En Son Hangi Filmi İzlediniz?
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

evet prestije bende gittim . uzun zamandır beklediğim bi filmdi ve hosumada gitti.
bugun hakkında duyduğum tüm kötü yorumlara rağmen dünyayı kurtaran adamın oğluna gitcem...
bkalım nasıl olcak...
bugun hakkında duyduğum tüm kötü yorumlara rağmen dünyayı kurtaran adamın oğluna gitcem...
bkalım nasıl olcak...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
D.K. A 2 ye git ama daha o filmi seven birine rastlamadım.Aredheliquas wrote:evet prestije bende gittim . uzun zamandır beklediğim bi filmdi ve hosumada gitti.
bkalım nasıl olcak...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Ao
- Kullanıcı

Jackass 2 yi 2 Kere İzledim Bir Gün Arayla Yaw Bu Adamlar Harbi Aşmış Kafalarında Sorun Olduğu Kesin.Günden Güne Dahada Deliriyorlar. 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Tv de denk geldimi kaçırmazdım filmdede artık daha ne kadar manyaklaştıklarını merak ediyorum.Ao wrote:Jackass 2 yi 2 Kere İzledim Bir Gün Arayla Yaw Bu Adamlar Harbi Aşmış Kafalarında Sorun Olduğu Kesin.Günden Güne Dahada Deliriyorlar.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
ben tv de de izlerdim eskiden ilk filmini de izledim bir kaç kere fakat 2.ciyi izlemedim
ayrıca enson gittiğim film benim de sınav hele de öss ye hazırlanan biri olarak o öss günü görüntüleri falan baya etkiliyo
ayrıca enson gittiğim film benim de sınav hele de öss ye hazırlanan biri olarak o öss günü görüntüleri falan baya etkiliyo
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Thundorius
- Kullanıcı

Prestij'i izledim çok monoton geldi. Bugün de hadi bizde bi görelim diyerekten Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'na gittik..Rezillikti resmen. Harcanan vakite, harcanan paraya yazık..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
harbi ya daeya fenaliklar basdi, sen ben gittigimiz arkadaslar cekseydik wallaha daha iyi bisey yapardik ya o makyajlar o kostumler neydi, hani bide o oyuncular hic birimi rol yapamas, deniz seki zaten bi alem, yanindakiler hepden kalas cikinca da mahvolmus flm,yazik etmisler, dedigim gibi bi temizlikci teyseyi tuttum o kadar otesi yok 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Sinemaya gittim yine Küçük Kıyamet filmine..Pek "aaa bak süper" dedirttirecek bir film değil ama iyi. Ses efektleri iyi, replikler iyi. Deprem filmi mi diyenler için evet deprem filmi..Depremi konu almış ama tüm film boyunca deprem işlenmiyor bir giriş bir de bitiş sahnesinde..Aradaki olayları giderseniz öğrenirsiniz 
en son "crank"ı izledim...çok eğlenceli bi filmdi...filmde hoş sahneler var,o yüzden tavsiye ederim.özellikle jason statham hayranı iseniz...
ben de hayatım da iki kez türk filmine sinemada gittim.1.si "vizontele" idi ,isteyerek gitmiştim.2.si "güle güle" idi,ısrar üzerine gitmiştim.ilki bana komedi de olsa yılmaz erdoğan da olsa sinema da türk filmlerine gitmemem gerektiğini öğretti...ikincisi ise ne kadar ısrar edilirse edilsin asla(beleş de olsa) sinema da türk filmlerine gitmemem gerektiğini öğretti...tabi bunlar benim için geçerli..ama görüyorum ki türk filmlerine rağbet çok...ve bu kadar rağbet olunca da yapımcılar filmleri bu şekilde çekmeye devam edicekler...ve siz de "tüh be,zamana da yazık paraya da" demeye devam ediceksiniz...ben sinemaya gidiceksem çok seçici olmak zorundayım bu aralar,malum ekonomik koşullar...görselliğin ön planda olduğu filmleri seçiyorum özellikle,illaki dev ekran gerektiren filmler vardır hani.(LOTR GİBİ).ama sizde yoksa öyle bir problem,yine de bir düşünün derim ben.ya da "denizde kum ben de para,giderim kardeşim" diyorsanız ,siz bilirsiniz,gidin tabi ki...
ben de hayatım da iki kez türk filmine sinemada gittim.1.si "vizontele" idi ,isteyerek gitmiştim.2.si "güle güle" idi,ısrar üzerine gitmiştim.ilki bana komedi de olsa yılmaz erdoğan da olsa sinema da türk filmlerine gitmemem gerektiğini öğretti...ikincisi ise ne kadar ısrar edilirse edilsin asla(beleş de olsa) sinema da türk filmlerine gitmemem gerektiğini öğretti...tabi bunlar benim için geçerli..ama görüyorum ki türk filmlerine rağbet çok...ve bu kadar rağbet olunca da yapımcılar filmleri bu şekilde çekmeye devam edicekler...ve siz de "tüh be,zamana da yazık paraya da" demeye devam ediceksiniz...ben sinemaya gidiceksem çok seçici olmak zorundayım bu aralar,malum ekonomik koşullar...görselliğin ön planda olduğu filmleri seçiyorum özellikle,illaki dev ekran gerektiren filmler vardır hani.(LOTR GİBİ).ama sizde yoksa öyle bir problem,yine de bir düşünün derim ben.ya da "denizde kum ben de para,giderim kardeşim" diyorsanız ,siz bilirsiniz,gidin tabi ki...
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Arres söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum. Seninki gibi bir önyargıyla sana türkler Dünyanın en güzel filmini çekip getirseler beğenmezsin gibi geliyor bana. Tabi herkesin fikri kendine ama filmde görsellik önemli de olsa asla baş etken değildir bence. Daha güzel türk filmlerinin çekilmesi için hiç türklerin çektikleri filme gitmemelimiyiz yani? Bundan şevk alıp adamlar daha iyisin çekecek öyle mi düşünüyorsun? Türk filmine katkıda bulunmak için ne yapabiliriz sence?
Ben türk sinemasının geleceğini parlak görüyorum arkadaşlar. Parasal sıkıntılar yüzünden görsellik ön planda olmasa da çok orjinal senaryolu güzel konulu türk filmleri de çıkıyor ortaya.
Neyse başlığa dönersek, en son epey bir süre önce Babili izledim ve bir Brad Pitt hayranı olarak hayal kırıklılığına uğradım.
Ben türk sinemasının geleceğini parlak görüyorum arkadaşlar. Parasal sıkıntılar yüzünden görsellik ön planda olmasa da çok orjinal senaryolu güzel konulu türk filmleri de çıkıyor ortaya.
Neyse başlığa dönersek, en son epey bir süre önce Babili izledim ve bir Brad Pitt hayranı olarak hayal kırıklılığına uğradım.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Ao
- Kullanıcı

