şuan ıspartadayım okulum yüzünden.Balıkesir/Ayvalıkta kaldım 18 yaşıma kadar.Sonra ikisene ankaraya gittim.Dersane cart curt.şimdide Ispartadayım,okuyorum.Drakhan wrote:ankara eryamandanım
walla ankara gibi bir yer yok derim.kurtulmak için neler çekerim ama 3 gün ayrı kalayım hemen burnumda tütmeye başlıyor kerata...
Ankarayı hiç sevmiyorum.Okuldan sonraki hayatımıda yurt dışında devam ettirmek istiyorum.Kendim için değil,ilerde eğer kurulabilirse,ailem için.
Bu arada bende eryamanda oturdum :)Eryaman en güzel yeri ankaranın.
-
Drakhan
- Kullanıcı

Ben bir sefer düün için gitmiştim boğaz içine hakkaten çok kötü bir yer Allah sabır versin...İstanbul'da yaşıyorum Ankara'da askerlik yapıyorum. Mamak kadar pis bir yer görmedim.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Gem of the West yani İzmir.
Aslen Ankara doğumluyum gözleimi İstanbulda açtım, Ama İzmire geldikten sonra hayatımın geri kalanını hangi şehirde geçirmek istediğimi farkettim.
Sadece körfezi değil insanı da güzel olan (kızlarından bahsetmeye bile gerek yok) bu şehir içime işledi başka hiçbir yerde kendimi bu kadar evimde hissetmedim.
Kısacası bu şehri seviyorum.
Aslen Ankara doğumluyum gözleimi İstanbulda açtım, Ama İzmire geldikten sonra hayatımın geri kalanını hangi şehirde geçirmek istediğimi farkettim.
Sadece körfezi değil insanı da güzel olan (kızlarından bahsetmeye bile gerek yok) bu şehir içime işledi başka hiçbir yerde kendimi bu kadar evimde hissetmedim.
Kısacası bu şehri seviyorum.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin