İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

tabu ?
Hahahaha. Tomb sen beni öldürecen ya. Gel ben sana msn de anlatırım tabu olayını. burayı meşgul etmeyelim...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

izmir tayfası toplancak mı? :D toplanırsa ben de gelmek isterim doğrusu...
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

İzmir Tayfası, 'hep beraber toplanıyoruz' dışında;(Hani grupların toplanmasının zor olduğundan söylüyorum) Eğer izmir etrafındaysanız, yemek yerken, bir iki bira içerken FRP geyiği falan yapmak isteyen varsa Bornova, Kordon'da falan bir barda veya öyle bir yerde buluşalım. Hatta bu hafta içi.. İş, okul çıkışı, saat 7.00 - 7.30 gibi mesala. Uyan varsa, bir mekan ve gün post ederse olur.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

izmir tayfasi en uyusuk tayfa ya :D
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bu aralar izmir de toplantı isteyen arkadaşlar var ve zaten uzun zamandırda sitecek toplanılmadı. Anchorite, ın istediği gibi bu haftaiçi ya da olmazsa önümüzdeki haftaiçi buluşma ayarlansın. Gelmek isteyen arkadaşlar buraya ismini, uygun zamanını ve nerede toplantı yapılmasını istediğini yazsın. Ã?oğunluğa göre birşeyler yapılır...
Soğuktan millet evinden çıkmaz oldu. Olmazsa Calida nın evinde toplanılsın, ben duydum evleri çok sıcak. hemde herbirimize pizza ısmarlar. :evillaugh:
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Bana fena halde uyar. Aslında bir kahraman çıkıp bu mekan iyidir, burada bu tarihte toplanıyoruz dese daha bile iyi olur.

Hani gelecem dedim ama bu tarih daha uygun olur, yok hayır o mekan kötü bu iyi, yok o mekan seninkinden daha iyi sen bilmiyorsun sana fireball atıyorum, elf misin sen karar vermen aylar sürüyor tarzı geyikler tehlike yaratıyor.

İzmir Tayfası ve üşengeçlik konusunda:
Yav İzmir acayip eğlenceli bir yer. Ayrıca sıcak. Bir numara, süper, En kral(içe) biziz, bence izmir kendi başına ülke olmalı....
(")_(")
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

walla ortam onemli madem ev deniliyo, aransayeslerin evide gayet ideal hem bekar evi, anlasmali oldugu restorant da mevcut kebab, pide,lahmacun,beyti isteyene hersey, eve servisleride var, hem aransayes cok gusel pes de oynar
ohoo tam parti ortami
:ayyyy!:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Anchorite wrote:Bana fena halde uyar. Aslında bir kahraman çıkıp bu mekan iyidir, burada bu tarihte toplanıyoruz dese daha bile iyi olur.

Hani gelecem dedim ama bu tarih daha uygun olur, yok hayır o mekan kötü bu iyi, yok o mekan seninkinden daha iyi sen bilmiyorsun sana fireball atıyorum, elf misin sen karar vermen aylar sürüyor tarzı geyikler tehlike yaratıyor.

İzmir Tayfası ve üşengeçlik konusunda:
Yav İzmir acayip eğlenceli bir yer. Ayrıca sıcak. Bir numara, süper, En kral(içe) biziz, bence izmir kendi başına ülke olmalı....
13.01.2007 tarihinde bornova teras kafe :D nasıl ama tarihte var yerde.
bu arada acayip gaz veriyorsun. 8)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

calida wrote:walla ortam onemli madem ev deniliyo, aransayeslerin evide gayet ideal hem bekar evi, anlasmali oldugu restorant da mevcut kebab, pide,lahmacun,beyti isteyene hersey, eve servisleride var, hem aransayes cok gusel pes de oynar
ohoo tam parti ortami
:ayyyy!:
Bizde soba yok. salon çok soğuk. herkes eve titreyerek gider. amaaaa derseniz eve gelince bana beyti ısmarlarsınız eyvallah, sobayı yakarım :evillaugh:
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

