hayatınızda seyrettiginiz en iyi filmler...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Azınlık Raporu Gerçekten Güzeldir Bu Arada Kesinlikle 21 Gramı İzle Yalnız Uyarması Benden İlk 15 Dakika Sıkılırsan Dayan Ã?ünkü Hiç Bir şey Anlamıyorsun.Birde İdentity Türkiyede Kimlik Adı İle Gelen Bir Film Vardır Oda iyidir.Ben Genelde Psikolojik Gerilim Filmleri Severim Ondan Bunlar Dedim Tarz Meselesi Tabiki Bu Konular.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hmm.
tavsiyene uycam en yakın zamanda izliycem 21gramı... :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ahahah Team America diyorum bir kukla filmi ama olamaz böyle bir şey çok iyi yapmışlar. İzlemeyenler varsa mutlaka izlesin derim :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Daeya Yanılıyorsam Düzelt Ama O Film Galiba Türkiyede Vizyona Girmedi.Kesin Komiktir Ama Ã?ünkü Yapımcıları Southparkın Yapımcıları Matt Stone ve Trey Parker O Adamların Elinden Kötü şey Ã?ıkmaz.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Evet doğru söylüyorsun ama dvd olarak bulabilirsiniz.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben 13 diye bi film islemişitm galiba 3 sene önce gerçekten beni baya etkilemişti...biraz fazla uç noktaları anlatıyordu fakat gerçekçiydi
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Eternal Sunshine of the Spotless Mind...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Eternal Sunshine of the Spotless Mind Gerçekten Çok İyi Film Oyuncular Olsun Konu Olsun Filmin Müzikleri Olsun Tam Bir Klasik.Jim Carrey Sadece Komik Rollerde Değil Aynı Zamanda Duygusal Rollerdede Oynayabileceğini Gösteriyor.Filmin Tek Kusuru Ölkemize 5 Sene Geç Gelmesi. :idea:
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Eternal Sunshine of the Spotless Mind zaten 2004 yılı filmi. Beş sene gecikmedi yani. Ama sonuçta en saçma filmin bile zamanında gelip böyle bir filmin geç gelmesi kusur gerçekten. Tabi filmin değil, filmi getirenlerin kusuru.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Yaw 3 yerine 5 demem bence o kadar da önemli bir konu değil yanlış söyledim pardon ama demek istediğim geçikmesi tek kötü yanıydı türkiyedeki seyirciler için.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

arkadaşlar şimdi izledim rock star harikaymış gerçekten :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

a scanner darkly yi izledim bikaç gün önce...çok da beğendim...düşündüren,güldüren,kızdıran,bunaltan,bazen de daraltan,ama kandini sevdiren bi film oldu benim için..zaten filmin kendisi de bir ilki teşkil ediyor...gerçek görüntülerin üzerine gelişmiş bir animasyon tekniği uygulanmış...philip k. dick'in en çok satan üç romanından biri imiş a scanner darkly...belki de bu filmi ayrı bir başlik altında incelemeliyiz :) izleyin mutlaka... :clap:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Fight Club
American History X

Machinist
Amores Perros
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Snatch
Been there. Seen that. Got the scars.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Bugün Jackass 2 yi İzledim Jackass Hayranlarına şiddetle Tavsiye Ederim Ama Mideniz Zayıfsa İzlemeyin Derim :evil:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
euheuhuheeh gerçekten çok güzel bir filmdi geçen yaz başı gibi izlemiştim ben de :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Post Reply