Vallahi çok iyi yazmışsın Gnome..Resmen gerçekleri böyle rahat rahat dökmüşsün.Bu dünyadaki sakat kurallardan sakat düşüncelerden ve beklemekten , sabırlı olsam dahi bekleyip görememekten rahatsız oluyor ve nefret ediyorum.
Aşık olamamış insanların bana gelipte ''Boşver,salla,başka bulursun,önüne bak'' gibi şeyleri gayet rahat bir şekilde söylemesinden nefret ediyorum
kesinlikle katılıyorum Hildorien.
şunuda eklemek istiyorum,eğer bu lafı söyleyen bir arkadaşımsa yani bana yakınsa gözünün üstüne bi tene patlatamamak çok kötü oluyor.Çok mu sert çıktım.
Yok walla az bile
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Aşık olamamış insanların bana gelipte ''Boşver,salla,başka bulursun,önüne bak'' gibi şeyleri gayet rahat bir şekilde söylemesinden nefret ediyorum
bunu yeni gördümde. Al bende de o kadar.Ne kadar kolay başkasına bırak demek. seven adam çeker acısını. Geçen bir fragmanda görmüştüm. Aşk bazen onunla mutlu olmaktır, bazende gidenin arkasında ağıt söylemek.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Basketbolu rahat oynamama rağmen bu sene takımda her maça girdiğimde heyecanlanmaktan ve bu yüzden takımın şut insiyatifini ele alamamaya isyan ediyorum...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Biteceğini bile bile başlanır ama ölümüne sevilmez karşıdaki kişi o kadar. Bana göre böyle, en azından artık böyle davranacam, hayatım 3 tane kızı sevmekle geçti, ne varki bi çok kızla birlikte oldum ama yine de onlar ıseviyodum, hatta bi tanesini 7 sene boyunca sevdiğim ta küçüklüğümden beri ama neymiş, her sevgi bitermiş, çünkü yalanmış. O yüzden istemesenizde söylüyorum;
"Boşver, salla, başka bulursun, önüne bak!"
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
artık bu bedenden bu surattan sıkıldım sınırlarımı zorladım taştım
başkası olmak istiyorum kendimden bıktım sürekli aynı tepkiler insanların
bakışlarından sıkıldım artık