Panın Flüdü- Muhabbet

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sana da beklerken sıkılmayasın diye bir aksiyon yaratayım dedim. Slick blade umarım hoşuna gider. Bu arada Novel niye yok yahu... Sıkıldı mı o da yoksa? : ) Böyle konuşmalara katılmak istemezse ona da yapacak bir şeyler bulurum ciddi şeyler konuşulurken. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Aksiyon mu?! Karakterimin yüreği ağzına geldi. :shock: :shock:
Sufi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufi »

bayram+yılbaşı karmaşasından dolayı biraz aksama oldu. en kısa zamanda novel'den ses gelecek :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Edmondla Solaron arasında biraz gergin dakikalar yaşandı. Bakalım elimden geleni yapmaya çalıştım gerginliği azaltmak için. En azından "ozan" sıfatını bir parça hakettiğini göstermeye çalışıyor. İnşallah işe yarar haa tabi bi de şiiri beğenirsiniz :)

Eğer edmond en azından duygularını bu kadar sert bi şekilde dile getirmemeyi kabul ederse Solaron guruba dahil olacak gibi.

Hayırlısı bakalım.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar yılbaşında arkadaşımda kaldığımdan dün de Bursaya dedemlere gittiğimden yazamadım. Bir günlük aksama için özür dilerim.

Bayramdan dolayı biraz Pan tapınağı bölümü de uzadı ama artık ne yapalım? Bence tartışma da çok kötü olmadı. Karakterlerin gelişimi açısından iyi oldu gibi. Hem birbiri ile mütiş anlaşan bir grup olmak zorunda değil zaten grubumuz.

Ama tartışmayı doğru noktada bırakmak lazım. Doğru noktada sanırım tam üstünde bulunduğumuz nokta... : )

Solaron un grupta durmasının çok sorun olacağını düşünmüyorum. Yolun büyük bölümünde zaten Apollonla ilgili fazla çatışma durumu yok. Bu çatışmaların da iki tarafın da bir parça karakterlerinden taviz vererek önlenebileceğini düşünüyorum.

Slickblade karakterin yaşayacak artık o kadarını. Bir ozan grubuna dahil olmak kolay mı? Biraz entegre edeyim dedim. Sana RP içi bir kaçma fırsatı da tanıdım. Ama çok iyi bir RP yapman gerekiyor. Odanın tasfirini önceki RPlerden bulabilirsin. şehrin planı da zaten öncesinde var. Ama karargahtada bunun için fırsatın olacağını sanırım yazmana gerek yok değil mi? : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım bırakılan nokta biraz ortada olmuş gibi. Üç kişiden sadece Edmond cevap yazmış.

Neyse arkadaşlar bayram ve yılbaşından kaynaklanan yavaşlama sona erdi. Yine aksilik çıkmadıkça hergün RPye devam edeceğim. Tabii sizin ille de her gün girmeniz gerekmiyor. Ama belli ilerleme noktalarını kaçırmamak için en azından üç günde bir girmenizi tavsiye ederim. Haftanın bir gününü izninizle dinlenmeye ayırmak istiyorum. şimdilik cuma benim için uygun ilerde ders durumuna göre başka bir gün de yapabilirim. Neyse sanırım ana grup ilk ciddi grup görevine hazır.

Ana grubun dışında kalanlar için de hoşlarına gidebileceğini düşündüğüm bazı gelişmeler olacak.

Düğümün ilk bölümünü çözmeye hazır olun. : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ncelikle henüz Dorleon da bulunan üç arkadaştan özür diliyorum. İlk RP yi yazmak düşündüğümden uzun sürdü. Ancak onların RPlerini de bu gün yatmadan mutlaka yazacağım.

Ana gruba gelince RP yi nasıl bulduğunuzu merak ediyorum. Sanırım grup olarak giriştiğiniz ilk ciddi iş bu olacak. İrili ufaklı daha birçok iş var sırada ama sanırım uzun bir süre boyunca göreceğiniz tek tanrıyı burada gördünüz. Umarım güzel tasvir edebildim eğlencenin tanrısını. : ) Hatta bir tiyo olarak onu ilk görenlerin Apollonun yarattığı hüznü bizzat Panın görünümünün komikliği ile aşabileceğini belirteyim. Tabii siz bunu aşmak için farklı yollar da bulabilirsiniz. : )

Kolay gelsin iyi RPler.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh sanırım iki kişilik bir grup da kurmuş sayılabiliriz. Elessar sana da kolay gelsin. Adamın kanı sana epey ısınmış zamanında. : ) Konumun ve geçmişin yerine ve zamanına göre epey işe yarayabilir. Ya da yaramaya da bilir. : ) Sanırım yaradığı durumlardan birini tam şu anda yaşıyorsun. : )
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Benm bir konuyu DMe danışmam lazm; nekropolisin duvarı ile ahır arasında boşluk mu var?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet boşluk var yükseklik 30 40 santim ihmal edilebilir. Ama uzunluk beş metre kadar. Bir fikir vermesi açısından Erkekler uzun atlamada olimpiyat rekoru 8 m. 90 cm.. Muhtemelen normal durumda bu mesafeyi atlardın. Ama şimdi üç dört metrelik çatının tam ucundan atlarsan bile karşı tarafa ulaşamayabilirsin. Ayağın burkulmuş durumda çünkü. Elinde mızrak olan adam da senin atlamana izin vermeyebilir.

Eh ciddi bir karar vermen gerekiyor sanırım. Kolay gelsin.
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Arkadaşlar rpyi hızlandıralım. Gayet güzel bir yerde başka hangi rpde bi yunan tanrısının karşısına çıktınız.

Hadi Solaron elinden geleni yaptı. Sıra sizde :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Bende yaptım rpyi ama çok garip bir zamanda yaptım pek de güzel olmadı şiir, kusura bakmayın :( Eğlenceli şiir yazacak havamda hiç değilim :(
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aslında senin şiirin biraz hüzünlü olmuş ama Eflanınki ile etkisi birleşince daha neşeli hale gelebiliyor. : ) Hem oradaki karakterin de neşeli şiir yazacak havasında değil : ) gerçekçi olmuş oldu sanırım. Size cevabı yarın vereceğim artık geç oldu. Ama oldukça iyi gidiyorsunuz. Hem diğer iki arkadaşı da beklemek iyi olur gibi geldi. Diğer arkadaşlar da yazarsa belki yarın RP kesin olarak biter. Ama bitmezse bir gün daha bekleyeceğim. : )

Sliterin kardeş... Sana da bi hatırlayayım dedim. Hamleni yaparken çok çekinme kardeş ben karakterleri kolay kolay öldürmem en fazla yakalanırsın ki merak etme kurtulmak için aslında elinde epey güçlü bir koz var. : ) ) Ama henüz farkında değilsin.

Ancak RPde zaman acımasızca işliyor ne yazık ki. : ) Üç ya da dört günlük hareketsizlik yakalanmana neden olabilir. : )

Neyse umarım tüm oyuncular eğleniyordur. : ) Herkese eğlenceli RPler. : )

Elessar umarım sen de sohbetten sıkılmıyorsundur. Eh adam seni biraz özlemiş ne yaparsın. : )

Bi de gördüğünüz tanrının tadını çıkarın sonraki göreceğiniz tanrı epey ileride. : )
HARBE GİDEN
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zuhahaaha ben de yazdım ama 2 gün arayla yazdığım için biraz kopuk oldu yazı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ben eflanın şarkısını beğendim :)
Been there. Seen that. Got the scars.
Locked