Aredheliquas :
Warcraft' ın Night Elflerinden. Night Elf hatunların vücutları harika oluyor zaten, fakat warcraft dünyasında elflerin kulakları tavşan gibi aşırı derecede uzun bu biraz bozuyor işi. Onun dışında kusursuzlar Night Elfler.
WizardOfQuarks :
Hoş bir çizim fena değil ama pixel olarak küçültünce biraz bulanıklaşmış sanki avatar. Birde hakkaten hatun rüzgarın etkisi ile uçacakmış gibi duruyor biraz

.
LostButterfly :
Biraz duvara çizilmiş bir kelebek motifini andırıyor, birazda rüzgarda süzülen bir uçurtmayı, kelebek özgürlüğü temsil ediyor sanki (vay bea çok şairane yazdım

).
Drakhan :
Elf Legolası andırıyor sanki. Bu elf bir arcane archer olabilir. Arcane archer lar çok hoş ve şekilli (aynı avatardaki arkadaşın yaptığı gibi) büyü yüklenmiş oklar salabilirler.
aransayes :
Vay be Arthas kral adamdı cidden acayip severdim keratayı. Arthas' ın en karizmatik pozlarından biri bu fakat pixel ufalınca görüntü baya bir bozulmaya uğramış. Bende bir ara bu avatardan kullanıyodum benim kullandığımın çözünürlüğü fazla bozulmamıştı (aynı resmin) onu bulabilirsem sana yollarım aransayes.
Anchorite :
Dil çıkartan şakacı bir golin

, hoş bir avatar (acaba kime dil çıkartıyor

).