Gördüğünüz En korkunç Kabus

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

WizardOfQuarks wrote:Kısa bir süre öncesine kadar rüyamda kendimi hep ölü görüyordum. Hatta bu yüzden çok ciddi uykusuzluk problemleri çekiyordum. Yada uykusuzluk problemleri çektiğim için uyuduğum kısacık sürelerde böyle kabuslar görüyordum. Hangisi hangisinin nedeni bilmiyorum. Bağlantısı var mı onu da bilmiyorum. Neyse uzattıkça saçmalayacakmışım gibi geliyor...
ben 1kez bile ölü olarak görmedim kendimi rüyalarımda.
her zman tam öldeğim anda uyanıyorum...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ã?ocukluğumda gördüğüm rüyalar daha korkunç geliyor, kocaman bir yün topu karanlık bir boşlukta yuvalanarak üzerime geliyordu. Bir de, pencerenin perdesinin rüzgar ile sallanışı nı hatırlıyorum.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ocukken sabaha kadar uyumadığım çok olmuştu. Gerçekten inanınca kabuslar daha korkunç olabiliyor. Bugün bir kabus görünce bunun nedeni ne olabilir diye düşünüyom. Freudcu bir mantıkla efendim bu olay beynimde böyle bir döngü yarattı her halde diye düşünüp bulduğumda o zaman rüya beni korkutmuyor. Korku filmlerinden sonra ekşi sözlük yorumlarını okumak gibi. Korku filminin havası hemen dağılıyor.

Ã?ocukken gördüğüm şeylerden biri bir ateşin gözümün önünde büyümesi idi ateş iyice büyüyüp kocaman olunca tüm evi yakacak zannederdim. O nedenle az yataktan kalkıp ocağa ve yangına neden olabilecek yerlere bakmadım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Kartaca generali Hannibal olmuştum romayı kuşatırken kafama fillerimden biri pisliyodu, 1 hafta boyunca kapıların arkalarında roma lejyonları ve fil pislikleri görmüştüm ama küçüktüm o zamanlar. şimdi söyleyince çok komik geliyo, ya 6 yaşındayken bile ne matrak adammışım ya, alışkanlıklar değişmiyo demek ki.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Küçükken pütür cadıyı görürdüm. Çok korkardım pndan ve her an karanıktan çıkıp beni alacakmış gibi gelirdi.

Sonraları ailemden birilerinin öldüğünü görmeye başladım. Hayal ürünü olanlara artık kendimi fazla kaptırmıyom sanırım. Ama frpye kendimi fazla kaptırdığım zamanlarda fazlaca fantastik rüya görüyordum. Özellikle hatırladığım çok fazla gnom büyücü oynadığım sırada 2E de hastası olduğum boyutsal kılıç (Dimentinal blade) büyüsü yüzünden olmuştu. elimde bu kılıçla yaratıkları felan kesiyordum. Sonra bub kılıçta ustalaşmak için şöyle bir iki hareket yaparken yanlışlıkla arkadaşlarımdan birnin kolunu vücudundan ayırıyordum. Arkadaş şaşkınlıkla yüzüme bakıp

"Abi. Kolumu kestin!"

Diyip pat düye düşüp ölüyordu. Ertesi gün arkadaşın yüzüne bakamamıştım bir süre. Sonra anlatmıştım herkes gülmekten gebermişti.

Bu günde bir kabus gördüm. Askerdeyim ve son ana kadar hep başkaları ile dışarıda geziyorum tozuyorum konuşuyorum. Sonra Beni askerden almaya ailemin geldiğini söylüyorlar. Bir bakıyorum bütün eşylar toplamadığımdan etrafta dağılmış duruyor. Onları toplamaya çalışıyorum ama çantama sığmmıyor, bu sırada birde kül dolu bir tasın içindeki dalların üsütne külle doldurmaya çalışıyorum ama ne kadar kurcalarsam dallar daha fazla ortaya çıkıyor ve hatta birde kızgın taşlar ortaya çıkarak ellerimi yakmaya başlıyor. Tüm bunlar olurkende komutan bana bağırıyor.

"Hadi çabuk ol. 1 dakika sonra ailenin yanında olmazsan 6 ay daha burada kalman gerekir."

