Merhabalar Herkese...
Sitenin gündemi daha doğrusu saray yada taht diye üyelerden arındırılan bölümden sızan haberler bi çoğumuzu üzdü.
Çok sevdiğim değerli insan.. Sırf site canlansın diye bişeyler yapmaya çalışan dergisinden oyunlarına herşeyiyle uğraşan arkadaşım abim st'm dm'm Hakan Yani ELDARİN Frpworld.com diyarından ayrıldığı hükmünü getirmiştir.
Onu tanıyorum yani tanıdığıma inanıyorum. Öle benim gibi herşeye kızan sinirlenen bi tip değil mülayim adamdır demekki çok gidilmiş üstüne...
Site yapı olarak hiç iş yapmayan adamların eline bağlı idi.
An itibarı ile haber aldım oren ve ekibi sanırım yine başa geçmişler çalıştırma faaliyetleri olsa gerek..
Emeğe.. Kişilğie vb şeylere değer vermeyen bir sistemin içinde...
Bazı şeylere çok çabuk rest çeken kinci bir yapıda..
Gidenin ardından uğurlama bile yapmayı düşünemeyen bir yerde daha fazla durmak bana göre de değil...
Herkes Hakkını helal etsin..
Mümkün değil ama bende üyeliğimin silinmesi talebinde bulunucam ama yapılmayacak görüldüğü gibi..
Kolay gele...
Findor The Gider... Gözlerini Kırmızı kırmızı parlatır sistemin aksine kurallara karşı...
Hak Hukuk Adalet ? Yada Saygı ?
Hak Hukuk Adalet ? Yada Saygı ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

rest çekenin siz mi biz mi olduğunu sorgularım.. eldarin kovulmadı .. kendisi tek kelime etmeden çıktı gitti.. onu takip etmek isteyen herkesin buraya mesaj atmasına gerek yok accountlar silinmeyecek çünkü mesajlarınız başka kullanıcıların mesajlarına bağlıdır iyi günler hayatta başarılar..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..