İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
Daeya wrote:Dfunk düşüncelerini, yorumlarını başkalarına saygısızlık yaparak yazacaksan mümkünse yazma. İnsan gibi konuşup, eğleniyoruz. Ortamı germenin bir anlamı yok. Git mirc'de yap istediğini burası bir frp sitesidir. Bu da benim sana olan son uyarımdır.
Buyrun arkadaşlar içinizi dökmeye devam edebilirsiniz..
ortamı geren benim demek sen böyle düşünüyorsan sana diyecek bir sözüm yok kaldıki daha iki üç sene evvel FRP denen hadiseye başlayıpta bana ders vermeye çalışan arkadaşlara da gereken uyarıyı yapacağını düşünüyorum ve bu konuyu bir daha konuşmamak üzere kapatıyorum.
Artık ödev yapmaktan nefret ediyorum, günlük plan hazırlamaktan, yıllık plan hazırlamaktan, 19 mayıs, 23 nisan koreografilerini hazırlamaktan, müfredat programının değişmesinden, müfettişlerin kontrollerinden fenalık geldi artık yeteeeeer...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Herşeye kızarsan sinir hastası olursun. Tam anlamıyla sallayacaksın öyle şeyleri. Takma kafanı, rezilde olmazsın zaten ancak agresif olarak adın çıkar :plotting:dfunk wrote:Saçma sapan şeylere kızıp kendimi rezil etmekten iğreniyorum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

İlk önce öyle başlar.Herkez sana agresif der.Sen bunu inkar edersin.Aşırı üst düzey boyutlara ulaşır bu agresiflik.Yine inkar edersin.Sonra çare bulamazsın.Ã?evrenden yardım beklersin.Onlarda soruna inmektense seni geçiştirirler çözümlerle.Yanlışlar yaparsın.Üzersin.Özülürsün.Ölmek istersin.Bencil derler.Ölemezsin.Yapamazsın.Gerisini daha bilmiyorum.aransayes wrote:Herşeye kızarsan sinir hastası olursun. Tam anlamıyla sallayacaksın öyle şeyleri. Takma kafanı, rezilde olmazsın zaten ancak agresif olarak adın çıkar :plotting:dfunk wrote:Saçma sapan şeylere kızıp kendimi rezil etmekten iğreniyorum.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Türkiyeden ayrılmak istemiyorum ama 2 gün içinde gene ayrılacağım için çıldırıyorum.
Tatillerin kısa gelmesinden nefret ediyorum.
Tatillerin kısa gelmesinden nefret ediyorum.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>