Gelmiş Geçmiş Ve Gelecek En İyi RPG

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Siyasi parti isminin siyasi tartışmayla alakası yok Murdoc'cum. O zaman adam sana bir şeyi daha iyi anlatırken nasıl örnek versin? Senin demene göre adam sana Diablo'nun güzel bir oyun olduğunu savunacakken, "Bak Murdoc, Diablo bana göre iyi bir oyun, mesela örnek olarak Diablo'yu verebiliriz" mi desin? Adam orada örnek verdi, konu dışına çıkmış sayılmaz. Komik bi polemik yarattın farkında değilsin...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Evet Kotor fena bir oyun değildi,ama oynadım ve bitti,yani bir Fallout yada Baldurs Gate'de olduğu gibi defalarca oynamadım.Tabi bunda Starwars evreninin hayranı olmamamda etkili olmuş olabiilr.
Ã?te yandan VtM:bloodlines(redemption değil,vampire pek açıklayıcı olmuyor) ayrı bir olay,son zamanlarda çıkmış en iyi rpg idi,WOD atmosferini oldukça başarılı yansıtıyordu,ha oyunun son kısmı fazlasıyla aksiyon yüklüydü ve öldürücü bug'ları vardı ama bütün bunlara rağmen sevdik ve bağrımıza bastık.Özellikle Malkavian oynamak kadar eğlencelisi yoktu.Birdeı tek bir savaşın bile geçmediği ama yinede adamı korkudan iki büklüm eden otel bölümü vardır ki tek başına o bile yeter,malum ikizlerden ve bana yaşattıkları dumurdan bahsetmiyorum bile.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

O ikiz kadına aşık olmuştum ben. Ayrıca evet o haunted otel olayı süper, ilk oynarken şaka yapmıyorum nutkum kesilmişti...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

arkdaslar elinde baldur's gate 2 olan var mi? bana ozel den mesaj atabilir mi
I will show you the fear in a handful of dust
Post Reply