Efsane Oyun Diablo
-
Drakhan
- Kullanıcı

en son 4 ay önce 1 ay sonra çıkacak dendi ama blizzard dan değil falan dediler ama ondan beri hiç ses seda yok.walla 4 gözle bekliyorum.Bi dört senem daha feda olsun 
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
O da yetmez. sonra sopalarla dövelim. Kıvama gelincede bırakalım 1 ayda bitirsinler oyunukuşanıp blizzardı basalım
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
o bahsettiğiniz oyun titan quest hakkında çıkan bi söylentiydi. kendisi diablo klonu bir oyun olduğu için böyle bi söylenti çıkmıştı. nitekim oyun çıkalı baya oldu. alıp oynayabilirsiniz. hatta ben o oyun hakkında bi başlık da açmıştım:Drakhan wrote:en son 4 ay önce 1 ay sonra çıkacak dendi ama blizzard dan değil falan dediler ama ondan beri hiç ses seda yok.walla 4 gözle bekliyorum.Bi dört senem daha feda olsun
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5398
iyi eğlenceler...
War, war never changes...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Diablo ile ilgili şu an sadece söylenti bulabilirsiniz. Movie MMORPG diablo 3-4-5-6...999 gibi. Ama WOW çıkarken söylenmeiş bir söz vardı ki wow'un oyuncu tutma kapasitesinin 5 yıl olarak düşünüldüğü ve bundan sonra Diablo ile ilgili çalışmaların büyük öllçüde artacağıdır. Yani bence daha bir 3 sene beklemeyin diablo. Söz konusu şirket blizzard olunca bu 3 yılı bir 5 yıll daha arttırabiliriz pek dakiklikleri ile ünlü bir şirket değildirler 
Belki arada Starcraft ile ilgli birşeyler gelebilir ama diablo çok zor gibi geliyor bana.
Belki arada Starcraft ile ilgli birşeyler gelebilir ama diablo çok zor gibi geliyor bana.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Çok yavaş yazınca araya başka yazı girmiş 
Starcraft a da kim hayır diyebilir ki...Belki arada Starcraft ile ilgli birşeyler gelebilir ama diablo çok zor gibi geliyor bana.
Blizzard, insanları oyuna bağımlı yapmadan önce yıllarca süründürür zaten. Yakındır yeni oyunlarının haberleri duyulmaya başlar sonrada dediğiniz gibi en az 3-4 sene bekleriz.
- darkflarer
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı