Ne diyim uzunlar daha iyi kıvırıyor...küçükler ise daha iyi sallıyor...
Buradan siz alın payınıza düşen cevabı.
Oynatmayanlar varsa oynatsınlar kesin.
"Ben oynattım diyorum." bu anket üzerine.
Uzun mu Kısa mı? Neden?
-
Bunises
- Site Yazarı

<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Uzun iyidir ya kısa o kadar sarmıyor =) Uzun ırklar daha bi içiçe oluyor oyunla orta seviyeli bir oyunda oynarken. Eğer DM gerçekten başarılı ise o zaman genel olarak kısa ırklarda değer kazanıyor bence...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bana da uzun oynattınız sonunda ama bir fırsatını bulursam yine kısalara döneceğim. Kısaların tadı apayrı. Dünyaya farklı bir açıdan bakmaya zorluyom kendimi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
İki türdekarakteri de bolca oynadım. Eğer uzun karakterleri oynatırsam sinsi, içten pazarlıklı ve kötükarakterleri oynattım, kısalarda ise çevik, komik ve cimri karakteleri oynattım. Hangisi daha çok hoşuma gitti derseniz uzunları tercih ederim.
Ufaklıkları severim ama genelde can sıkıcı olurlar belli bir süre sonra.
Ufaklıkları severim ama genelde can sıkıcı olurlar belli bir süre sonra.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yüzüklerin efendisinde favorim Samwise dı. İlk RP karakterimde ondan epey bi parça var. Frodo nasıl desem biraz fazla kahraman benim için.... Oradaki aşırı kahraman karakterlerin hepsi biraz itici geliyor bana.
HARBE GİDEN
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Firble wrote:Yüzüklerin efendisinde favorim Samwise dı. İlk RP karakterimde ondan epey bi parça var. Frodo nasıl desem biraz fazla kahraman benim için.... Oradaki aşırı kahraman karakterlerin hepsi biraz itici geliyor bana.
Size katılıyorum.Yüzüklerin efendisindeki en sevdiğim karakterlerden biri (hobbitler için) Peregrin Took tu.Belkide hep onun gibi davranmak istediğimdendir.Ã?ünkü yapısal olarak Pippin gamsız birine benziyor.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Peregrinin benim için de ayrı yeri vardı. Kitap boyunca bir karakterin üzerine yoğunlaşmam gerekse her halde Sam yerine Peregrin olurdu. Sam özellikle sadakati ile çok sevdiğim bir karakterdir. Ama Peregrin bence çok daha ilgi çekici bir karakter.
Belki de farkında olmadan Tolkein en büyük çelişkileri Peregrin, Faramir gibi yan karakterlere koymuş ve çok da iyi etmiş.
Belki de farkında olmadan Tolkein en büyük çelişkileri Peregrin, Faramir gibi yan karakterlere koymuş ve çok da iyi etmiş.
HARBE GİDEN