Off ne berbat bir rüyaydı. Uyanınca rahat bir oh çektirdi bana.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ã?ocukken gördüğüm şeylerden biri bir ateşin gözümün önünde büyümesi idi ateş iyice büyüyüp kocaman olunca tüm evi yakacak zannederdim. O nedenle az yataktan kalkıp ocağa ve yangına neden olabilecek yerlere bakmadım.
Benim ateş ile muhabbetim daha güzel.
Cok hasta olmustum cocukken tatilde, terler içinde yatıyordum. Birden önüme ateş geldi, göbek atıyordu :) benim için güldürdü beni. tesekkur ediyorum. Halüsinasyon yada durugörü. çok yardımcı olmuştu.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Rüyamda nefes alamadığımı görmüştüm ve hakikatende nefes alamamışım.

Nefes almak istiyordum ve bilincim yerindeydi ama bir türlü uyanamıyordum.Aslında uyanıktım ama uyuyordum.Yani akıl almaz bir şey yaşamıştım sanki birisi boğazımı sıkıyormuş ve ben elim kolum bağlı onu izliyordum.Vucudumu hareket ettiremiyordum.Ama en sonunda debelenmelerim meyvesini verdi ve uyandım.Uyandığımda suratım kıpkırmızı kesilmişti.Zaten sonra uyumaya cesaret edemedim.Sabaha kadar elimde nane şekriyle oturdum.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bir çok kötü rüya gördüm ama içlerinde en sıkıntılı olan devamlı rüyada nefessiz kalmamdı. Kendimi uyandırmaya çalışıyorum, uyanıp da tekrar uyumaya başlayınca yine aynı rüyaya devam ediyordum istemeden ve devamlı nefessiz kalıyordum. O gece çok zor geçmişti benim için...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Sylvius wrote:Bir ruyamda arkamdan kovalayan birseyler var. bu birseyler degisir hep. Kosmak istiyorum ama kosamıyorum...:

Bunun aynısını bende yaşamıştım.Elinde sopa olan ak sakallı bir dede beni kovalıyordu ama bir türlü kaçamıyordum.Sanki kaslarım çok geriliyor gibiydi...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

küçücük bir çocukkene vampirli bi rüya görmüştüm ben de hem de şöyle bi 2-3 gece üst üste önce koşamıyodum sonra da balkondan atlıyodum düşücek gibi oluyoken uçuyodum falan bi de bi hiçliğin ortasındaki sonsuz basamaktan oluşan merdiveni tırmanıp ordan aşağı düşme rüyam vardır düştüğüm anda uyandığım :)
Ã?ocukken gördüğüm şeylerden biri bir ateşin gözümün önünde büyümesi idi ateş iyice büyüyüp kocaman olunca tüm evi yakacak zannederdim. O nedenle az yataktan kalkıp ocağa ve yangına neden olabilecek yerlere bakmadım

buna benzer olarak ben de hep küçücük kürdanların yürüyen bantta arka arka ilerleyip kocaman bir makine yaptığını görürdüm -ki bu sadece çok ateşim olduğum zamana mahsustu- bn de makina tamamlanmadan çok az önce uyanırdım ve o makinenin bana zarar vereceğini düşünür bir daha uyumaya korkardım :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bi tane daha anlatayım;

Bir rüyamda dünyada oksijen miktarı belirgin bir hızda azalmaya başlıyordu ve insanlar çok fazla oksijen solumamak için az hareket etmeye başlıyordu. Hatta insanlar kendi mahallelerinin ortasında piknik alanı kurup orada yaşamaya başlıyorlardı. Oksijen azaldığı için az nefes almaya çalışıyodum bende. Hep zorlanıyordum, ölen insanlar vardı, yanıbaşında ağlayanlar. Çok kötü çok, sıkıntılı rüyalar görürüm ben...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Normalde güzel rüyalarımın azını hatırlarım ama bağzen bir prodüksüyon yapıyorum akıllara zarar. Bir üçleme 2 film bi Manga çıkacak cinsten oluyo.

Aslında en kötü gördüğüm kabus kabus değil kara basandı sadece hislerden oluuyordu. Hereyin çok hızlı hareket ettiği benim yetişememle ayak uyduramamla ilgiliydi. Rüyada her şey ama herşey soyuttu ama çığlıklar atarak uyanıp karanlıkta uzun uzun oturmuştum rüyadan sonra...

Ama rüyadan değil de kendimden korktuğum rüyalarım daha çok. Ã?rneğin bir rüyamda (ana karakter ben bile değilim prodüksüyona bak) Bir necromancer var ama bizim dünyamızda. Uzun kulaklarını saklamak için omzuna kadar saç burakmış uzun boylu bi tip.

