Ölkemizde bu serileri Türkçe olarak bulmamız imkansız çünkü daha çevirisi yapılmadı, fakat ingilizce olarak bu serilere ulaşmanız mümkün.
Konu Marvel 'in parelel evrenlerinin birinde marvel' in meşhur herolarının birbirleri ile dahi girdikleri bir takım mücadele ve savaşları anlatıyor. Romanlar sadece Civil War adında ki kitaplardan mevcut değil, Civil War olayı bütün Marvel kahramanlarının kişisel hikaye ve romanlarına dahi yansımış durumda ve birbirinde enteresan olaylar patlak veriyor. Spider Man 'ın tüm dünya kamuoyu karşısında maskesini çıkararak gerçek kimliğini açıklaması, Captain America ve İron Man 'in birbirleri ile ölümüne bir savaşa girişmesi gibi.
Civil War çizgi romanlarına buradan bakabilirsiniz ------- > Civil War
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Dün Bakırköy Carousel deki yaysat bayisine gittim, bugünde teşvikiyede gerekli şeylere ikisinden de civil war serilerini ingilizce olarak edinmeniz mümkün. Yanlız çok az sayıdalar, uyarmadı demeyin .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bazı bölümlerini internetten indirme gibi bir imkanınız var ....
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ben seriyi ".cbr" uzantılı şekilde indirdim. ingilizce tabii. Açıkçası çok beğendim seriyi. Kurgusu olsun, çizimleri olsun pek hoşuma gitti. Ne yapın edin okuyun derim ben:)