En Son Hangi Filmi İzlediniz?
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

dün gece toplandık 5 arkadas... lotr'un 3lü dvd sini aldık gece 3ünüde arka arkaya izledik...
harika yaw bi film bukadarmı güsel yapılır... tüm konusmaları ezberlemişim valla izleye izleye...
harika yaw bi film bukadarmı güsel yapılır... tüm konusmaları ezberlemişim valla izleye izleye...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Filmin Adı: The Machinist / Makinist
Yönetmen: Brad Anderson
Oyuncular: Christian Bale , Jennifer Jason Leigh , Aitana Sánchez-Gijón , John Sharian , Michael Ironside , Larry Gilliard , Reg E. Cathey , Anna Massey , Matthew Romero Moore , Robert Longo , Colin Stinton , Craig Stevenson
Görüntü Yönetmeni: Xavi Giménez , Charlie Jiminez
Müzik: Roque Baños
Filmin Konusu:
Yönetmen Brand Anderson, bu obsesyon, paranoya ve şüphe ekseninde dönen esrarengiz filmini çekerken Kafka ve Dostoyevski’den etkilendiğini pek gizleme gereği hissetmiyor. Başroldeki Christian Bale’in Trevor rolü için 3 ayda 28 kilo vermeyi göze aldığı, ilgiyi fazlasıyla hakeden bir yapım.
Artemis Notu: 78.36(çok iyi) / 100

Yönetmen: Brad Anderson
Oyuncular: Christian Bale , Jennifer Jason Leigh , Aitana Sánchez-Gijón , John Sharian , Michael Ironside , Larry Gilliard , Reg E. Cathey , Anna Massey , Matthew Romero Moore , Robert Longo , Colin Stinton , Craig Stevenson
Görüntü Yönetmeni: Xavi Giménez , Charlie Jiminez
Müzik: Roque Baños
Filmin Konusu:
Code: Select all
Trevor Reznik bir fabrikada işçidir. İşi sadece tekdüze değil, aynı zamanda yıpratıcı ve çok da gürültülüdür. En ufak bir dikkatsizliğin korkunç bir kazayla cezalandırılacağı türden bir iş. Gelin görün ki Trevor hiç bir şeye konsantre olup dikkatini verecek durumda değildir zira bir yıldır hiç uyumamıştır. Trevor gecelerini, Marie isimli garson kızla buluştuğu hava limanındaki kafeyle; sokak kızı Stevie’nin apartman dairesi arasında gidip gelerek geçirmektedir.
Trevor’ın zaten tuhaf olan hayatı giderek iyice esrarengiz bir hal alır. Birisi evindeki buzdolabının üzerinde şifreli mesajlar bırakmaktadır. Üstelik şu Marie annesine çok benzemektedir. Ayrıca Stevie fabrikada işe yeni başlayan Ivan isimli işçiyi tuhaf bir şekilde yakından tanımaktadır. Trevor’ı sürekli gözetleyen Ivan’ın kendisi de pek tekin bir tipe benzememektedir doğrusu...Artemis Notu: 78.36(çok iyi) / 100

Scary Movie'yi izledim oldukça da güldüm. Eğlenceli bir film ve yine diğer serilerindeki gibi bir çok korku/gerilim filmi ile dalga geçilmiş. Bunların arasında Garez, Köy, Dünyalar Savaşı, Testere, Testere II ve Milyon Dolarlık Bebek, şeytan, İskelet Anahtar gibi filmler yer alıyor.
Yönetmen: David Zucker
Oyuncular: Anna Faris, Craig Bierko, Regina Hall, Leslie Nielsen, Simon Rex.
Film çok başarılı değil ama ince espiriler yok değil.
Yönetmen: David Zucker
Oyuncular: Anna Faris, Craig Bierko, Regina Hall, Leslie Nielsen, Simon Rex.
Film çok başarılı değil ama ince espiriler yok değil.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bu akşam yine sinemaya gittim bu seferki filmin adı The Illusinonist.
Film türünde dram yazıyor ama dramla alakası yok filmin. Yaklaşık 2 saat sürüyor film ama hiçbir sahnesinden kopmuyorsunuz. Kurgu mükemmel, efektler gayet iyi. Oyunculuk deseniz bir o kadar bir o kadar başarılı. Ben tavsiye ediyorum mutlaka izleyin dvd falan yalan gidin sinemada izleyin. Beni etkileyen filmler arasına girdi.
Konuyu anltmak istemiyorum ve izleyip görün diyorum..Ayrıca filmin konusunu çok basit anlatmışlar, gitmeye değmez diye düşünebilirsiniz ama yanılırsınız..
Oyuncular: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel.
Yönetmen: Neil Burger.
Film türünde dram yazıyor ama dramla alakası yok filmin. Yaklaşık 2 saat sürüyor film ama hiçbir sahnesinden kopmuyorsunuz. Kurgu mükemmel, efektler gayet iyi. Oyunculuk deseniz bir o kadar bir o kadar başarılı. Ben tavsiye ediyorum mutlaka izleyin dvd falan yalan gidin sinemada izleyin. Beni etkileyen filmler arasına girdi.
Konuyu anltmak istemiyorum ve izleyip görün diyorum..Ayrıca filmin konusunu çok basit anlatmışlar, gitmeye değmez diye düşünebilirsiniz ama yanılırsınız..
Oyuncular: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel.
Yönetmen: Neil Burger.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

