bunca zamandır aa Zaknafein goodmuydu, ya şu Cyric neydi , netural evil hadi ya muhabbetleri döndü. E haliyle kendi karakterinizde vardır. Peki sizin o kendi özel karakterinizin alingmentı ne? Benim yetenekli bir swashbuckler karakterim bir chaotic netural, yani önce kendisini düşünen, pazarlık edilmesi zor, tehlikeli bir alingment hatta handbook'a göre oynaması en zor alingment, ama benim gibi neyi dost neyi düşman gördüğü belli olmayan bir rouge'a çok uygun. Sizin alingmentlarınızıda öğrenelim bi.
şu söylediğin ile daha çok TN gibi gözüküyor ama tabii ki karakterinin ayrıntılarını bilmiyorum yorum yapmam doğru olmaz hem konuyu da çok dağıtmayayım
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Son zamanlarda içimde bu yön ağır basmaya başladı.Belki de okuduğım kitaplardandır..
Paladinlerle ilgili kitaplarmı okumaya başladın? Lawful good en gıcık olduğum alingmenttır bu arada, hayatı yaşamıyosun ki hep kötülükle emir kapsamında savaşıyorsun, çok bayık.
Ben dünyanın en chaotic adamlarından biriyim.fakat goodmu,neutral mü olduğum büyük tartışmalara konu olmuştur .Ama son zamanlarda artık good olduğumu bariz bir şekilde hissediyorum,bazıları kabul etmesede .
bu dünyada herkes CN kardeşim iyi yada kötü herkez kendi iyiliği için uğraşıyor bunun için yok ben CE yok ben LG demeyin ne drowsun ne elfsin sadece insansın anla bunu.
Son zamanlarda içimde bu yön ağır basmaya başladı.Belki de okuduğım kitaplardandır..
Paladinlerle ilgili kitaplarmı okumaya başladın? Lawful good en gıcık olduğum alingmenttır bu arada, hayatı yaşamıyosun ki hep kötülükle emir kapsamında savaşıyorsun, çok bayık.