Frp Siteleri Toplantılarında buluşulan adamlar
Bu arada Yeminer gözlüğünü çıkarmış gözlüklü zayıf bilgisayar delisi babacan admindir. Etrafında insanları toplar. Kalabalıktır çevresi. Bir çeşit halka karışmış siyasetçi RPsi yapar vaatlerde bulunur. Nurlu ufuklara falan der. Eh inanırız da ona... Doğrusu ben yakında her FRPworld kullanıcısına iki anahtar da vermesini bekliyorum.
Bunun dışında ben hayal kırıklığına uğradım mı? Aslında şöyle ilk başta elbette kafamda birisini canlandırıyorum ama sonra yavaş yavaş o kişi gözümde Rplerde bile canlandırdığı karakterlerle özleşiyor. Efla Rhonin Darkgnome Yeminer Horcel Hükümlü öyle oldu. Onları görünce karakterlerin aklıma gelmesini uzun süre engelleyemedim. Horcel ve Yeminerde engelliyorum.
Bu arada aklıma gelmişken Mefistofalanes de gözümde pipolu gözlüklü hafif sakalı olan bir yazar gibi canlanıyor. Acaba doğru mudur? Nedir? Görenler anlatsınlar bakalım.
Bunun dışında ben hayal kırıklığına uğradım mı? Aslında şöyle ilk başta elbette kafamda birisini canlandırıyorum ama sonra yavaş yavaş o kişi gözümde Rplerde bile canlandırdığı karakterlerle özleşiyor. Efla Rhonin Darkgnome Yeminer Horcel Hükümlü öyle oldu. Onları görünce karakterlerin aklıma gelmesini uzun süre engelleyemedim. Horcel ve Yeminerde engelliyorum.
Bu arada aklıma gelmişken Mefistofalanes de gözümde pipolu gözlüklü hafif sakalı olan bir yazar gibi canlanıyor. Acaba doğru mudur? Nedir? Görenler anlatsınlar bakalım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Mefistofalanes'un imzasında ki linke tıkla Firble. Artık ondan sonra hayallerinin ne kadar gerçek olduğunu gör. Bu arada pipoyu iyi tahmin ettin ama Mefistofalanes'ta benim gibi nargileci 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Enteresan bi konu olumş. Aslında başta hevesli değildim ama birkaç kelime bişey söyleyince sanırım daha huzurlu olucam.
Biliyormusunuz bazen ne kadar etrafımızdakileri tasfir etmeye çalışsak da. Onlara hatalarını anlatmaya çalışsak da, onları ne kadar eleştirmeye çalışsak da; tarif ettiğimiz eleştirdiğimiz kişi aslında kendimiz oluruz. Nedense bazen bilinçaltımızda bir konuyu eleştirdiğmizde o konudaki eleştirilerden muaf olacağımaza dair birşeyler var.
Garip işte... İnsanın gözleri kendini göremiyor.
İnsanları sınıflandırmak ve belli şeylerle tanımlamanın tehlikeli olduğu konusunu geçtim. Tanımlama yapılırken kullanılan sözcüklere hayran kaldım. Ezik, sivilceli, gözlüklü,kilolu,... Bu kadar mı ilgilendiriyor insanları bunlar. Ya da sitede olduğu gibi görünme konusu tartışılıyor madem. Bi insan kendini nasıl gözlüklü, sivilceli ya da şişman gösterebilir sitede
Kendimle ilgili yorum yapmam genelde ben. Başkalarının yaptığı daha doğru olur. Neticede kendim hakkında önyargılıyım biraz
Beni en iyisi beni tanıyanlar anlatsın bahsedilen gibi biri miyim. Ya da diğer arkadaşlar öyle mi? Benim gördüğüm kadarıyla frpnin hayal gücüyle ilgili bir uğraş olasından dolayı site buluşmalarında rastlayabileceğiniz kişiler normal insanlardan önde başlarlar. Ayrıca konuşacak birçok ortak konunuz olduğu kesindir.
Haa sitede bu özellikler dışında her tür insan bulunabilir ama bu siteye özgü bişey değil sokakta da her tür insan bulunur. Bence sınıflandırmak oldukça yanlış olur
Biliyormusunuz bazen ne kadar etrafımızdakileri tasfir etmeye çalışsak da. Onlara hatalarını anlatmaya çalışsak da, onları ne kadar eleştirmeye çalışsak da; tarif ettiğimiz eleştirdiğimiz kişi aslında kendimiz oluruz. Nedense bazen bilinçaltımızda bir konuyu eleştirdiğmizde o konudaki eleştirilerden muaf olacağımaza dair birşeyler var.
Garip işte... İnsanın gözleri kendini göremiyor.