her yere yazıom burayada yazıım..
Lady In The Water...
gitmeyin kötü bir film...
cok büük bi hevesle gittim ve beğenmedim filmi...
fasla sacma geldi..
ama zevk,renk meselesi beğenen varsada... respact
Lady In The Water...
gitmeyin kötü bir film...
cok büük bi hevesle gittim ve beğenmedim filmi...
fasla sacma geldi..
ama zevk,renk meselesi beğenen varsada... respact
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
bugün garez 2 ye gitmiş bulunmaktayım...hoştu utrstıran,yerinden hoplatan 3-5 sahnesi vardı fakat ilkini izleyenler gitmesin çünkü aynısının sadece oyuncuları değişmiş ve en fazla 1-2 yeni sahne eklenmiş halini bulacaklardır
---spoiler---
tek süpriz ise ilk filmdeki milelti öldüren hatunun annesinin ortaya çıkması ve bu olayın başlangıcının nasıl olduğudur
---spoiler---
not : spoiler oayının nasıl olduğunu unuttum ve üşendim kusura kalmayın artıkın
---spoiler---
tek süpriz ise ilk filmdeki milelti öldüren hatunun annesinin ortaya çıkması ve bu olayın başlangıcının nasıl olduğudur
---spoiler---
not : spoiler oayının nasıl olduğunu unuttum ve üşendim kusura kalmayın artıkın
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Bayramın ilk günü oturup altı Star Wars filmini tekrar izledim. Arkadaşlarla sık sık yaptığımız bir şeydi. İlk defa tek başıma izledim ve kendimi o kadar kaptırmışım ki bittiğinde o süre boyunca hiçbir şey yememiş olduğumu farkettim. Birileri olunca yemek yemeyi hatırlatıyordu en azından. 
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Possessed
- Site Çizeri
İşte budur!!! Star Wars serisini izlerken ben de öyle oluyorum, dunyadan kopuyorum. Filmler bitiyo, ben hala o dunyadayım, dönemiyorum şu ana.WizardOfQuarks wrote:Bayramın ilk günü oturup altı Star Wars filmini tekrar izledim. Arkadaşlarla sık sık yaptığımız bir şeydi. İlk defa tek başıma izledim ve kendimi o kadar kaptırmışım ki bittiğinde o süre boyunca hiçbir şey yememiş olduğumu farkettim. Birileri olunca yemek yemeyi hatırlatıyordu en azından.
Ben de en son 2001: A Space Odyssey filmini izledim, doneminin kült filmlerindendir. 1968 yapımı olan film gününe göre çok uçuktu, birçok uzay filmine de öncülük etti. Ancak yaklaşık 2.20 saat süren film bayağı bi durağan. Olaylar hızlı gelişmiyor, izlerken 'hadi bee, goster ne olacaksa' diyorsunuz. Ancak içindeki düşünceler güzel, begendim, sonu da biraz garip bitiyor, birileriyle izleyip sonunu tartışmalısınız, belki de bi anlam cıkaramayabilirsiniz
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya ben zaten sevmemiştim grez 1 i 2 yede gitmeyi dşünmüorum o yüzden
ama sınav'ı ve hokkabaz ı izledim en son
hokkabaz güzel. özellikle ilk yarsıında cem yılmaz küfürsüz bir sekilde güldürüyor!!!
bu bir ilk 
ama sınav inanın bana gitmeniz gereken bir film hem komik hem hüzünlü...
ben sahsen sınav'ı daha cok beğendim hokkabaz'dan..
ama sınav'ı ve hokkabaz ı izledim en son
hokkabaz güzel. özellikle ilk yarsıında cem yılmaz küfürsüz bir sekilde güldürüyor!!!
ama sınav inanın bana gitmeniz gereken bir film hem komik hem hüzünlü...
ben sahsen sınav'ı daha cok beğendim hokkabaz'dan..