Öyelerin Resimleri
getirelim benimki oynar ole hayvanlarla iyi gecinio allah icin, ust komsunun da poddle i var bu hani sirklerde kuyruklari ponpon gibi olanlardan ama en ufaklarindan benimkinin patisi kadar duruo, birlikde gezdirioz o kadar komiklerki yanyana benimki onuda bozdu artik komsunun kopegie oturmaya basladi 
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Muhauahah gözleri çok komik. 
Kedi daha iyidir ama.
Kedi daha iyidir ama.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

yok saco yok. seni iten satan yokSacoKhan wrote:demek beni bi tarafa ittiniz ha? tamam o zaman getirim Sabit'i, artık bütün esprileri o yapar, o eğlendirir sizi. Kırdınız beni![]()
Bi daha resim atmayacam (intimidate bonus +18)
bak yarın bende benim kaplumbaaların resimleri koycam kardes olurlar seninkiyle ama bnmkiler su kaplumbaası
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ben seni bu baslıkta istiorum lem varmı ilerisiSacoKhan wrote:Yok yok ben anladım, istenmiyorum bu başlıklarda
onu bunu bırakta su avatarların altlarında üyelerin kayıt tarihleri yazmaya baslamıs yeni onnar dimi. eskiden beri varsa kendimi slk gbi hissederim yeni farkediorm cünkü
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Eveet işte şimdi resimleri atıyorum ankara buluşmasının, önünde Bob Marley olan tipleme benim, yanında hep bi tane smileyle takılan tipleme Darkgnome, yeşil siyah çizgili tipleme Artemis Entreri, lacivert siyah olan tipleme Drakhandır arkadaşlar, diğer arkadaşlar arkadaşlarımızın arkadaşları...

Bu da sanatsal çalışma oldu...

Yaa işte böyle, gerçi Darkgnome için ben çok üzüldüm, hep msn'e takılmaktan en iyi arkadaşı bir smiley olmuş. Yıllardır ilk defa dışarı çıkmış hatta o yüzden bize ilk başlarda cevap vermeye çalışırken yanında getirdiği klavyeyi kullanıyordu sonradan konuşmaya başladı

Bu da sanatsal çalışma oldu...

Yaa işte böyle, gerçi Darkgnome için ben çok üzüldüm, hep msn'e takılmaktan en iyi arkadaşı bir smiley olmuş. Yıllardır ilk defa dışarı çıkmış hatta o yüzden bize ilk başlarda cevap vermeye çalışırken yanında getirdiği klavyeyi kullanıyordu sonradan konuşmaya başladı
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Yanında smiley olan ben değilim. Ben orada şişman olan adamım. Hani gülerken 32 dişi birden gözüken.
Resimlere baktımda kendimi amma salmışım. Saç, sakal, göbek... Yalnız resimleri daha küçültüp atsaydın daha iyi olurdu.
Resimlere baktımda kendimi amma salmışım. Saç, sakal, göbek... Yalnız resimleri daha küçültüp atsaydın daha iyi olurdu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka