birde hesapta preorder ettik. Artık tatilde yetişirim millete.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

walla ben su anda yüklüorum süper bi duygu :)
Post Reply