İnsanları sınıflandırmak ve belli şeylerle tanımlamanın tehlikeli olduğu konusunu geçtim. Tanımlama yapılırken kullanılan sözcüklere hayran kaldım. Ezik, sivilceli, gözlüklü,kilolu,... Bu kadar mı ilgilendiriyor insanları bunlar. Ya da sitede olduğu gibi görünme konusu tartışılıyor madem. Bi insan kendini nasıl gözlüklü, sivilceli ya da şişman gösterebilir sitede
Kendimle ilgili yorum yapmam genelde ben. Başkalarının yaptığı daha doğru olur. Neticede kendim hakkında önyargılıyım biraz
Haa sitede bu özellikler dışında her tür insan bulunabilir ama bu siteye özgü bişey değil sokakta da her tür insan bulunur. Bence sınıflandırmak oldukça yanlış olur
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Efla haklı. Konu eğlenceli ya da değil farketmez, biz aynı dünyada ve aynı ülkede yaşayan, aynı siteye girip başlıklar açan, aynı çukurda ki aynı..... diye gider durur. Herkesin kendine ait diğerinde olmayan özel yanları vardır. Yüzdeki gelip geçici bir sivilceye bakıpta o özelliği görmemek hata. Hangimizde bir başkasına komik gelen yanlar yok ki.Haa sitede bu özellikler dışında her tür insan bulunabilir ama bu siteye özgü bişey değil sokakta da her tür insan bulunur. Bence sınıflandırmak oldukça yanlış olur
Efla nasıl? Ortalama boylu, hafif uzun saçlı bir parça çılgın bilimadamı havası var. Bir şeyi icad etmekle delicesine uğraşan bilimadamı. Ama Ankara grubunun en sağlam adamıdır. Aramızda en sağduyulu olan odur. Sağduyulu olunması gereken anlarda onu dinleriz. Ankara grubu üç kişi olduğuna göre anlatılmayan bir tek Horcel kaldı. : )
HARBE GİDEN
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Efla babacım bak şimdi ..
şişmanın göbekliyim..Bİr ara gözlük takıyodum yeniden takmaya başlayacağım..Bİraz alkoliğim..Eziğim..Tikky im..Bir aralara sivilceliydim..Bİlgisayar delisiyim..Narsist im ....AAa bi de SAtanist değilim..
Ya da bi de aklıma gelmişken ordaki ibare Bİzim satanist olduğumuzu değil.O tipler arayanların buralarda kimseyi bulamayacağını anlatmaktı ya neyse..
Bu arada Nargile ci buldum bizim sitede nargilecei buldum.Ağlamak istiyorum.Baba sendemi meyveli içiyosun yoksa.Bu dünyada Tömbeki içen Frp ci tek ben miyim .. :evillaugh:
[/quote]
şişmanın göbekliyim..Bİr ara gözlük takıyodum yeniden takmaya başlayacağım..Bİraz alkoliğim..Eziğim..Tikky im..Bir aralara sivilceliydim..Bİlgisayar delisiyim..Narsist im ....AAa bi de SAtanist değilim..
Ya da bi de aklıma gelmişken ordaki ibare Bİzim satanist olduğumuzu değil.O tipler arayanların buralarda kimseyi bulamayacağını anlatmaktı ya neyse..
Bu arada Nargile ci buldum bizim sitede nargilecei buldum.Ağlamak istiyorum.Baba sendemi meyveli içiyosun yoksa.Bu dünyada Tömbeki içen Frp ci tek ben miyim .. :evillaugh:
Tömbeki içerim içerimde pek hoşuma gitmedi. Meyveli içerim daha çok. Ha bi de su yerine şarap konulduğunda çok güzel olur diyorlar ilk fırsatta onu da deneyecem. :schemes:Bu dünyada Tömbeki içen Frp ci tek ben miyim ..
Baba nasıl nargileci buldun, aramamıssın sanırım pek, siteden cok nargileci var , Körük lakablı ersin var, nacizane ben varım ama güllü içerim ben yada kısın nane-mandalin karısık.
tombekde ictim ama o zaman is zevkten cıkıp eziyete donusebiliyor, ben cigerlerimi seviyorum
simdilik aklıma gelmiyor ama hemen her bulusmada (benim gittigim bulusmaların hepsinde) ya tophaneye ya da nargile icilen bir yere gidilir, yeminerden tut yilmax a kadar cekeriz cigerlerimize taze odun alevini.
Aransayes, Sarap ya da rakı denemedim ama şalgam ve süt denedim süt oldukca yumusatıyor ama şalgam tadını bozuyor aromanın...
tombekde ictim ama o zaman is zevkten cıkıp eziyete donusebiliyor, ben cigerlerimi seviyorum
simdilik aklıma gelmiyor ama hemen her bulusmada (benim gittigim bulusmaların hepsinde) ya tophaneye ya da nargile icilen bir yere gidilir, yeminerden tut yilmax a kadar cekeriz cigerlerimize taze odun alevini.
