Panın Flüdü yeniden ( başvuru ve sorular )

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar bugün karakterlerinizi hazırlamak için son gün demiştim. Hala hazır olmayan karakterler var. Normal yolla oyuna girmek için karakterin gelecek cuma geceyarısına kadar onaylanmış ve Dorleon a girişin yapılmış olması gerekiyor.

Karakterini Dorleon a nasıl sokacağı hakkında fikri olmayanlar fikri olsa da bunu uygulamaya çekinenler. Dorleon insanlarını sevmeyip onlardan çekinenler falan varsa bana mesaj atsınlar ya da buraya da sorularını atabilirler. Dorleon insanlarından çekinmeyin ama... Di mi Buzdağlarınınleydisi. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer hâlâ vakit varsa bu RP'ye geçen seneki karakterimle yeniden girmek -ya da devam etmek- isterim. =)

*özel mesaj gönderilen kutusunu araştırır*

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

Firble wrote:Arkadaşlar bugün karakterlerinizi hazırlamak için son gün demiştim. Hala hazır olmayan karakterler var. Normal yolla oyuna girmek için karakterin gelecek cuma geceyarısına kadar onaylanmış ve Dorleon a girişin yapılmış olması gerekiyor.

Karakterini Dorleon a nasıl sokacağı hakkında fikri olmayanlar fikri olsa da bunu uygulamaya çekinenler. Dorleon insanlarını sevmeyip onlardan çekinenler falan varsa bana mesaj atsınlar ya da buraya da sorularını atabilirler. Dorleon insanlarından çekinmeyin ama... Di mi Buzdağlarınınleydisi. : )
Di kesinlikle ve kesinlikle sıcak kanlı iyilkle yaklaşan Dorleon halkından size hiç bir tehlike gelmez çünkü savaşı seven bir halk değil özünde beklerim topraklaıma bende bi kasabadaydım siz çağırdığınızda ve Dorlionun kapılarına yaklaşıyorum yavaş yavaş...sizleride beklerim topraklarıma:)
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir Frontside o zaman seni de karakterini yollamış sayıyorum karakter senin de elindeyse girebilirsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Güzel bir oyun olucak..
Yer almamak içten bile değil.. Aranızdayım
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Oyuncu ismi: Ã?ağrı Paçin
Karakter ismi: Trevor
Irk: İnsan
Sınıf: Savaşçı

Tasvirleme:
Saç rengi: Koyu Siyah
Göz rengi: Siyah
Ten rengi: Esmer
Boy: 1,95
Kilo: 82
Görünüm:
İri ve kaslı bir yapıya sahip. Soğuk ve donuk surat hatları var baktığında hiç bir şey ifade etmeyen. Siyah saçları omuzlarına kadar iniyor çoğu zaman göğe doğru örüyor.
Üstünde metal zırhlar yerine bir ayıp postu var kara kışın soğuğundan korunmak için.
Deri kıyaferlere sahip. Ayının ağzı kafasının üstüne denk geliyor..
sırtında kocaman bir barbar baltası... Yüzü hafif yanık soğuk güneş ve kar'ın verdiği yanık.

Yollara düşmüştü yaklaşık 4 sene önce.. 20 li yaşların ve asiliğin getirdiği bişe olsa gerek diye düşünoyırdu ailesi. Onları geride bırakıp hiçe sayıp çıkmıştı istediği yerlere gitmek uğruna. Siyah küheylanı ile birlikte yolların üstünde kimi zaman hızlı kimi zaman sakin ilerleye ilerleye anadolunun yukarsından giriş yapmıştı.
Günlerce aylarca ilerledi. Müziğe olan ilgili kimi zaman anadolu hanlarında kalmasını dinlenmesini sağlıyordu.

Image
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Değişik bir karakter olduğunu belirteyim. Ozan RPsinde iki savaşçı hadi hayırlı olsun bakalım. Kesmeyin de insanları.
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Batı

İnsan - Ozan - 21

Güneşin geliş açısına bakılırsa gün çoktan doğmuştu. Hızla yerde uzandığım çarşafın
üzerinden kalktım. Koyu kahverengi pantolonumu giydim, uzun kollu çizgili giysimi, ve
pantalonumun renginden biraz daha koyu bir süveterimi geçirdim üstüme. Yüzüme su
çaldığım tastan yansıyan suratımda bakımsız kalmış kirli sakallarım ve uzamış siyah saç-
larım gözüme çarptı. Yeşil gözlerim artık yorgunluktan kızarmıştı. Su soğuktu ama hisset-
miyordum. Hissetmekten uzun süre önce vazgeçmiştim. Flüdümü kaptım, çantamın içine
tıkıştırdım. Güneş tüm lanetini üzerime kusarken, gözlerimi kırpıştırarak ,güne lanet ettim.
Tıpkı her yeni güne başlarken yaptığım gibi. Kapıdan çıkarken yatağımdaki çıplak kadınlar-
dan bir tanesi hafifçe inledi, ama umursamadım. Geri döndüğümde evimde olmasalardı iyi
olurdu.

Özgeçmişim

Ne bilmek istiyorsun hakkımda? Sana çocukluk yıllarımı anlatmayacağım. Dünyanın
öbürucunda, senin burdaki yaşantından çok farklıydı herşeyim. Sen hayatını nasıl
dahagüzel yaparım diye uğraşırken ben, yaşamak için çabalamak zorundaydım. Duymak
isteyeceğin hikayeler değildir bunlar, tıpkı benimde anlatmak istemeyeceğim gibi. Onatlılar
isimli kabilem, ben ve sadık hamster dostum numara üçyüzyirmi, ben 14. kışımı yaşarken
yola çıktık. Yolculuk kolay değildi, truvanın kapılarına dayandığımızda 380 kişiden geriye 8
kişi kalmıştık. Bizi içeriye neden aldılar veya yemeklerini neden paylaştılar bilmiyordum o
zamanlar. Daha sonradan öğrendim ki, sizin için yaşamak bir lüks olmadığından, paylaş-
maya vakit bulabiliyordunuz.

Geriye dönüp Truvada geçen 4 seneme baktığımda harcanmış bir hayat görüyorum. Zevk
içinde yaşadığım doğru olabilir. Acılardan kurtulduğumda öyle. Eğitimim zorluydu belki.
Beni bir ozanın yanına verecekleri ben çok küçükken kahinlerimiz tarafından görülmüştü.
Kaderim, tabiiki bana söylenmemişti ama her zaman el üstünde tutulduğumdan önemli biri
olacağım sonucunu çıkarmıştım. Bana sorarsanız bir b.k olduğum yoktu.

Truvayı terk etmemin üstünden 3 sene geçti ve ben bu süre içerisinde pek çok şey yaşadım.

Truvadan ayrıldığımdan beri neler mi yaptım?
Yatağımdaki kızlar kimin nesi mi?
Kahin benimle ilgili neler mi biliyor?
Elimde flüdümle ben kimmiyim?
Ne işle mi uğraşıyorum?
Halkımın başına neler mi geldi?
Peki Dorleon'da ne işim mi var?

Pekala, hikayem işte tam bu noktada başlıyor.

------------------

Güç: 8
Ã?eviklik: 10
Dayanıklılık: 8
Zeka: 14
Bilgelik: 8
Karizma: 17

-----------------

Ã?antasındakiler:

Hamster (Numara üçyüz yirmi)
Flüt ( Gül ağacından yapılma, kahinin hediyesi,
üzerinde tek bir küçük kararmış mücevher var,
herhangi bir bilinen özelliği yok.)
3 metrelik bir ip
2 tane meşale.Birinin yarısı tükenmiş.
Bir miktar mücevherat. ( Birlikte olduğu kadınlardan
çalınmış, veya zengin olanlardan tehditle alınmış. )
Bir şişe şarap.
Bir tane altın kadeh.

-----------------------------------------
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh kardeş ne diyebilirim ki karakter bile kendi başına bir hikaye oluşturuyor. Hoşgeldin. : )
HARBE GİDEN
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Karakterimi bir temize çekip geçen seneden kalma birkaç açığı kapatıyorum, hem de resmi başvurumu yapmış olayım:

İsim: Hyagnis
Sınıf: Zanaatkâr

Özellikler:

G: 9
Ã?: 13
D: 10
Z: 12
B: 14
K: 10

Özgeçmiş:

Hyagnis, Dorleon'un doğusunda kalan bir köyde doğmuş ve küçüklüğünü ailesiyle burada geçirmiştir. Takas yapmak için gittiği, Dorleon'un güneydoğusunda kalan Pessinus kasabasında bir bakır ustasıyla tanıştı ve yaptığı işle ilgilenerek onun çırağı olmaya karar verdi. Aradan bir süre geçtikren sonra evini tamamen bırakan Hyagnis ustasının yanında yaşamaya ve bakırdan yaptığı süs eşyalarını satmak için Dorleon'a gitmeye başladı. Artık Hyagnis'in yeterince ustalaştığını düşünen ustası onu son bir kez daha kervanla Dorleon'a yollarken cebine bir mektup sıkıştırmayı ihmal etmedi.

