En büyük korkum bu benimde.O döndüğünde ben istemezsem.Gerçekten dürüst konuştuğu zaman da çok geç olabiliyor. En azından benim için..
Eski sevdiğinize söyleyecek neyiniz var?
-
Ao
- Kullanıcı

Abi tabiki herkesin kendi düşünceleri var ama bence iki tarafta seviyorsa ve arada ihanet yoksa herşey hal olur.....
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Drakhan
- Kullanıcı

Aslında hepimizin işi çok zor.Hepimiz imkansızın eş anlamlısının peşinde koşuyorun.Hem sevmek hem sevilmek=İMKANSIZOff Offf senin iş çok zor......
Bencede.Aşk zaten ihanetten doğar. İlk defa aşık bile oluyorsan kendine ihanet ediyorsun demektir.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
insanın sevdiği eski olmaz, eskimez, eski olursa sevdiği olmaz, sevilmeyen kişiye böyle şeyler yazılmaz, o zaman eski sevdicek diye bir şey yoksa şu anda sizler sevdiklerinize yazıyorsunuz. bunun farkında olmak önemli olan değil mi ?? hepiniz aynı dertten muzdaripsiniz. hala sevdiklerinize yazıyorsunuz 
-
Ao
- Kullanıcı

Aslında başlık açılırken eski kız arkadaşımız olarak düşündüğümüz için o lafları yazdık ama dediğin doğru hala sevdiğimiz. 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Aslında herşey çok basit. Onun senin hakkındaki düşünceleri değil senin onun hakkındaki düşüncelerin önemli. Yoksa ömür boyu dönmesini bekler durursun.Drakhan wrote:En büyük korkum bu benimde.O döndüğünde ben istemezsem.Gerçekten dürüst konuştuğu zaman da çok geç olabiliyor. En azından benim için..
Bu arada ihanette etmişsin 18 değil 28 sene de bile geri dönmez sana... desem de sen bakma bana Deniz neler hayat bu neler olur neler...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Abi biz erkekler basti yaratıklarız. Ne kadar dürüst konuşsakta kadınlar herzaman kelimelerin altında bir şeyler ararlar.Gerçekten dürüst konuştuğu zaman da çok geç olabiliyor. En azından benim için..
Sonunda aslında söylemediğin bir şey hakkında kavga ediyor bullursun kendini.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
Doğru söze ne denirLupus_Nigra wrote:Abi biz erkekler basti yaratıklarız. Ne kadar dürüst konuşsakta kadınlar herzaman kelimelerin altında bir şeyler ararlar.Gerçekten dürüst konuştuğu zaman da çok geç olabiliyor. En azından benim için..
Sonunda aslında söylemediğin bir şey hakkında kavga ediyor bullursun kendini.
Ã?evremde bakıyorum, eğer ilişkide bazı şeyleri saklıyorsan, yalanda söylüyorsan gayette güzel yürüyor o ilişki. Dürüst olacam diye kendimi kasmaya ne gerek var. Bırakalım herşey yalanlarla bile olsa güllük gülistanlık olsun. Gerçeklerinde canı cehenneme...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Cevap vermek istedim feci halde. Tam içini dökmek istetecek bir konu, acayip provakatif. Diğer bir taraftan yav, son üç aşık olduğum hanımla ayrıldıktan sonra 0.5-1 yıl içerisinde evlendiler ( Herkes iyi geliyor benden sonra anlaşılan..
heh ). Ne denir ki?
Hmm...
- Evlilik, evcilikten daha mı eğlenceli?
- Ev borçları büyük külfet olmuyordur umarım.
- Evlenmek isteyen kız arkadaşın var mı? Benden ayrıldıktan sonra kısmetleri açılıyor malum.
- Ã?ocuğun oldu mu?
- <Buraya nikah masasıyla ilgili komik bir şey yerleştirin>
Heh.. Kendimi yaşlı hissettim. Kınıyorum postu atan Drakhan'ı.
Hmm...
- Evlilik, evcilikten daha mı eğlenceli?
- Ev borçları büyük külfet olmuyordur umarım.
- Evlenmek isteyen kız arkadaşın var mı? Benden ayrıldıktan sonra kısmetleri açılıyor malum.
- Ã?ocuğun oldu mu?
- <Buraya nikah masasıyla ilgili komik bir şey yerleştirin>
Heh.. Kendimi yaşlı hissettim. Kınıyorum postu atan Drakhan'ı.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")