Başlıklar Hakkında

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Başlıklar Hakkında

Post by Lixer »

şimdi sayın arkadaşlar, yönetimi eleştirmeyi sevmem diğer tüm başlıklarda görmüşsünüzdür. Demokrasi felan da aramam. Yönetim ne yaparsa doğrudur der geçerim. Her zaman söylediğim gibi hobi sitesidir burası, iyi vakit geçiriyorsan geçirirsin, geçirmiyorsan gidersin.

Ancak Daeya, sürekli olarak açtığım ve iyi vakit geçirdiğim başlıkları kapatıyor. Bunun genel kuraldan çok şahsi birşey olduğunu düşünmeme yetecek kadar çok tekrarlandığını gördüm.

Herkes kendine ait başlık açarsa denmiş. Ben de bir çok yerde site yönetiminde bulundum. Sitelerde-forumlarda amaç katılım çokluğu değil mi? İsteyen istediği kadar (konsepte ve ilgili bölüm başlığına uygun kaldığı sürece) açamaz mı?

Yada geyik başlıklarında içeriksiz diye başlıklarım kapatıldı. Yahu geyikte ne içeriği allah aşkına, şaka yapsanız bu kadar garip şaka olmaz :) Geyik işte, alakasız konular hakkında konuşur, eğlenirsin.

Açıkçası pek çok kişinin iyi zaman geçirdiği, açtığım başlıklar kapatılana kadar Raistlin-Fistandantilus, Dark Elfler Niye Herkesle Düşman vs vs tipinde, ne amacı olan ne de frp ile ilgisi olan düzinelerce başlk kapatılabilirdi.

Durum vaziyet böyle olunca insan ister istemez arada kişisel bir problem olduğunu düşünmeye başlıyor.

Siteye esas takılma amacım frp konusundaki bilgilerimi paylaşmaktır ve her ne zaman birileri soru sorsa düzgün biçimde cevap vermişimdir. Ondan arta kalan vakitlerde buradan tanıştığım insanlarla iyi vakit geçirmek istemekteyim ki bu da garip bir istek değil.

Ancak konunun elinde yaptırım gücü bulunan ve bulunmayan arasındaki bireysel çatışmaya dönüşmesi durumunda can sıkıcı oluyor. Ve dediğim gibi sürekli olarak eğlencemin baltalanmasından memnun değilim.

Dünkü olayları da izledim. Eldarin konusu hakkında kendi yorumumu da yaptım, gidenlerin de kendi seçimidir hepsie saygı duydum, kavga çıkarıp gidenlere dahi. Ancak söylemek istediğim şudur ki kullanıcı kaybetmek kolay, kazanması zordur. O kadar sevmeme rağmen şu an birisi hazırcevaptan birşeyler sorduğunda cevap veresim gelmiyor. Hoş bir durum mu? Kesinlikle değil...

-------------------------------------------

Fikrime göre site yönetimlerinde şeffaflık ve demokrasi olmaması gerektiğine rağmen, sürekli bunların olduğu söylenen frpworld yönetimine sesleniyorum.

Serbest Kürsü > Lixer Başlığı isimli konunun tekrar açılmasını ve Daeya`nın benimle olan probleminin halledilmesini talep ediyorum. Eğer ki problem çözülemeyecek seviyede ise "hadi kardeşim sana yallah, istemiyoruz burada" derseniz sevinirim. Neticede boş vakti kısıtlı bir kişiyim ve iyi vakit geçiremeyeceksem uğraşmanın manası yok.

Kestane kebap - acele cevap...
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

sevgili lixer sohbetinize dönün lütfen ve sorunlarını kafanıza takmayın ricanız değerlendirilmiştir ve başlığınız açılmıştır editörümüzlede konuşulur nedenleri öğrenilir(tabi eğer ortada sizin söylediğiniz gibi bi durum varsa) ve çözülür iyi eğlenceler
herker özgürdür, sonuçlarına katlandığı sürece<br>
Post Reply