Panın Flüdü- Muhabbet
Doğrusu Novelin de şiir yazmasını çok isterdim. Ama sanırım yazamayacak. Grubun büyük bölümü yazdığına göre üç günlük süre yarın öğlen dolduğunda sanırım oyunu devam ettirmem daha doğru olacak. : )
Ama son dakikada yazıp da beni sevindirirse de çok mutlu olurum. : )
Bu arada Aspargey RP devam ediyor. Siteye girdiğin zaman bir sonraki hamleni yazabilirsin. : ) Tabii aynısı Slickblade için de geçerli. : ) )
Ama son dakikada yazıp da beni sevindirirse de çok mutlu olurum. : )
Bu arada Aspargey RP devam ediyor. Siteye girdiğin zaman bir sonraki hamleni yazabilirsin. : ) Tabii aynısı Slickblade için de geçerli. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Doğrusu Novel in girememesine üzüldüm. O sahneye epey renk katabilirdi. Umarım RP ye döner. Ancak Novelsiz bile güzel bir sahne oldu gibi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Kendi karakteriniz için sahneyi kendiniz bitirmek istersiniz diye düşündüm. : )
Slickblade in de sessiz olması kötü oldu. Ama yakalansa bile elinde henüz bilmediği güçlü bir kozu var. : ) Umarım o da döner aramıza... : )
Elessar umarım sen de yemeği sevdin.
Kendi karakteriniz için sahneyi kendiniz bitirmek istersiniz diye düşündüm. : )
Slickblade in de sessiz olması kötü oldu. Ama yakalansa bile elinde henüz bilmediği güçlü bir kozu var. : ) Umarım o da döner aramıza... : )
Elessar umarım sen de yemeği sevdin.
HARBE GİDEN
DM iniz çalışıyor arkadaşlar. Dün Anadolu Medeniyetleri müzesine gittim. Epey faydalı oldu. Hatta RPye yepyeni bir öge katmamı sağlayan bir fikir edindim.
Eh artık gidilmesi gereken yön şimdilik belli. Midas ın hagi şehirde olduğunu tahmin edersiniz. : )
Sanırım Edmond dışındaki arkadaşlar Pan la ilgili sahneyi kendileri sonlandırmak istemedi olabilir. Ben bugün o sahneyi bitiririm öyleyse. : ) Edmond un sonunun da çok hoşuma gittiğini belirteyim. Hüznün etkisini çok güzel vurgulayarak bitirmiş o bölümü. : )
Eh artık gidilmesi gereken yön şimdilik belli. Midas ın hagi şehirde olduğunu tahmin edersiniz. : )
Sanırım Edmond dışındaki arkadaşlar Pan la ilgili sahneyi kendileri sonlandırmak istemedi olabilir. Ben bugün o sahneyi bitiririm öyleyse. : ) Edmond un sonunun da çok hoşuma gittiğini belirteyim. Hüznün etkisini çok güzel vurgulayarak bitirmiş o bölümü. : )
HARBE GİDEN
Üstümde Oberon'la kafama su yemişken Tapınak'ı gezmeyi rp'ye aykırı buldum.O yüzden uyumanın daha mantıklı olacağını düşündüm
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
: ) ) ) Niye gülüyorum Edmond? Sen bilmiyorsun ama ben biliyorum. : ) )
Neyse önce bekleyelim bakalım diğer grup arkadaşlarımız da bize katılacaklar mı? Onlar yazmazsa yarın anlarız niye güldüğümü.. : )
Neyse önce bekleyelim bakalım diğer grup arkadaşlarımız da bize katılacaklar mı? Onlar yazmazsa yarın anlarız niye güldüğümü.. : )
HARBE GİDEN
Kardeş Novel in iyileşmesine ne kadar sevindim analatmam. : ) Doğrusu yokken onu özlemiştim. : )
RP n yine epey güzel olmuş. Novel in yaşadıklarını çok güzel tarif etmişsin. Eh umarım yine Novel hastalanıp bizi üzmez. : ) ) ) Ama tabii insanlık hali herkesin başına gelebiliyor bazen. : )
Yeniden hoşgeldin.....
RP n yine epey güzel olmuş. Novel in yaşadıklarını çok güzel tarif etmişsin. Eh umarım yine Novel hastalanıp bizi üzmez. : ) ) ) Ama tabii insanlık hali herkesin başına gelebiliyor bazen. : )
Yeniden hoşgeldin.....
HARBE GİDEN
Ã?fff yaa kimse yok nerdeyse sıkılıyorum aksiyon dıkşıyon yok kimse Rp yapmıyorr
NEşELİ BİR RP GRUBU İSTİYORUM
NEşELİ BİR RP GRUBU İSTİYORUM
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
RP yi biraz hızlı ilerletmeye çalışacağım. Ama birbirleri ile bağlantısız üç grupla bu zor oluyor. şimdi en kısa sürede grubu birleştirmeye çabalıyorum. Arkadaşlar lütfen girdiğinizde kısa da olsa RP atın.
Bir de tapınağı bir ya da iki gün içinde terk edeceğiz. Hani eğer yapmak istediğiniz bir şey olur diye yazıyorum. Özellikle de Solaron a. : )
Bir de tapınağı bir ya da iki gün içinde terk edeceğiz. Hani eğer yapmak istediğiniz bir şey olur diye yazıyorum. Özellikle de Solaron a. : )
HARBE GİDEN
eh kardeş biraz daha RP yapma fırsatımız olsa rahiple askerler arasındaki konuşmayı duyacaktın O konusmada bir yalan var sadece. O da masum bir yalan.
HARBE GİDEN
En baştan yazmıştım. Tek kişi de olsa RP devam eder diye. Oynayamayanların elbet sınavları vardır. Ama RP oynamak isteyen olduğu sürece devam eder sonuçta değil mi? Eh oynayamayanların karakterleri de bir süre sürüklenirler artık ne yapalım.
Ã?rneğin Solaron yüzündeki boyaları ile yola devam edecek gibi. Bir defa tapınaktan çıktımı bir ay boyunca boyalar yüzünde kalacak. Aslında tam bir ay değil bir günü geçti o nedenle 27 gün kalacak sadece. : ) Ama yakıştı boyalar da değil mi?
Ã?rneğin Solaron yüzündeki boyaları ile yola devam edecek gibi. Bir defa tapınaktan çıktımı bir ay boyunca boyalar yüzünde kalacak. Aslında tam bir ay değil bir günü geçti o nedenle 27 gün kalacak sadece. : ) Ama yakıştı boyalar da değil mi?
HARBE GİDEN
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı