En Son Hangi Animeyi İzlediniz?
eyvallah... burayı daha sık kontrol etmem lazım : )
bu arada son zamanlarda Wolf's Rain'e kafayı taktım 13 bölüm indirdim ve henüz 8'ini izledim.
ama en son dün akşam Berserk'in ilk bölümünü izledim.
bunun dışında Shingetsutan'ların tümü indi bakalım kalanını izlemem lazım sanırım 6. bölümde kaldım : )
amacım (kotalı olduğumdan mecburi biraz da) elimde olan ama izlemediğim serileri temizlemek ki utanarak söylüyorum buna samurai 7 (4. bölüm izlendi), lain (4. bölüm izlendi) ve hatta cowboy bebop (9. bölüm izlendi) da dahildir... : (
öyle işte... ama wolf's rain'i en azından izlediğim yere kadar önerebilirim : )
bu arada son zamanlarda Wolf's Rain'e kafayı taktım 13 bölüm indirdim ve henüz 8'ini izledim.
ama en son dün akşam Berserk'in ilk bölümünü izledim.
bunun dışında Shingetsutan'ların tümü indi bakalım kalanını izlemem lazım sanırım 6. bölümde kaldım : )
amacım (kotalı olduğumdan mecburi biraz da) elimde olan ama izlemediğim serileri temizlemek ki utanarak söylüyorum buna samurai 7 (4. bölüm izlendi), lain (4. bölüm izlendi) ve hatta cowboy bebop (9. bölüm izlendi) da dahildir... : (
öyle işte... ama wolf's rain'i en azından izlediğim yere kadar önerebilirim : )
Prince of Tennis 1-111 arası tüm bölümleri izledim bir kaç günde. Herkese tavsiye edeceğim, süper bir anime. Ama yine de yorumlarımı animenin son bölümüne saklıyayım. 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Ne mi izledim.. Bu aralar karşık kuruşuk izliyorum zaten, tüm serileri çorba ettim
Ama en son Chrono Crusade'i izledim, super bir anime, 1920lerin Amerika'sında bir manastır asker yetiştiriyor, seytanlarla kötülüklerle felan savasıyorlar, guzel yane.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Sürekli bir şeyler izleyip duruyorum ama yazmıyorum. 
Bir bakalım en son ne izledim?
Busou Renkin sanırım. Son dönem Shounen serilerinden birisidir arkadaşlar. Daha 11 bölüm çevrildi.
Bir bakalım en son ne izledim?
Busou Renkin sanırım. Son dönem Shounen serilerinden birisidir arkadaşlar. Daha 11 bölüm çevrildi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
BaneElemental
- Kullanıcı