Açıkcası bu ara okuyabildiğim iki kitap türü var;
1)Ders kitapları (maalesef)
2)Test kitapları(daha da maalesef)
ehehe baya iyi olmuş bu :king: sana bend e katılıyorum
okuduğum kitaplar değişebilir bir zamanlar tarihi romanlara sarmıştım bir zamanlar korku falan fakat şu aralar fantastik kitapları tekrardan okumaktayım pek zaman ayıramasamda sonra da ingilizceden soğumamak adına ingilizce romanlar gelir diye düşünüyorum
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
w.shakespeare tamamına yakın
kavgam,siyasi vasiyetim
tess gerritsen den cerrah
dean r. koontz nöbet
paulo coelho simyacı ve zahir
stephen king,azrail koşuyor çağrı
zülfü livaneli mutluluk
stanislavski
mehmet akif ersoy safahat
aklıma gelen son okuduklarım bunlar ve tamamını tavsiye ederim
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Erol Mütercimler-Bu vatan böyle kurtuldu
Edgar Allen Poe-Bütün şiirler
Stephen King-Medyum
Osman Alagöz-Milli Mücadelede Kınalı Eller
Ulu Ã?nder M.Kemal ATATÃ?RK-Nutuk
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Tekrar Tekrar Friedrich Wilhelm Nietzsche nin Kitaplarını Okuyup Duruyorum Sonraki Günler Etkisinde Kalıp Kendimi Tanıyamıyorum
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
[/quote]
bu adamı birkrz okuyup anlayan warsa ankaranın yarısını werecem [/quote]
Walla Bende Mersinin Yarısını Vericem Her Seferinde Farklı şeyler Anlıyorum Ama Kendide Demiş Zamanında ''İyi Bir Nietzche ci Nietzche ye Karşı Olan Onu Birçok Kez Okuyup Farklı şeyler Ã?ıkarandır''
Felsefi kitapların müptalasıyım. Ã?te yandan kurgusu iyi olan her tür romanı baş tacım yaparım. Ama Sheakspeare' yi tek geçerim. Hoş, Sheakspeare' nin olgunluk dönemi oyunları zaten fantastik edebiyatın yegane kaynaklarından biri
Ã?te yandan Amin Maaluf! Bu yazarım kitaplarını kaçırmayın. şiddetle tavsiye ederim.
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