Nedir Bu Frp

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Önemli olanları zaten Saco açıklamış üstüne eklemek çok gerekli değil ama ayıpta değil;

Ayrıca dikkatsizleri daha dikatli yapar, fazla uyuyanları az uyumaya sevk eder, uyku düzeni kolay bozulanlara ayrıyetten antremandır, ...

Amma kastım. Neyse siz Saconun cevapta kalın ben tıkandım :D

Hah bak nasılda unuttum;

Hayal gücünü geliştirir, hayat tecrübesi edinmenizi kısmi olarak sağlar. (Ohhh!)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Birde etki tepki gibi öğeleri oyun sırasında deniyerek bir ön fikir edinebilirsiniz. Gerçek hayatta hep yapmak isteyipte yapamadığınız şeyleri yaptığınızı farz ederek o konularda bir miktar açlığınızı bastırabilirsiniz.

Düşündükçe yeni yeni şeyler geliyor akla ama gittikçe daha ayrıntı olmaya başladı. Burada kessem iyi olur, gerisinide hayal gücünüze bırakıyorum. Zaten FRP onuda geliştiriyordu. Demek ki, dolaylı yoldan da olsa bu gibi zor sorulara bezdirici uzunlukta cevap verme özelliğinide geliştiriyomuş bu oyun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
aelita
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aelita »

ben bezmedim desem... :( kitaplarda hayal gücünü geliştirir...bulmacalarda zeka açar...spor da uyku düzenine yardımcı olur değilmi?ama sadece frp ne kazandırır bize?başka hiç birşeyde bulamayacağımız ne verir bize?kızmayın ama bana?merak ettim bi kere.. :)
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Dedim ya empati diye...Empati geliştiren başka bir örnek bulursan ben de sadece frp'nin geliştireceği başka bir özellik anlatacağım sana :) ...Bir de frp algoritmik zekayı geliştirir ama bunu yapan başka bir çok strateji oyunu var, bu sadece küçük bir örnek...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Kesinlikle İnsanın Sosyal Zekasını Geliştirdiğini İnandığım Günün Birinde Bırakacağımı Bildiğim İçin Özüldüm :cry: .(Mutlak Son Yaşlanıyoruz Heralde Evlenince Oynamak Zor Olucak)Ama Kesinlikle Bırakıncada Gençlere Ã?ğretmeye Çalışacağım En Azından Tavsiye Edeceğim Hobi.(Tanrı Wizards Çalışanlarını Korusun) :angel:
arthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arthorn »

ya burak aslında frp oynayabilecek kafa dengi bi bayanla evlenirsek pek de sorun olmas :evillaugh:
eskiden savaşlar vardı, her savaş sonrası bir yağmur gelip yıkardı adına KAN TEMİZLEYEN derlerdi.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

O Zaman Ne Diyelim Tanrı Herkese Frp Sever Eşler Versin :-P
arthorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arthorn »

euheuhue evet bak bu güzel bi dilek oldu :schemes:
eskiden savaşlar vardı, her savaş sonrası bir yağmur gelip yıkardı adına KAN TEMİZLEYEN derlerdi.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hiç bir şey için sadece bu bunu başarır diyemezsinki. FRP çok yönlü bir gelişme sağlar ve onun en büyük ikinci kazandırdığı şey budur. Zatyen onun en büyük özelliğide çok yönlü olmasıdır.

Kazandırdığı en büyük şey ise güzel geçen saatler ve dolaysıylada anılardır.Bir oyundan bunlardan başka ne istersinki zaten.

Eşler FRP sevse de FRP oynamak çok zor olacak. Bir yerden sonra hobileri devam ettirmek o kadar zorlaşıyor ki, hobilerinin bazılarını bırakmak zorununda bile kalabiliyorsun. Hatta bazı dönemler geliyor hobilerini hatırlamıyorsun bile. FRPnin en büyük dezavantajı olan hazırlığın zorluğu en çok bu zamanlarda kendini gösteriyor. 1.5 sene oldu ancak 1 oyun oynayabilmişimdir. :roll:
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Duyuşsallığı ve bilişselliği geliştirdiği kesin. Ayrıca endorfin salgılamamıza neden oluyor..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sütte endorfin salgılamana sebep oluyor. Süt yararlı bir şey, demek FRP de. :P.
Eskisi ka
Post Reply