Nedir Bu Frp

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Vay be mıllet neler yapıyorda haberımız yok.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

FRP ve çizgiroman kutsal karışım olmuş...
FRP bilmesem alırdım ama... neyse ben yine de alayım merak ettim valla :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Abi her kez merak edıyor, ama benım gibi manisada yasarsanız eyer
bir ... bulamıyorsunuz.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
devil_master
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devil_master »

evet bende yeni başladım bu sene lise 1 e geçtim etiler turizm de okıcam orda çok oynanıormus mu oyun bende meraklandım iyice bana msnde öğretebilcek varmı bu oyunu iyice
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Eğer merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız; Yener'in actigi oyunlara izleyici olarak katılabilirsiniz. Kendisi ve oyuncu grubumuz böyle bir katılıma her zaman açıktır. Yakın zamanda Fallout oynanacak ama daha sonraki oyunlarda yarım kalan DnD oyunlar sonlandırılması planlanıyor. Yener ile haberleşebilirsiniz.

Saygılarımla.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

peki ben yener'i nerde bulucağımı bilmiyorum :|
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rol yapma alanı (diyar dışı ) ve Rol yapma alanı bölümlerine bakarsan orada oynatılan oyunları görmüş olursun.Yalnız çoğu oyun dolmuş bulunmakta.Yeni oyun açılırsa birine kayıt olabilirsin.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim oyunumda yer var her zaman da.... Klasik frp oyunlarında pek de alışılmamış bir tema üzerinden oyunu oynuyorum. Bir bakıma tam bir ozan Rpsi denebilir. Ozanlar olarak bizi gereksiz gören diğer RPlerin inadına oynuyoruz bu RPyi. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

hangi başlıktasınız ben oyunu tam olarak bilmiyorum.Rhonin yardımcı oldu.Ama dediim gibi tam bir bilgim yok FRP hakkında :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Diyar dışı RP başlığı Panın Flüdü Yeniden RPsi. Ancak gireceksen önce bilgilendirmelerin üst bölümünü bir oku.. Sonra da orada belirtilenlere uygun bir karakter yarat. Sonrasında da benle temasa geç ki seni uygun şekilde oyuna sokayım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tam bilgiyi ne yapacaksın. Oyun işte. Sadece diğer oyunlardan daha kapsamlı ve daha hayata yakın ama oyun. Kurallar felan var çeşit çeşit ama zorunlu değil bu sistemleri kullanmak. Eğlenceli bir olay kişiliğinede bir şeyler ekleyebilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
aelita
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aelita »

Eğlenceli bir olay kişiliğinede bir şeyler ekleyebilir.
ne ekleyebilir?kişilik bu,ha deyince değişirmi?korkakları korkusuz mu yapar?duygusalları mantıklı mı yada mantıklıları duygusal?zaten var olan kişiliklerdir oyuna şekil veren...oyunu kişilikleştiren...yada sen değiştinmi?siz değiştiniz mi?oyunlar sizi nasıl değiştirdi? :plotting:
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Eğlenceli bir olay kişiliğine şöyle bir şeyler ekleyebilir; konuşma tarzındaki kelimelerin değişmesini sağlar mesela herkesin bir konuşma tarzı vardır ve bu tarz çevresinden etkilenerek oluşur, bir espri, bir enstantane, başkası tarafından söylenip de beğenilmiş bir söz...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aelita
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aelita »

Eğlenceli bir olay kişiliğine şöyle bir şeyler ekleyebilir; konuşma tarzındaki kelimelerin değişmesini sağlar mesela herkesin bir konuşma tarzı vardır ve bu tarz çevresinden etkilenerek oluşur, bir espri, bir enstantane, başkası tarafından söylenip de beğenilmiş bir söz...
tamam güzel bi açıklama ama bu hehangi bir arkadaş topluluğunun konuşmaları sırasında da olabilecek bişey değil mi? ayrıca oyun bize ne katar?sadece oyun oynayarak başka kimselerde olamıycak nası bi gelişme gösterirsiniz?yanlış anlamayın sadece merak ediyorum... :plotting:
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Empati yapmasını öğrenirsiniz en büyü gelişme olarak, çünkü başka bir karakter olarak davranmak ve onun hareketlerini tahmin etmek empatiyi geliştirir...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply