Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
-
Eldarin_
- Kullanıcı

Beyler bayanlar. Biraz hızlansak fena olmicak. Kritik bir noktada duruyorsunuz çünkü.
Tur döndürmek istiyorum ama sizin yapacaklarınıza göre olay ayrı bir boyut kazanabilir.
Hükümlü bu arada dişi vampirlerden biri çağırmışsın ama hangisini çağırdığını belirtmemişsin. Sylvia ve Anislav var iki dişi...
Haydin hareket...
Tur döndürmek istiyorum ama sizin yapacaklarınıza göre olay ayrı bir boyut kazanabilir.
Hükümlü bu arada dişi vampirlerden biri çağırmışsın ama hangisini çağırdığını belirtmemişsin. Sylvia ve Anislav var iki dişi...
Haydin hareket...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Fallen
- Seçilmiş Savaşçı
Hakan biz arkadaşlarnan gayet dinamik gayet aktif bi şekilde araştırmalarımızı sürdürmekteyiz, sende bi kıyak yapıp bi mağara çıkartmadın karşımıza
gerçi senin çıkartacağın mağarada ayı olur.. yok yok ayıyıda geçtim Werewolf olur kesin.. alçak GM..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Daeya
- Kullanıcı

-
Eldarin_
- Kullanıcı

Hükümlü böyle diyorArturo Bandini dice:
ben çilek gitti sanmıştım
Arturo Bandini dice:
neyse kalacak yer için kapışsınlar
Arturo Bandini dice:
atmışım ortaya sayalım eheh
Ben bişey derdim aslında bu arkadaşa ama
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Daeya
- Kullanıcı

-
Eldarin_
- Kullanıcı

(Gözlerini kırpıştırır)Efenim??? Biri benim adımı mı seslendi? (Parmakuçlarını göğsünün önünde birbiri üzerine yerleştirir) :schemes:
-
Eldarin_
- Kullanıcı

-
Eldarin_
- Kullanıcı