ayh her gun yiyon beyti be bikmadinmi hala ac, ayrica sen ismarlican huseyinden kontejyaniniz var sizi, husoyu akitin aleme size lokantayi bagislar
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Cumartesi saat 6'dan sonra ise ben oradayım (Lunaris'e teşekkür, o tarif etti yeri). Aransayes, bir de saat yaz. Budur diyelim üstat.
(")_(")
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

calida wrote:ayh her gun yiyon beyti be bikmadinmi hala ac, ayrica sen ismarlican huseyinden kontejyaniniz var sizi, husoyu akitin aleme size lokantayi bagislar
Hüso günahını bile vermez ama oraya 6 dan fazla kişi gidersek masaya çıkarır oynatırım bile hüseyini :D ayrıca 2 aydır beyti yemedim. :cry:
Anchorite wrote:Cumartesi saat 6'dan sonra ise ben oradayım (Lunaris'e teşekkür, o tarif etti yeri). Aransayes, bir de saat yaz. Budur diyelim üstat.
Lunaris e bende teşekkür ederim :) Az çekmedi kahrımı. :) saat 7 sana uygun olur sanırm. ama burda yazılan şeyler sadece teori. Ã?oğunluğa göre değiştiririz.
Anchorite wrote:Cumartesi saat 6'dan sonra ise ben oradayım (Lunaris'e teşekkür, o tarif etti yeri). Aransayes, bir de saat yaz. Budur diyelim üstat.
bu msjını yeniden okudumda eğer bu cumartesi de geleceksen saat 6 dan sonra orada buluşuruz.

//Daeya: Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlarınız birleştirilmiştir.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

calida wrote:izmir tayfasi en uyusuk tayfa ya :D
İzmir tayfası uyusuk diyorsun ama bu grup toplanı tam 4 yıl oldu ve 4 yıldır bir araygelip hala konuşuyoruz ha 2-3 sene önceki gibi yazın hergünü oyun oynamıyoruz belki ama gene birbirimizden kopmuyoruz toplanıp geçmiş zamanlardaki geyikleri anıyor gereki konuları tarşıyoz da kendi çapmızda geyikler yapıyoruz bunları yapan başka bir şehir söyle?bence yok.İlk frpworld kurulduğunda beri ilk büyük buluşmarıda izmililer yaptı bununda unutma.

Buluşma olayı ise bana hergün uyar cts günleri biras kastırır beni o günler oyunum var.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

aransayes wrote:
13.01.2007 tarihinde bornova teras kafe :D nasıl ama tarihte var yerde.
"Yarın" 'Biz' (FRP grubumdan 1-2-3 arkadaş daha) saat 6.00 civarı Teras Kafe'de olacağız. Geyik, çene, bira, çay, varsa sıcak çikolata, mümkünse kurabiye falan. Bir saat civarı orada takılacağımızı tahmin ediyorum.

(Tekrar teşekkürler)Lunaris'ın Teras Kafe Yer Tarifi:

"Teras Cafe, Bornova' da. Bornova, merkez. Metrodan tarif edecek olursak iki yön var. Birincisi: Metrodan çık, karşıya geç ve sağa doğru düz yürü, benzinciden sonra sola dön ve Bahçe Teras Cafe sokağın hemen biraz ilerisinde. Diğer yolda yine metrodan çık, yine karşıya geç ve sinemanın panolarından sağa dön. Ã?niversite fırınının yanından sağa kıvrıl ve dümdüz yürüdükten sonra sağa dön."

Not: "Sizi nasıl tanırım, sizin gibi bir sürü zibidi vardır?" sorusuna kötü cevap: 0555 456 48 11 (-Ruhi)
(")_(")
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yarın frp oynadıktan sonra (Lunaris ve arkadaşlarla) sizlerle takılacaktım. Dün gece haber geldi fizik ödevi için cumartesiye (yarın yani) grup çalışması koymuşlar... Bu yüzden hem frp oyununu kaçırıyorum hem de Anchorite, la buluşmayı. Ama haftaya kesin gelecem Teras kafeye. Umarım karşılaşırız. Dün gece yazacaktım buraya gelemeyeceğimi ama bu sabah kesin belli olana kadar birşey yazmak istemedim. Kesinleştiği içinde affınıza sığınaraktan bu hafta gelemeyecem.
Post Reply