Boy: 174
Kilo: 66
Gözler: Ela
Saç: Siyah

Dış görünüş:

Hyagnis'in giyiminde normal bir kasaba sakininden pek farklı bir şey yoktur. Zayıf ve çabuk üşüyen vücudunu sıcak tutmak için yanında sürekli bir pelerin taşır. Tıraşlı yüzüne çirkinlik veren daimi bir somurtma ifadesi vardır. Bakırlarını taşımak için yanında beline iple bağladığı birkaç kese büyüklüğünde bir torba taşır. Bileğindeki en iyi işlerinden biri olan bakır bileklik en değerli eşyasıdır.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Karakterin gayet uygun abi. Oyuna hoşgeldin... Cumaya kadar oyuna girmeye çalış. Cumartesi henüz belli olmayan bir saatte kesin olarak girişi yapacağım. Eski oyuncular neler olacağını taktir eder. Ama biraz farklı olacak. Neyse : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar oyunun giriş bölümü birkaç dakika önce bitti. Bu noktadan sonra oyuna girmek isteyenler lütfen bana özel mesajla ya da buradan ulaşsınlar onlar için uygun bir giriş düşünelim. Oyunu oynayan arkadaşlar sizler de Pan Tapınağına hoşgeldiniz.
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Karakter ismi: Sruti
Sınıf: Hırsız

Tasvirleme:
Saç rengi: Kahverengi
Göz rengi: Ela
Ten rengi: Esmer
Boy: 1,70
Kilo: 65
Hikaye:
Cılız ve pasif bir dolandırıcı.Genç yaşta yaşam mücadelesinde tek başına kalmış ve kendine en uygun sınıfı seçmiştir.

Yaptığı hırsızlıklar farkedilince peşine düşen iri dövüşçülerden ve nüfuzlu kahinlerden kaça kaça Anadolu'nun dört bir yanını gezdi.Her şehirde bir düşman edindi.Onlarca kişiyi dolandırdı.Anadolu'da yaşanan ozan atılımı hakkında en ufak fikri yoktu çünkü okur-yazar değildi.İşaretleri anlayamıyordu.

Dorleon'a gelişinin ardında kuzeyli bir savaşçı vardı.
Ã?orum'da adamın çantasını kurcalarken farkedilince bir ebedi düşman daha edinmiş oldu.2 metre boyuyla bu beyaz savaşçı onun izini Dorleon'a kadar sürdü. Sruti yolda bir ağacın altında yatan ozanı gördü ve aklına geleni ardına komadı. Ozan 3 günün ardından ilk uykusuna yatmış ve bıraksalar 2 gün uyuyacakmış gibiydi. Sruti onun yöresel kıyafetlerini, çalgısını aldı ve kendi üstündekileri (Kuzeyli savaşçıdan çaldıkları)ni onun üstüne serdi. Artık onu bir ozandan ayıracak tek özelliği kalmamıştı(görünüm itibariyle). Dorleon'a kuzeyden girdi...

RPye girecek bir yer belirtirseniz sevinirim,mümkünse ilk frp oyunum olacak(heyecan sardı :D )

Abilityler
STR 8
DEX 15
CHA 13
WIS 11
INT 12
CON 10

not: ability modifierleri nasıl yapacağımı anlamadığım için yazmadım,düzeltirseniz sevinirim.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Slickblade kardeş öncelikle tek ihtiyacın olan Ability skorları. Bunun dışında yeteneklerini istersen daha ayrınıtılı yazacağın özgeçmişte belirtebilirsin.

Bunun dışında oyuna girmek istiyorsan rp içi hemen Dorleon a ( bugünkü Eskişehir civarları) girebilirsin ancak karakterinin oyuna girebilmesi için ilk seçenek çeğrıyı duymuş olması Ã?ağrı ne mi? : ) Panın Flüdü Yeniden bilgilendirmeyi oku orada göreceksin. Ya da belki başka seçenekler de olabilir. Dur bakalım.

şehre nasıl girdiğini istersen sen tasfir edebilirsin. Bilgilendirmeler bölümünde şehirle ilgili epey bilgi var. Bence senin tasfir etmen daha iyi de olur. Ama istersen seni ben de sokabilirim şehre. Gruba hoşgeldin. Senin de gelmenle grup başka bir ilginç karakter daha kazanmış oldu.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir de statlarına verebileceğin bir puanın daha var. Dex hariç her hangi birine verebilir. Ya da Dex ten bir azaltıp başka birine verebilirsin.
HARBE GİDEN
Locked