Hiç aldattınız mı veya aldatıldınız mÄ

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

canım sıkıldı bütün yazıları baştan sona okudum. açıkcası bencede oldukça keyifli yazılar.
aldatılmanın bir insanı üzmesini elbette bilimselleştirede biliriz ama çok anlaşılması zor olur.
gerek yok bence.

şunu da ekliyim , şu yazıları okurken dahi her insanın kendinden özellikler bakış açıları beklentiler umursamazlıklar başka bir değişle parçalar verdiğini gördüm. bence insan aldatılma olayının bazı insnaları neden üzdüğü , onların kendilerini aldatan kişilere karşı olan beklentileriyle açıklanabilir. ancak burdanda şu çıkar: sen beklenti içinde olduğun ve değer verdiğin halde karşındaki sana değer vermiyorki veya onun için tatmin edici değilsinki başka birilerini arıyor. bu konuyu çok eşliliklede bağdaştırabiliriz, kimi insanlar için ayran gönüllülüklede, kimi insanlar için haddini bilmemektede.

ama şu önmeli bir ayrıntı dikkat edin genelde şiirleri , şarkıları yazıları aldatılşanlar yazar. yani mutku olan ve herhangi bir goçunması olmayan aldatanlardır. bu durumda aldatılanların üzülmesi veya sanki kendilerini aldatan kişi umursuyacakmış gibi kendini kendi kendine kanıtlama güdüsüyle suçsuz olan yeni sevgililerini başkalarıyla aldatmasıda mantıksız.
babalarının suçundan oğullarının bile cezalandırılmasının aykırı olduğu bir dünyada biz üzüldük diye başkalarını da üzmemek lazım :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aldatıldım. beni 3 ay köpek gibi peşinden koşturdu, olmaz desede azar azar umut verip sonrada yalanları ortaya bir bir döküldükten sonra itiraf ettikten sonra gitti. Yedekte bekletildim yani.
Hayat tarzı böyleymiş ben bilmiyordum. Çok geç öğrendim. Ama neyseki gerçeği öğrendim en sonunda bu da bana yeter.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

trulias ın dediğii gibi, demekki bi şekilde tatmin edememeşizde aldatılmışız. zaten ben aldatıladım. zaten ayrılmıştık. kendi kendime gelin güve oluyorum.
Çok hata yaptım bu yüzden kaybettim.
köpek gibi peşimden koştum ama zaten bitmişti ben anlamak istemedim.
hata bende. anlamam gerekliydi bittiğini, kabul etmeliydim.
gidene mutluluklar dilemekten başka ne yapılabilirki. evli değilsinki sana sadık kalmasını bekleyim.
mutluluklar güzelim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Eh insan sevdiği zaman herşeyi yapıyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
fx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fx »

5 duyu organı ve doğumdan bu tarihe kadar gelen bilgi tozların altından anlıyoruz. O yüzden insan hatalı. Önemli olan affetmektir.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

başlığı yeni fark ettim.Tam yaramı bulmuşsunuz doğrusu.Aldattım.aldatmaz olsaydım.7 sene bir fiil kahrını çektim.ama acısını çekmiş olmama rağmen çektirdimde yani aldattımda.hayatımda tek pişman olduğum şeydir o'nu aldatmak. :(
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Aldatıldım da aldattım da tabi buna aldatmak denirse, sadece karşımdaki kişiye gözümdeki değeri kadar değer verdim ne azı ne çoğu, ama başka sevdiğim vardı, normaldir böyle şeyler, ama uzun süreli olan ilişkilerde kötü oluyo sonuçlar...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply