bu açıkcası merak ettiğim bir konuydu. umarım arşiv değeri olan değerli bir başlık olur
sitede ne kadar zaman geçiriyorsunuz?
sitede ne kadar zaman geçiriyorsunuz?
merak edilen konu basit: sitede ortalama olarak ne kadar zaman geçiriyorsunuz ve bu geçirdiğiniz zaman içinde neler yapıyorsunuz?
bu açıkcası merak ettiğim bir konuydu. umarım arşiv değeri olan değerli bir başlık olur
Hımm...
Sitede ne kadar zaman geçiriyorum.
Genelde İnternette olduğum zamanlar hep bi kenarda açık olur.
Açar arada bi f5 lerim
Genelde Bursa Başlığına yazıyorum.
Onun dışında ocakbaşı hikayelerinde oyun maceralarımızı journal tarzında siteye geçiriyorum. Epeydir üyeyim siteye 2004 üyesiyim yaşlanıyoruz site ile beraber
Ondan öncelerde Yeminerin tapınağı ile epey haşır neşirdim...
Bi ara koptum ama geri geldim
Mutluyum..
Sitede ne kadar zaman geçiriyorum.
Genelde İnternette olduğum zamanlar hep bi kenarda açık olur.
Açar arada bi f5 lerim
Genelde Bursa Başlığına yazıyorum.
Onun dışında ocakbaşı hikayelerinde oyun maceralarımızı journal tarzında siteye geçiriyorum. Epeydir üyeyim siteye 2004 üyesiyim yaşlanıyoruz site ile beraber
Ondan öncelerde Yeminerin tapınağı ile epey haşır neşirdim...
Bi ara koptum ama geri geldim
Mutluyum..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Walla genel olarak 15-16 saat sitede oluyorum. Ã?ünkü bilgisayarım hep açık ve frpworld de hep açık. Genel olarak tartışmalara katılmayı seviyorum, ama sonrasında tartışma bana katılıyo nedense. Tartışma beni çekiyo nedense anlamış değilim.
Sonra müzik ile ilgili başlıklara genel olarak yorum yapmadan takip etmeyi seviyorum çünkü bir müzik bilgini olarak hiç görmemişimdir kendimi, iki tane enstrümanı düzgün çalamadığım için hep ezik hissederim kendimi o yüzden ağzımı açmam
Siteye yeni gelen üyelere yardımcı olmaya çalışırım, bi de bu konu da beni çekiyo nedense, hep bana soruyo yeni gelenler, ama huzursuz değilim bu konudan aksine seviyorum.
Geyik kısımlara katılmamaya çalışıyorum, ama dilimin ucunda espri varsa esirgemem, herkes eğlensin. Espri konusunda hiç alçakgönüllü değilimdir, herkesi güldürürüm ama istediğim zaman
Sonracığıma bi aralar hiç uğramıyordum siteye ama artık uğruyorum böyle iyi walla...
Saygılarımla...
Sonra müzik ile ilgili başlıklara genel olarak yorum yapmadan takip etmeyi seviyorum çünkü bir müzik bilgini olarak hiç görmemişimdir kendimi, iki tane enstrümanı düzgün çalamadığım için hep ezik hissederim kendimi o yüzden ağzımı açmam
Siteye yeni gelen üyelere yardımcı olmaya çalışırım, bi de bu konu da beni çekiyo nedense, hep bana soruyo yeni gelenler, ama huzursuz değilim bu konudan aksine seviyorum.
Geyik kısımlara katılmamaya çalışıyorum, ama dilimin ucunda espri varsa esirgemem, herkes eğlensin. Espri konusunda hiç alçakgönüllü değilimdir, herkesi güldürürüm ama istediğim zaman
Sonracığıma bi aralar hiç uğramıyordum siteye ama artık uğruyorum böyle iyi walla...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
bi sure ara vermisdim girmeye, ama dayanamadim artik tekrar buralardayim, yine yeni yeniden
walla heryere girip kurcaliyorum, basliklari takip ediyorum, ilgimi ceken bisiler oldumu yaziyorum, kapisma ve catisma tarzi ki cok az oluyo ole durumlara girmemeye calisiyorum, ama genelde cok yazmakdan sa okumayi tercih ediyorum eglenceli konulara takiliyorum, fln fln iste artik bole yani
walla heryere girip kurcaliyorum, basliklari takip ediyorum, ilgimi ceken bisiler oldumu yaziyorum, kapisma ve catisma tarzi ki cok az oluyo ole durumlara girmemeye calisiyorum, ama genelde cok yazmakdan sa okumayi tercih ediyorum eglenceli konulara takiliyorum, fln fln iste artik bole yani
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

cok.
bilgisayar acık olduğu sürece sitede acık olur. başka iş yapsam bile site hep arkada acıktı, sürekli günceller günceller bkarım yeni msg varmı diye.
WoW oynarım arkada site acık bekler
bilgisayar acık olduğu sürece sitede acık olur. başka iş yapsam bile site hep arkada acıktı, sürekli günceller günceller bkarım yeni msg varmı diye.
WoW oynarım arkada site acık bekler
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Yeni üye olduğum dönemlerde ortalama 8-9 saat başında olurdum sitenin (bu 8-9 saatlik zaman dilimlerinde yemek yemeyi unuturdum hatta tuvalete bile gitmezdim). Ama şu ara site benim için eski heyecanını maalesef yitirdi
.Eskiden tüm forumları okumaya çalışıp site hakkında daha detaylı bilgiler almaya çalışırdım.Ama forumların kurdu olduktan sonra pek de çekmemey başladı beni.Neyse ki yeni başlıklar açılıyor ki bakacak enteresan şeyler çıkabiliyor.Umarım benim için eski heyecanına tekrar döner site.
Not:Bazen siteyi 1 hafta kadar hiç ziyaret etmediğim de olmaya başladı.
Not:Bazen siteyi 1 hafta kadar hiç ziyaret etmediğim de olmaya başladı.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
ben de ilk zamanlarda 12 - 13 saati geçecek kadar sitede duruyordum fakat dersane,okul derken artık olmuyo malesef artık ara ara sdece siteden gelen maillere cevap verebilecek kalıyorum o süreleri birleştirirsek 2-3 saat anca ediyordur herhalde...
ayrıca önüme gelen her türlü başlığa yazıyordum önceleri ama artık o kadar aktif değilim
durum böyle olsa da hergün aksatmadan girerim
ayrıca önüme gelen her türlü başlığa yazıyordum önceleri ama artık o kadar aktif değilim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Bİlmiyorum ki. Ne zaman siteyi açsanız büyük ihtimal ben yine burada olurum. Günün en az 5 saati sitedeyimdir. Ama bazen de siteyi açık bıraktıp gidip arkadaşlarla batak oynadığımda oluyor. Bu yüzden bazen pm lere cevap veremiyorum 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ya şu aralar fazla ilgilenemiyorum ancak RP vs. şeyleri yapmakta kesinlikle gecikmem.Tabii olayları da aksatmam
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
acıkcası tahminlerime yakın sonuçlar çıkıyor. hemen herkes gördüğüm kadarıyla internete girince siteyi açıyor ve enteresan birşey bulamassa başka şeylerle uğraşmaya başlıyor, ama ne olursa olsun ilginç bir şey olması ümidiyle siteyide bir kenarda açık tutuyor.
bir de şunu merak ediyorum: sitede olan herkesin her an bir parça ekleyebileceği eylenceli bir şey olsa, acaba siteyi bir köşede açık tutan herkes bir iş gibi sürekli o parçaya birşeyler ekler mi?
şimdi parça ne diyeceksiniz. bilmiyorum
bir şey düşünürüz. aslında buna benzer şeyler var sitede. kulaktan kulağa gibi. bilmiyorum.
mesela söyle birşey olabilir. bir hayal alemi düşüneceğiz ve bu hayal alemine yaratıklar ekleyeceğiz. hiç bir sınırlama yok.
atıyorum, ben mesela yeni bir savaşcı cinsi ekliyorum, o cinsin özellikleri , nerde yaşadığı, hangi atmasyon ülkede olduğu, tercihleri, düzenli birlikler oluşturup oluşturamayacağı, verilen ismi yani ne bileyim yeniçeri gibi veya paladin gibi ismi neyse.
siz kafadan tasvirleyeceksiniz. bir hayvanda olabilir , dağda , ovada. o atmasyon diyara kafanıza göre birşeyler ekliyeceksiniz.
kim böyle bir oyuna başlamak ister?
bir de şunu merak ediyorum: sitede olan herkesin her an bir parça ekleyebileceği eylenceli bir şey olsa, acaba siteyi bir köşede açık tutan herkes bir iş gibi sürekli o parçaya birşeyler ekler mi?
şimdi parça ne diyeceksiniz. bilmiyorum
mesela söyle birşey olabilir. bir hayal alemi düşüneceğiz ve bu hayal alemine yaratıklar ekleyeceğiz. hiç bir sınırlama yok.
atıyorum, ben mesela yeni bir savaşcı cinsi ekliyorum, o cinsin özellikleri , nerde yaşadığı, hangi atmasyon ülkede olduğu, tercihleri, düzenli birlikler oluşturup oluşturamayacağı, verilen ismi yani ne bileyim yeniçeri gibi veya paladin gibi ismi neyse.
siz kafadan tasvirleyeceksiniz. bir hayvanda olabilir , dağda , ovada. o atmasyon diyara kafanıza göre birşeyler ekliyeceksiniz.
kim böyle bir oyuna başlamak ister?
- darkflarer
- Kullanıcı