İnanç bir zayıflık değildir. İnancın uzantısı umuttur aynı zamanda.WizardOfQuarks wrote:Ã?ünkü bir şeye inanmak istemek insanoğlunun en zayıf yanlarından biridir...
İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

İnanmıyorum lanet gelsin hiçbirine inanmıyorum !
Aklımı çelmeye çalışmasalar ben doğru yolu bulacağım..
Neden Dünyanın ilk insanı değilim ki?
Neden herşeyi kendim bulmuyorum?
Neden duygularımı kendim icat etmiyorum..
Keşfedilmiş bir duyguyu hissetmek ezikliktir.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

İnsanın kendi düşünceleri kadar aklını çelen başka bir şey yoktur bence.Artemis Entreri wrote:İnanmıyorum lanet gelsin hiçbirine inanmıyorum !
Ayrıca keşfedilmiş bir duygu olduğuna da inanmıyorum. Zaten var olan duygulara isim verilmiş. Kendini daha iyi hissedeceksen duygulara başka bir isim verebilirsin.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Dünya'nın ilk insanıda olsan bu sefer de Havva'ya aşık olman gerekirdi insanlığın devamı için.
Herşeyi kendin bulsan ne kadar büyük eksiklikler olacağını biraz düşünürsen bulursun.Herşeyden kastın eğer duygularsa onların büyük çoğunluğunu kontrol etmek senin elinde (benim yaptığım gibi).Ama onun da eksikliğini çekersin bir zaman sonra.
Eğer duygularını sen seçebilseydinde önce hepsini tatman gerekiyordu.Yani değişen birşey olmuyordu.
Ã?fke, heyecan, sükûnet bunlarda duygu bunlarda mı eziklik? O zaman sen bu yazıyı yazarken epey bir ezikmişsin.Ã?ünkü bu yazıyı okurken ne kadar öfkeli olduğun anlaşılıyor.
Sen en iyisi hayata küs hatta bir yerden at kendini.Senin gibi eziklerin benim soluduğum havayı kirletip tüketmesini istemiyorum.
Dip Not: Bu yazıyı okuduktan sonra daha da ezileceksin.Ã?ünkü daha da sinirleneceksin...
Herşeyi kendin bulsan ne kadar büyük eksiklikler olacağını biraz düşünürsen bulursun.Herşeyden kastın eğer duygularsa onların büyük çoğunluğunu kontrol etmek senin elinde (benim yaptığım gibi).Ama onun da eksikliğini çekersin bir zaman sonra.
Eğer duygularını sen seçebilseydinde önce hepsini tatman gerekiyordu.Yani değişen birşey olmuyordu.
Ã?fke, heyecan, sükûnet bunlarda duygu bunlarda mı eziklik? O zaman sen bu yazıyı yazarken epey bir ezikmişsin.Ã?ünkü bu yazıyı okurken ne kadar öfkeli olduğun anlaşılıyor.
Sen en iyisi hayata küs hatta bir yerden at kendini.Senin gibi eziklerin benim soluduğum havayı kirletip tüketmesini istemiyorum.
Dip Not: Bu yazıyı okuduktan sonra daha da ezileceksin.Ã?ünkü daha da sinirleneceksin...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ezik olduğunu düşündüğün sürece ezik olursun. Kendi düşüncelerin seni tuzağa düşürmüş. şartlanmak insanın en büyük düşmanıdır. Biraz rahat olmalısın.Artemis Entreri wrote:Ne yani, gözlerini öylece devirip bakmasaydı bana, böyle hissedebilir miydim yani?
Bu mu sadece isim vermek?
Eziğim ben, sadece ezik. Bana verileni alabiliyorum sadece,
Aşkı bile tepside sunuyor birileri,
Ama ben,
Yinede,
İnanmıyorum..
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Dünya'nın ilk insanıda olsan bu sefer de Havva'ya aşık olman gerekirdi insanlığın devamı için.
İnsanlığın devamını sağlamak benim umrumda yani? Havvaya aşık olmak? Zorundayım yani. Herşey biyoloji kitaplarında anlatıldığı gibi değildir bence, yani inanmıyorum insanların ortak özelliklerine de, her insanın kalbi olduğuna da..
Ben hakkatten eziğim, bunu da belirttim zaten.
Ama öfkeli değilim ya, niye öfkeli olcakmışım ki.
Başlığın amacı belli
Yinede ben
İnanmıyorum..
İnsanlığın devamını sağlamak benim umrumda yani? Havvaya aşık olmak? Zorundayım yani. Herşey biyoloji kitaplarında anlatıldığı gibi değildir bence, yani inanmıyorum insanların ortak özelliklerine de, her insanın kalbi olduğuna da..
Ben hakkatten eziğim, bunu da belirttim zaten.
Ama öfkeli değilim ya, niye öfkeli olcakmışım ki.
Başlığın amacı belli
Yinede ben
İnanmıyorum..
Been there. Seen that. Got the scars.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben inanıyorum... Ama bana sunulan şeylere değil. Ã?ünkü benim bir şeyleri inanmaya değer bulabilmek için kullandığım bir beynim var. Yanlış anlaşılmasın kimseye beyinsiz demiyorum. Sadece düşünmek için kendi beynimi kullanıyorum başkasınınkine ihtiyacım yok demek istiyorum. Yani neye inanıp neye inanmayacağımız bize bağlı, başkasına değil. Yeter ki düşünelim...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

1)İstemesende Havva'ya aşık olurdun.
2)İstemesende insanlığın devamı umrunda olurdu.
3)İstemesende sen AşIKSIN.
4)O kadar istemiyorsan bu durumu onunla bir daha görüşmezsin ve unutmak için çalışırsın.
5)Ve eğer bir daha "ben eziğim" dersen o zaman özgüveni olmayan hayatını boşuna geçiren bir zavallı olduğunu düşüneceğiz.
6)Eğer ezik olsaydında bunu onlarca yüzlerce kişinin okuduğu biryere yazmazdın.Sen sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun.Ezik olsaydın susar yerinde otururdun.
2)İstemesende insanlığın devamı umrunda olurdu.
3)İstemesende sen AşIKSIN.
4)O kadar istemiyorsan bu durumu onunla bir daha görüşmezsin ve unutmak için çalışırsın.
5)Ve eğer bir daha "ben eziğim" dersen o zaman özgüveni olmayan hayatını boşuna geçiren bir zavallı olduğunu düşüneceğiz.
6)Eğer ezik olsaydında bunu onlarca yüzlerce kişinin okuduğu biryere yazmazdın.Sen sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun.Ezik olsaydın susar yerinde otururdun.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!