eragon
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

kitabı okumayan birisi için güzel. görsel acıdan cok cok ii. özellikle saphiranın ates püskürdüğü sahneler.aransayes wrote:şimdi filmi izleyenlere soruyorum. Film güzel mi değil mi? Elimizde patlamasın da yine. :plotting:
ama kitabı okuyan birisi cok eksikliğini cekicektir eminim!
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Kitabı okumadım. Ama madem genellikle beğeniliyor en kısa zamanda alayımda okuyayım.kitabı okumayan birisi için güzel. görsel acıdan cok cok ii. özellikle saphiranın ates püskürdüğü sahneler.
ama kitabı okuyan birisi cok eksikliğini cekicektir eminim!
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ben filmi begenmedim standartlarımın cokcok altındaydı. Kitabı okumamıs olmama ragmen. Ama Jeremy irons o rol icin bicilmis kaftandı boyuda biraz uzun olsa super olacak...
Ejderhanın kucuk hali cok tatlıydı ama. Ozellikle bayan arkadaslar bayıldılar o iri gozlere
gidilmeye deger mi bilinmez ama sonucta fantastik bir film desteklemek gerekir...
Ejderhanın kucuk hali cok tatlıydı ama. Ozellikle bayan arkadaslar bayıldılar o iri gozlere
gidilmeye deger mi bilinmez ama sonucta fantastik bir film desteklemek gerekir...
Nasıl bir filmmiş öyle. Anladığım kadarıyla Yüzüklerin Efendisi kalitesinde birşey beklemek boş bir umut olur. Zaten bu filmde dikkatimi çeken tek kişi Jeremy irons olmuştu. Adamın tipi Frp ye tam gitmiş.
Desteklemek için gideyim bir bakayım merak ettim artık.
Desteklemek için gideyim bir bakayım merak ettim artık.
jeremy irons çok iyi bir karakter oyuncusudur...her rolün hakkını verir...film çok kötü olsa da o kendini sevdirir... eragon'u yüzüklerin efendisi ile kıyaslamayın bile...olsa olsa güzel bir fantastik film olur...ama yüzüklerin efendisi bi şahaserdi bence...o ihtişamı yakalamak da herkesin harcı değil... 
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
-
Drakhan
- Kullanıcı

kesinlikle lotr serisinin üstüne bir fantastik film yapılabileceğini hiç sanmıyorum...jeremy irons çok iyi bir karakter oyuncusudur...her rolün hakkını verir...film çok kötü olsa da o kendini sevdirir... eragon'u yüzüklerin efendisi ile kıyaslamayın bile...olsa olsa güzel bir fantastik film olur...ama yüzüklerin efendisi bi şahaserdi bence...o ihtişamı yakalamak da herkesin harcı değil...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aslında ben...kara elf üçlemesinin iyi bir yönetmenle (ama çok iyi olmalı) unutulmazlar arasına katılabileceğini düşünüyorum...peter jackson tam bi lotr hayranıydı ve ortaya çıkan da onun hayranlığının bi yansımasıydı belkide...ve yine belki fanatik bir drizzt hayranı yönetmen inanılmazı gerçekleştirebilir...biz şimdilik öyle olmasını umalım... 
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
Bencede.kesinlikle lotr serisinin üstüne bir fantastik film yapılabileceğini hiç sanmıyorum...
Karaelf serisi güzelde. onu nasıl çekecekler. Underdarkta hiç ışık yok. Filmde ışık olursa da izleyenin aklı orada kalır.aslında ben...kara elf üçlemesinin iyi bir yönetmenle (ama çok iyi olmalı) unutulmazlar arasına katılabileceğini düşünüyorum...peter jackson tam bi lotr hayranıydı ve ortaya çıkan da onun hayranlığının bi yansımasıydı belkide...ve yine belki fanatik bir drizzt hayranı yönetmen inanılmazı gerçekleştirebilir...biz şimdilik öyle olmasını umalım...
evet biraz zor olur çekmek...ama şu hollywood'un yapamıycağı yok...önce karanlığı gösterip sonrada bir dark elfin gözünden yansıtırlar herşeyi...onlar nasıl görüyorsa bizde öyle görürüz film boyunca ...aklıma bişey gelmiyo başka... :plotting:
Ama onun gözlerindede sadece ısı kaynakları kırmızı renkte görünüyor.İnfra görüşle bir film çekmek zor olurdu. Ama madem çekmek isterler o zaman Buzyeli vadisinden başlasınlar.evet biraz zor olur çekmek...ama şu hollywood'un yapamıycağı yok...önce karanlığı gösterip sonrada bir dark elfin gözünden yansıtırlar herşeyi...onlar nasıl görüyorsa bizde öyle görürüz film boyunca ...aklıma bişey gelmiyo başka...