aslında tüm bir matematikten neff...ffret ediyorum!!!
İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Onun dediği o değildi Hildorien kardeşim, takma emerusu başka konular var aradaHildorien wrote:Nedenki?Hiç aşık oldunmu?Gözlerini kapayamadıgın oldumu?Yada içkiyi sırf alkol almak için içitign?Yada otu yad herhangi bişeyi sadece sabah kdr onu unutmak için denediğin oldumu?Bana bizim gibilere uyuz olman için bir neden gösterirmisin?emerus wrote:ben de sizin gibilere uyuz oluyorum...
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Saat gecenin bilmemkaçıyken aklıma yarın sabah 6:30 da kalkıp, önce bi saat kadar kurallara bakıp sonra teeee maçkaya gidip, 3 saat boyunca ingilizce kompozisyon yazmam gerektiği gelince kafayı yiyorum. Ama hala bilgisayarın başında oturup frpworldüme birşeyler yazmaya devam ediyorum 
Been there. Seen that. Got the scars.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Anlamamaktan ve anlaşılamamaktan nefret ediyorum.
Bilmemekten nefret ediyorum.
Uyuyamamaktan nefret ediyorum.
Sevdiklerime yakın olamamaktan nefret ediyorum.
Kendimi yetersiz hissetmekten nefret ediyorum.
Yapmam gereken o kadar çok şey varken, sonra yaparım deyip kendimi kandırmaktan nefret ediyorum.
Derslere devam zorunluluğu olmasından nefret ediyorum.
Okulumun tekrar uzama ihtimalinden nefret ediyorum.
Bu ihtimali ortadan kaldırabilmek için herhangi bir şey yapmamaktan nefret ediyorum.
Bir kişiyi tanımadan onun hakkında atıp tutan insanlardan nefret ediyorum.
Hasta olmaktan nefret ediyorum.
İlaçlardan nefret ediyorum.
Sigaradan nefret ediyorum.
Yanımda içilmesinden de nefret ediyorum.
Ev arkadaşımın tavırlarından ve sorumsuzluğundan nefret ediyorum.
Eskişehir'in havasından nefret ediyorum.
Bana bu yazıyı yazdıran ruh halimden nefret ediyorum.
...
Bilmemekten nefret ediyorum.
Uyuyamamaktan nefret ediyorum.
Sevdiklerime yakın olamamaktan nefret ediyorum.
Kendimi yetersiz hissetmekten nefret ediyorum.
Yapmam gereken o kadar çok şey varken, sonra yaparım deyip kendimi kandırmaktan nefret ediyorum.
Derslere devam zorunluluğu olmasından nefret ediyorum.
Okulumun tekrar uzama ihtimalinden nefret ediyorum.
Bu ihtimali ortadan kaldırabilmek için herhangi bir şey yapmamaktan nefret ediyorum.
Bir kişiyi tanımadan onun hakkında atıp tutan insanlardan nefret ediyorum.
Hasta olmaktan nefret ediyorum.
İlaçlardan nefret ediyorum.
Sigaradan nefret ediyorum.
Yanımda içilmesinden de nefret ediyorum.
Ev arkadaşımın tavırlarından ve sorumsuzluğundan nefret ediyorum.
Eskişehir'in havasından nefret ediyorum.
Bana bu yazıyı yazdıran ruh halimden nefret ediyorum.
...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bu yazıları okuyanları düşünmeden sadece kendilerini düşünerek yazı yazanları sevmiyorum.Benim akıldığım burada ot çöp muhabbetidir.Yanlış anlaşılmasın.Bu sitede daha tüyü bitmemiş yetimlerin olduğunu hatırlatmayı da sevmem.Nedenki?Hiç aşık oldunmu?Gözlerini kapayamadıgın oldumu?Yada içkiyi sırf alkol almak için içitign?Yada otu yad herhangi bişeyi sadece sabah kdr onu unutmak için denediğin oldumu?Bana bizim gibilere uyuz olman için bir neden gösterirmisin?
Yeni tartışmalar açmayı da sevmem zaten ya çaktırmayın.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Kardeş valla anlamıyorum, sende bu siteye yazı yazıyosun. O zaman sende bahsettiğin o aciz insanlardansın, haksız mıyım? Kimsenin internette yazdıkları ile sosyal olduğunu sandıklarını zannetmiyorum. Burdaki insanlar insan içine çıkmayan 'ACİZ' kişiler değil senin canın hiç sıkılmasın. İç dökülcek bir şey bile değil bu. Bu kanıya nerden varıyorsun anlamıyorum. Yoksa bizim böyle insanlar olduğumuzu düşünerek sadece kendini mi tatmin ediyorsun?dfunk wrote:Hayatta hiçbirşey yapmayıp sadece kolay yoldan başarı kazanmaya aslında başarıda değil para kazanmaya ben merkezci iinternette yazdıları ile sosyal olduklarını sanan ama insan iiçinde konuşmaktan aciz insanlardan nefret ediyorum.
Biraz insan içine çıkın ulen!
Dur ben senin yerine söyliyim.
Ciddi yardıma ihtiyacım var dimi?
Biliyorum...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Artemis Entreri wrote:Kardeş valla anlamıyorum, sende bu siteye yazı yazıyosun. O zaman sende bahsettiğin o aciz insanlardansın, haksız mıyım? Kimsenin internette yazdıkları ile sosyal olduğunu sandıklarını zannetmiyorum. Burdaki insanlar insan içine çıkmayan 'ACİZ' kişiler değil senin canın hiç sıkılmasın. İç dökülcek bir şey bile değil bu. Bu kanıya nerden varıyorsun anlamıyorum. Yoksa bizim böyle insanlar olduğumuzu düşünerek sadece kendini mi tatmin ediyorsun?dfunk wrote:Hayatta hiçbirşey yapmayıp sadece kolay yoldan başarı kazanmaya aslında başarıda değil para kazanmaya ben merkezci iinternette yazdıları ile sosyal olduklarını sanan ama insan iiçinde konuşmaktan aciz insanlardan nefret ediyorum.
Biraz insan içine çıkın ulen!
Dur ben senin yerine söyliyim.
Ciddi yardıma ihtiyacım var dimi?
Biliyorum...
buna alınıyorsan bu senin sorunun ben çevremde gördüğüm insanlardan bahsediyorum ve senin tüm konularda neden bu kadar agresif tavırlar sergilediğini anlamış değilim nefretini başka şeylere kus.
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Buna alınıyorsan bu senin sorunun değil işte, burası kişisel blog yazılan bir yer değil, aynı hobi altında birleşmiş insanlar bulunduğu bir topluluk sitesi, bişi yazarken herkese yazıyorsun. O yüzden böyle eleştirilere maruz kalmak istemiyosan kim alınmayacak listesini çıkartman lazım...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dfunk düşüncelerini, yorumlarını başkalarına saygısızlık yaparak yazacaksan mümkünse yazma. İnsan gibi konuşup, eğleniyoruz. Ortamı germenin bir anlamı yok. Git mirc'de yap istediğini burası bir frp sitesidir. Bu da benim sana olan son uyarımdır.
Buyrun arkadaşlar içinizi dökmeye devam edebilirsiniz..
Buyrun arkadaşlar içinizi dökmeye devam edebilirsiniz..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...