Eldarinin ayrılmasına sebebiyet verenleri kınıyo

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Locked
emerus
Site Çizeri

Eldarinin ayrılmasına sebebiyet verenleri kınıyo

Post by emerus »

emerus "druid of elderlights"
was here...
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

saraya yönelik dilek kuyusuna taş atmaya çağırıyorum
"eldarin için"
was here...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Sitedeki çoğu kişiyi gerçek hayatta tanımasamda...

Eldarin gibi siteye sayısız hizmet vermiş birininin siteden ayrılmasını eshefle kınıyorum!!!

Gerçekten çok yararı dokunmuştu gerek siteye gerekse bana....(Frp nin büyük bölümünü onun mesajları sayersinde öğrendim.)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Renht
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Renht »

Hakan ayrılması sau frp kulübü ve frpworld ortak dergi projesinde, bir sınır olmuş kısacası, sonu hazırlamıştır. Hakan gibi yaptığı işlere vakit ayıran, bu işlerde ileriye gitmek maksadı güden bir kişinin siteden ayrılması beni üzse de bunun sebeplerini ve gerekçelerini bilmeden konu hakkında bir suçlu aramam doğru olmayacaktır.

Ancak şu bilinmeli ki hakana bu yaptıran sebepler hoş şeyler olmasa gerek. Her zaman yakındım hep yakınacağım, FRP başlığı altında birilerinin birilerini bu kadar katı yönetmesi nedendir? Nedendir türk fantezi severlerin bölük pörçük ve rekabet koşullarında varolma çabaları? şimdi hakan'da kendi tebâsı ile yeni bir site açsa ve yeni bir başka grup ortaya çıksa kimler daha mutlu olacak.

şu ana kadar ilgili olduğumuz dergi konusuyla bizim muhatap kişi olarak gördüğümüz eldarinin siteden ayrılması, dergi projesininde devamını sıkıntıya sokmuştur. Hatta bu güzel ve beklenilen çalışmanın sonunu hazırlamıştır.

SAU FRP topluluğu bu tartışmadaki tarafların haklılıklarının belirlenebileceği tarihe kadar beklemeye, ve bu süre zarfında da taraflarla diplomatik ilişikilerini dondurmaya karar vermiştir.

Fatih D.
SAU FRP ve Anime Kulübü
Diplomatik İlişkiler ve Organizasyon Sorumlusu
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Arkadaşım olayın ne olduğunu anlatırsan,biz bilgisiz site sakinlerinide bilgilendirmiş olursun,böyle sert yapmana gerek yok herkes merak ediyo olayın ne olduğunu.Arkadaşına bir yanlış yapıldığını düşündüğün için sinirlisin,bizi bilgilendir beraber kınayalım.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

fatih in yazısı herşeyi açıklıyor başka söze gerek duymuyorum...
hakan arkadaşımızın gidişini kınıyoruz çok fazla birşey değil
bu sitede uzun yıllar adminlik yapmış ve büyük işler peşinde koşmuş bir insanın
yaptıklarının unutulması ve yüzüne karşı küçümseyici sözler sarfedilmesi
sadece o insana değil sitenin geneline bir zarar verir.. frpworld kendini geliştirecek daha iyiye götürcek bir insanı kaybetmiştir.. Sakarya Frp Kulubü ile ilişkilerini dondurulmuştur... Dergi projesi daha güzel bir hale gelirken eldarinin gidişiyle benim gözümde bitmiştir..Bir insana zarar vermekten bahsetmiyoruz siteye verilen bir zarar bu... Frpworld ü daha iyiye götüren insanlar nedense terslenmiş ve kenara itilmiştir.. Buna kendimi de örnek gösterebilirim dergiyi yakından takip edenler varsa ilk sayıda grafik tasarımı yaptım ama sonrasında kendi isteğimle ayrıldım... eldarin gibi siteden de ayrılabilirdim ama yapmadım.. Eldarin çok daha fazlasını verdiği için bu siteye çok daha fazla yara aldı .. sonuç şu ki Siteye iyi şeyler yapan insanlar zarar görüyor.. bu benim belki son msjm olacak ve eldarinin gidişi benim içimde kalan külleri alevlendirecek ve siteyi bırakıyağım

ya da bu kırgınlıklar bu yanlışlıklar düzeltilecek !!!
emerus
was here...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

emerus bu senin yaptığına düzeni bozmak huzuru kaçırmak denir .. yönetimde olup bitenler, hizmet aksamadığı sürece yönetim dışındakileri hiç alakadar etmez..

Herzaman için yönetimde sorunlar tartışmalar fikir farklılıkları çıkabilir bunu kaldıramamak kişinin kendi sorunudur..

Eldarin kovulmadı ya da gitmedi istenmedi. olağan bir tartışma sonucunda hiçbişey söylemeden çıktı gitti..

burda bile sen biriyle tartışıosun.. şu anda tartıştığın kişi siteyi bıraksa bundan sen mi sorumlu tutulacaksın??

Bu sitenin yönetiminde olmak profesyönellik gerektirir duygusallık değil.. Sitenin yükünü üstünde bulundurmak büyük bir sorumluluktur çünkü admin kullanıcıdan üstün değildir hatta admin kullanıcının altında çalışır ona hizmet sunar.. Eldarin ayrılma hareketi ile ondan hizmet bekleyenleri yüzüstü bırakmıştır.. ben bir yönetici olarak eldarine bu yüzden kızgın kırgın değilim kararıdır bu sitede kalmak gönül işidir gönlü istemiosa gider bizede saygı duymak düşer..

BU tür düzenbozucu eylemler de kurallara aykırıdır bunu bir ihtar olarak alabilirsin..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

o zaman bana eyvallah burda kaç senedir doğru düzgün siteye girdiğini görmediğim bir admin gelip bana ahkam kesecek kadar düzen bozulmuşsa ben öyle yerde durmam admin kardeş beni de eldarin gibi silebilirsiniz..!!!

artık tahammülüm yok!!
was here...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

eldarin i netten tanırdım gerçekte tanımıslığım yok.
sadece sukadarını söyliycem.
gitmese iyi olurdu site için :idea:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

güle güle emerus bizim de senin gibi kullanıcıya ihtyiyacımız yok FRPworld ün gerçek kullanıcıları frpworld için burda başka bir insan için değil Bu site sayısız admin değiştirdi eldarin e herhangi bir şekilde kötü söz söylemiyorum accountunuda ayrılırken kendi silmiştir biz değil..

Bilip bilmeden konuşmak budur
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Locked