Kesinlikle Katılıyorum Yaw Eğer Biz Bile Desteklemiceksek Türk Filmlerini Kim Desteklicek(Biz Bile Diyorum Ã?ünkü Ölkemizde Çok Bilinmeyen Frpnin İçinde Bulunan İnsanlarız).Gitmez Sadece Kötü Yorum Yaparsak Adamlar Nasıl Daha İyi Film Ã?eksin.Herkeste Olan Ã?nyargı Zincilerini Kırmak Lazım.Babam Ve Oğlum-Eşkiya-Vizontele-Sınaw-Gora Gibi Çok Güzel Filmler Ã?ıkardı Türksineması.Artemis Entreri wrote:Arres söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum. Seninki gibi bir önyargıyla sana türkler Dünyanın en güzel filmini çekip getirseler beğenmezsin gibi geliyor bana. Tabi herkesin fikri kendine ama filmde görsellik önemli de olsa asla baş etken değildir bence. Daha güzel türk filmlerinin çekilmesi için hiç türklerin çektikleri filme gitmemelimiyiz yani? Bundan şevk alıp adamlar daha iyisin çekecek öyle mi düşünüyorsun? Türk filmine katkıda bulunmak için ne yapabiliriz sence?
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
evet, bu beklediğim bir cevaptı.hep böyle bir cevapla karşılaşıyorum çünkü.seni de destekleyenler çıkacaktır daha.ön yargılı davransaydım hiç bir türk filmini izlememem gerekirdi.ama bi çok kez izlediğim türk filmleri de var.ancak son dönem türk filmlerini izlemeye çalıştıysam da başaramadım.eskiden çok daha kısıtlı olanaklarla çok daha güzel filmler yapılabiliyormuş.türkiye de çok iyi bir oyuncu potansiyeli var.ve iyi senaryolarda olabilir.fakat yönetmen ve yapımcılar konusunda sıkıntılarımız olduğunu düşünüyorum.ben de dilerim daha iyi bir türk sineması olsun,daha iyiye gidelim bu konuda.ancak sömürülen bazı durumlar var kanımca.türk filmlerinin hepsi çok kötü demedim.türk filmleri dışındaki bütün filmler de güzel demedim.ancak seçici olmak zorundayım ve sinemaya gidiceksem eğer bir türk filmine gitmeyi tercih etmiyorum.bu da benim tercihim tabiki.dedim ya isteyen gidebilir.bu imkanlarla ilgilidir.siz gidin destekleyin.ben destekleme konusunda nötr davranıyorum.elimdeki imkanlarla film izlerim.neyse ben bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum.renkler ve zevkler sonuçta.kaliteli eğitim,daha az düşünce kısıtlaması bir nebze olsun daha güzel filmlere zemin hazırlıycaktır.aslında çok cevherler var ama ortaya çıkaramıyoruz.örneğin bu sitede yazılmış çok güzel öyküler var,kim bilir ne güzel filmler çıkardı ki çıkarda.ama türkiye de yazık ederler gibime geliyor..(yapımcılar tabiki)Arres söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum. Seninki gibi bir önyargıyla sana türkler Dünyanın en güzel filmini çekip getirseler beğenmezsin gibi geliyor bana. Tabi herkesin fikri kendine ama filmde görsellik önemli de olsa asla baş etken değildir bence. Daha güzel türk filmlerinin çekilmesi için hiç türklerin çektikleri filme gitmemelimiyiz yani? Bundan şevk alıp adamlar daha iyisin çekecek öyle mi düşünüyorsun? Türk filmine katkıda bulunmak için ne yapabiliriz sence?
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
en son gitmesem de bir kanalda requem for a dream i izledim gerçekten izlemeyi çokistediğim bir filmdi iyi de oldu
herkese tavsiye ediyorum fazlasıyla etkileyici
There'll be war, there'll be peace.