Merhabalar... Kayıt tarihinden de anlaşşılabileceği gibi epey uzun zamandır girmemiştim. Aslında dopruyu söylemek gerekirse farumlara girdiğimi bile hatırlamıyorum.
Ama olsun artık bir kere geldik gidişimiz geç ola...
selamlar herkese bende yenilerdenim.Fantasye olan merakim cok fazla bu sitele o dunyaya bir adim attigimi dusunuyorum sizinde yardim ve bilgilerinizle hizla ilerliyecegimi dusunuyorum.Hepimize uzak diyarlarda hayallerimizde ozgurluk diliyorum.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
merhaba az önce üye oldum :w00t:
altı ay kadar önce fantastik edebiyatla tanıştım,son altı aydır başka tarzda kitap okumuyorum ama sadece kitaplar yetmedi bana bende dolaşıp dolaşıp burayı buldum yeni şeyler öğrenmek için,çaylağım yani
Hepimiz bir zamanlar öyleydik dostum... Hoşgeldin umarım aradığını bulursun
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong