euphorist wrote:Çok güzel bir fikir.Yurtdışında böyle şeyler var mı bilmiyorum ama ş kadarını biliyorum ki bıraktım fantazi romanlarını sırf frp kitapları 1000 kitaplık küçük bir kütüphaneyi dolduracak kadar yeterlidir.Eğer böyle kapsamlı bir şey kurulabilirse abartmıyorum Türkiye'de frp'nin merkezi olur.Cafe ve oyun merkezi olması da cabası..
Sizce üyelik sistemi nasıl olurdu?Yani kütüphaneyi kullanmak için fiks bir ücret ödeyerek kayıt oluyorsunuz,o zamandan sonra kitapları ve zar gibi araç gereçleri kullanmak serbest.Tabi cafe hizmetleri buna dahil değil.Hem bu şekilde giren çıkan daha belli olur hırsızlık gibi olayların önüne geçilir.
Bu hizmetlerin yanında bir de kitap ve frp gereçleri sipariş eden,satan bir sistem de kurulursa cidden orası vazgeçilmez bir yer olur.Conventionların daimi merkezi olur
Ha bunları ben yapamam tabi
Bi frp kütüphanesi olsa
-
Drakhan
- Kullanıcı

aslında çok güzel olurdu ama kitap bağışlayacak insan da lazım.Belki beni bencillikle suçlayacaksınız ama ben bağışlamazdım yada kütüphanenin bir köşesinde oturur kitaplara zarar vereni döverdim herhelde.Ben kitaplarıma gözüm gibi bakmışım toz bile kondurmamışım,adamın biri gelecek yok orasını kıvıracak yok burasını bükecek walla bunu yapanla aramızdaki ilişkiden 100 ciltlik Stephen King tadında roman çıkardı 
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Olsa Gerçekten Harika Olur Ama Hayalden Ã?teye Gidemez
.Yada Normal Devlet Kütüphanesinde Bir Bölümü Ayırsalar Frp Kitapları İle Düşünün Rule Booklar falanda Var Harika Olur Walla. 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
DamnedLord
- Kullanıcı

Aslında hane filmlerde vardrya kocaman bir kutuphane en ustteki kitapları almak için merdiven kullandıyorsun... Tozlu kitaplar olcak ırkların kulturlerinde yemek tarzlarına... din kitapları buyu kitaplari vs vs
Hep oyle bir kutuphanem olsun istemişimdir...
Hep oyle bir kutuphanem olsun istemişimdir...
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
Çok şirin olur, ama tek katlı olmamalı orada hemen bi larp çevirmek isteyenlere özel bir kat olmalı mesela, yiyecel, içeçcek satılan ufak bir büfe olmalı...Bİr giren taaa akşama kadar çıkmaz valla hehe
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

- Bence de yiyecek içecek olacak ve içinde sadece fantastik kurgu ve frp ile ilgili kitaplar olacak.
-Eski bir ortam yaratılmaya çalışılsa daha güzel olur aslında. şamdanlar uzun perdeler vb. güzel bir hayal ve gerçektirilse çok güzel olur.
- İçinde sizi engellemeye çalışmayan sadece fantastik alemlere kafa yoran insanlar olacak ve onlarla tanışıp uzun güzel sohbetlere girebileceksiniz.
Ah aaah keşke olsa
-Eski bir ortam yaratılmaya çalışılsa daha güzel olur aslında. şamdanlar uzun perdeler vb. güzel bir hayal ve gerçektirilse çok güzel olur.
- İçinde sizi engellemeye çalışmayan sadece fantastik alemlere kafa yoran insanlar olacak ve onlarla tanışıp uzun güzel sohbetlere girebileceksiniz.
Ah aaah keşke olsa
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Aklıma bu konu ile ilgili bir fikir geldi. Daha çok destek ve sermaye açısından;
sponsor işi nasıl olur? bir yayınevi vb. bulunamazmı?
sponsor işi nasıl olur? bir yayınevi vb. bulunamazmı?
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
ayrı bir kutuphane açacağımızı sanmıyorum ama olan kutuphanerdeki frp ile ilgili olan kitpların sayısını artırabiliriz buda nasıl olcak diye sorarsanız tabikide kutuphanelere kitap bağışlayarak
( Bu bağışlar sırf frp kitabı olmasın ha çaktrmadan kampanya başlatalım
)
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
Güzel olurdu ama koleksiyoner birisi olarak kitaplarımı bağışlamayı düşünmezdim bile.. Büyük ihtimalle sahaflardan ucuza toplar elimde olanlardan ayda birkaç tane getirirdim..
Koleksiyoner olan bir insan cimri oluyor ister istemez..
Evimde bilimkurgu kitaplığım var, 250 kadar kitap. Baktıkça mutlu oluyorum, sonra içlerine dalıyorum.. Saatler geçiyor ne ders ne de başka bir şey..
Koleksiyoner olan bir insan cimri oluyor ister istemez..
Evimde bilimkurgu kitaplığım var, 250 kadar kitap. Baktıkça mutlu oluyorum, sonra içlerine dalıyorum.. Saatler geçiyor ne ders ne de başka bir şey..