Aransayes, Sarap ya da rakı denemedim ama şalgam ve süt denedim süt oldukca yumusatıyor ama şalgam tadını bozuyor aromanın...
Evet Firble Bilim adamı tiplemesi konusunda katılabilirim
Ama Ankara tayfasında eskiden sürekli katılan ama şu an dersler veya başka konular nedeniyle katılamayan bir adam olarak o tayfayı 4 yapsanız
Eskiden geliyordum amaa!!! 
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Vallaahi tayfa bir ara on onbeşti sonra üçe indi sonra yine on onbeşe çıktı sonra yine üçe indi. Yanlış hatırlamıyorsam birer defa da altı yedi ve dört gibi sayılaara çıkıp yine üçe indi. He bir ara ikiye indi. Horcel olmadığı için Ama Horcel dönünce eski canlılığına kavuştu yeniden. Bu arada eski Ankara grubundan Logan da epey nargile içiyordu. Mefisto aklında bulunsun.
HARBE GİDEN
Frpworld de nargileci bulamadıysan istanbul taraflarına uğramamışsın demektir, biz topluca nargileci insanlarız. Her buluşmamızda öyle ya da böyle İstanbulun en ünlü nargile mekanı olan Tophaneye yolumuz düşer, tüttürürüz nargilelerimizi.
Bu arada tayfamızın bir kısmı ki bu kısma ben, ve körük lakaplı Scythe(scythe baba körük diye gömdük lakabı
geçmiş olsun
) da dahildir sadece nargile içer, sigara içmez
Yeşilaycıyız yane
( smiley yeterli olmaz açıklamaya, ne biçim yeşilaycılıksa bizimki. Ama arkadaşlar ben işin nargilesinde değilim, ben nargilenin yanında iyi muhabbet edildiği için nargile içerim, eh yıllardır muhabbet masalarında olduğum için de bağışıklık kazandım nargileye. Gelirseniz İstanbula, geçin tophaneye, çağırın beni, alır bikaç kişi gelirim. Sohbet ederiz orklardan elflerden, wow(
) dan, siteden hayattan... Muhabbet edecek konu bol frpci dostlarla nasıl olsa. Arada bilgisayar konusuna girersek beni durdurmayı sakın unutmayın, gününüzü berbat etmeyeyim, acilen birileri konu değiştirsin
)
Bu arada frp ci insanlar birbirini sever, görüntüye önem vermez, yani sivilceleriniz varsa da kimse görmez, hani belki doktor varsa aramızda ( cilt doktoru ) ahanda müşteri diye size fazladan ilgi gösterebilir
o kadar.
Bu arada ekenleri de hiiç sevmiyoruz bildiriyim
Bu arada tayfamızın bir kısmı ki bu kısma ben, ve körük lakaplı Scythe(scythe baba körük diye gömdük lakabı
Bu arada frp ci insanlar birbirini sever, görüntüye önem vermez, yani sivilceleriniz varsa da kimse görmez, hani belki doktor varsa aramızda ( cilt doktoru ) ahanda müşteri diye size fazladan ilgi gösterebilir
Bu arada ekenleri de hiiç sevmiyoruz bildiriyim
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Bu kadar konuşulmuş bende kendimi tasvir edeyim bari biraz.İzmirliyim 22 yaşındayım bekarım,muğla üniversitesi dış ticaret bölümünde okuyorum,sarışın,yeşil gözlüyüm,192cm 97kg'ım,gözlük takmıyorum
,alkol,sigara,nargile tüketimi en had safhadadır,özellikle alkol çok alırım.Bir sonraki izmir toplantısında bulunmayı dört gözle bekliyorum.
Saygılar anacım.
Saygılar anacım.
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
E madem phantom anlatmış ben de anlatim
21 olcam yakın sürede, ODTÃ? Kuzey Kıbrıs'ta inşaat müh. okuyorum, saç rengimi bilmiom, göz rengi değişiyo mavi ve yeşil arasında(ne giydiğime bağlı), 175 boy, 70 kiloyum(kilo vermek istiyom), alkol desek eee walla alkolun içinde doğduğum için ayrı bir içecekmiş gibi gelmiyo bana, sigara içiyorum ayrıca spor da yapıyorum basketbol takımındayım, nargile çok içmem çünkü yakarım istemeden, resim çizerim, burada ne kadar çok online olsam da gayet sosyal bir insanım, tip olarak tipim düzgün diye düşünüyorum, tek övündüğüm şey istediğim zaman istediğim insanı güldürebilmek, hatta arkadaşlarımın çoğu gördüğü zaman gülmeye başlıyolar
, başka ne yaparım, hmm, yazı yazarım şiir de yazarım, bateri ve klasik gitar öğrenmeye çalışıyorum, eskiden sinemayla çok ilgilenirdim zamanım kalmadı artık o yüzden bıraktım. Başka da bişi yok bu kadarım ben...
And i still wonder if you ever wonder the same!...