Ben bu bir bıçakla bakireden COMPONENT toplarken (Bakire dalağı-yumurtalığı gibi gibi...) ben de buna sorular soruyorum. Neden bakire diyorum adama adam sa "Dünya üzerinde insanı siyahla beyaz arasındaki çizgiden karşı cins kadar kolay geçiren bir şey yoktur. Bekaret ise bir semboldür. Bakir olan kadınlar erkeğin ne kadar kolay dönebileceğinden yani içlerindeki kötülükten bir haberdir. Bu da onları saf yapar. Kötü güçler saflığı sever." dedi ve ekledi. "tabi bakirler illaki saf olacak diye bir ey yoktur. İstisnalar mevcuttur biz bu istisnaları büyümüzü icra ederken kullanırsak bu tür hatalara meteryal hata denir" dedi bir yandan yerde yatan genç kızın ah damarındaki kanın boşalması için ayaklarını kaldırıyodu.

Bunun korkunç olmasının nedeni bu rüya böyle uzun uzun devam etmiş olması ve benim sanki normal sıradan bir rüya görmüşün gibi uyanmış olmamdı.

Bunun gibi bir tane daha var ama bağzı yayın organları eminim ki bu siteyi de izliyordur. Sizi tehlikeye atmak istemem :DD ama genel konu ile anlatmak gerekirse içinde Cehennem - Fierna (Baştan çıkarma ile ünlü 4.Katın Lordunun Kızı) ve ondan doğacak çocuğum ile ilgiliydi...
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ateş çıkması deyince aklıma geldi. Ateşim çıktığında görüdğüm bir kabus vardı. Boyum uzuyor ama genişiliğim aynı oranda uzamıyordu ve b,rsüre sonra dengemi kaybetmeye başlıyordum. Acaip bir rüyaydı. Etrafımdaki insanların bu uzama sonrası devrilip ölmeleri ve benim bunun olmaması için çalışmam vardı. Anlatılmaz yaşanır bir kabus :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

SacoKhan wrote:Bi tane daha anlatayım;

Bir rüyamda dünyada oksijen miktarı belirgin bir hızda azalmaya başlıyordu ve insanlar çok fazla oksijen solumamak için az hareket etmeye başlıyordu. Hatta insanlar kendi mahallelerinin ortasında piknik alanı kurup orada yaşamaya başlıyorlardı. Oksijen azaldığı için az nefes almaya çalışıyodum bende. Hep zorlanıyordum, ölen insanlar vardı, yanıbaşında ağlayanlar. Çok kötü çok, sıkıntılı rüyalar görürüm ben...
buna benzer bişey görmüştüm ben de. ve çok sipiritual gelmişti bana küçükken

Dünyada insanların sayısı sürekli azalıyor ama sürekli olarak. Eski ışıklı hesapmakinelerinin digit sayıları vardır ya işte onun kırmızısından bi ibre sürekli olarak düşüyo. Bu ibre insan sayısıymış ve ibre 0 a doğru ilerlerken insanlar ölümden kaçmak için güvenlik sistemleri cryogen gibi teknikler deniyo ama sonuç değişmiyo. En sonunda ibre 3...2...1 oluyo ve benim ekran kararıyor...

Son insan ben mişim.

Ama birden ekrana bir el giriyor. Elinde kalem tutan kadın eli siyah arka plan üzerine insanın organlarını çizmeye başlıyor. Sindirim sisteminden başlıyo . Kemikleri kasları dokuları falan çizerken bir kadın sesi (hala rüyalarımda o sesi ararım inanılmaz güzel bir sesti-aşık oldum desem yeridir.)
"İnsan yok olmaz... Sadece...ölür" diyordu.

İşşte tam o an uyandım. Daha 7-8 yaındaydım bir hafta okula gidememişştim.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Küçükken ne zaman hastalanıp ateşim çıksa cehennemde görürdüm kendimi.Oraya gidişimde hep yolda yürürken asfalt yarılır ve düşerdim.Bu rüyayı bir kaç kere görmemde ilginç yanı hiç mi bir şey değişmez hep aynı.Tanrıdan bir uyarımıydı diyeceğim arkadaş küçükken günah işlemeden onları gördük şimdi niye görmüyorum. :angel:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Post Reply