Kalkıp gelicem yanına en sonunda.yeter artık.öğlen 14.30 yine aklımdasın.gözümü açsamda sen,kapasamda sen.Bari rüyalarımda beni rahat bırak.Bunu bile içten diyemiyorum.Ã?ünkü elini tuttuğum tek yer,rüyalar artık
Eski sevdiğinize söyleyecek neyiniz var?
-
Drakhan
- Kullanıcı

Artık onsuzluktan,onunla olamamaktan kafayı yeme durumuna geldim.
Ama herzaman söylerim "Onun düşü ile yaşamaktansa,Onu düşlerinde yaşat"Gerçekten daha mutlu oluyorsun.En azından ben öleyim artık
Ama herzaman söylerim "Onun düşü ile yaşamaktansa,Onu düşlerinde yaşat"Gerçekten daha mutlu oluyorsun.En azından ben öleyim artık
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
İnsan kaybedince mi değerini anlar, yoksa kaybedince aklından iyi anıları mı canlanır. Sonra bu anılar üstüne bir ğeçmiş yaratıp kötüleri silermi aklından. Bu güzel anılar ona küçük cennetini oluşturur da tekrar elde etmekmi ister. Yada daha başka bir deyişle
SÃ?YLEDİKLERİNİZE DİKKAT EDİN, DÃ?şÃƒ?NCELERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DÃ?şÃƒ?NCELERİNİZE DİKKAT EDİN, DUYGULARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DUYGULARINIZA DİKKAT EDİN, DAVRANIşLARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DAVRANIşLARINIZA DİKKAT EDİN, ALIşKANLIKLARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
ALIşKANLIKLARINIZA DİKKAT EDİN, DEğERLERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DEğERLERİNİZE DİKKAT EDİN KARAKTERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
KARAKTERİNİZE DİKKAT EDİN, KADERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R
Mahatma GANDHI
Eski sevgilime söylenecek şey olarak.
"Bir resmin yüzünden üzülüyor sevdiğim, bir adın geçince sıkılıyor canı. Ama sen olmasaydın bulabilecekmiydim sevgili mi? Riske atmayacağım ve keşke seni hiç tanımasaydım demiyeceğim asla. İyiki vardın, iyiki yoksun."
...
Başlığa baktım eski sevdiğiniz diye yazıyor. Eski sevgilinize söyleyecekleriniz diye bir başlık açmanın abes olacağını düşündüğümden silmiyorum yazımı.
SÃ?YLEDİKLERİNİZE DİKKAT EDİN, DÃ?şÃƒ?NCELERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DÃ?şÃƒ?NCELERİNİZE DİKKAT EDİN, DUYGULARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DUYGULARINIZA DİKKAT EDİN, DAVRANIşLARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DAVRANIşLARINIZA DİKKAT EDİN, ALIşKANLIKLARINIZA DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
ALIşKANLIKLARINIZA DİKKAT EDİN, DEğERLERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
DEğERLERİNİZE DİKKAT EDİN KARAKTERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R,
KARAKTERİNİZE DİKKAT EDİN, KADERİNİZE DÃ?NÃ?şÃƒ?R
Mahatma GANDHI
Eski sevgilime söylenecek şey olarak.
"Bir resmin yüzünden üzülüyor sevdiğim, bir adın geçince sıkılıyor canı. Ama sen olmasaydın bulabilecekmiydim sevgili mi? Riske atmayacağım ve keşke seni hiç tanımasaydım demiyeceğim asla. İyiki vardın, iyiki yoksun."
...
Başlığa baktım eski sevdiğiniz diye yazıyor. Eski sevgilinize söyleyecekleriniz diye bir başlık açmanın abes olacağını düşündüğümden silmiyorum yazımı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ben de ona " Bir derdin, bir sıkıntın falan olursa, Ã?ilek bu işin içinden çıkamadım bir de sen söyle ne yapmam gerekiyor gibisinden bir düşüncen olursa beni arayabilirsin. Hala arkadaşız " dedim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Drakhan
- Kullanıcı

Bende böyle birşey demiştim ardından da 6 ay haber alamamıştımBen de ona " Bir derdin, bir sıkıntın falan olursa, Ã?ilek bu işin içinden çıkamadım bir de sen söyle ne yapmam gerekiyor gibisinden bir düşüncen olursa beni arayabilirsin. Hala arkadaşız " dedim.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
- Erkeklik kitabı, Sayfa 12, Paragraf 4'de açıkca belirtildiği üzere, ruh sağlığı açısından eski kız arkadaşlarla ayrıldıktan sonra uzun zaman konuşulmamalıdır.
- Aynı sayfanın 5. paragrafı yakından incelendiğinde yapılabilecek yorumlardan bir tanesi ise ulvi "Eski kız arkadaşlarla görüşmek isteniyorsa da, mümkünse bunu yeni ilişkiyi güçlendirmek için kullanmak gerekir" söylevidir.
- Kitabın 19-27 sayfa arasındaki, "sevgili yerine arkadaşlarla zaman geçirmek için kullanılmış tarihdeki en iyi 50 bahane" kısmı bitiminde, 27. sayfanın en altında ufak harflerle yazılmış not olan "Yaralar hemen kapanmaz, bunun farkında ve bilincinde olmak çok şeyi değiştirir" sözü dikkate alınmalıdır.
- Aynı sayfanın 5. paragrafı yakından incelendiğinde yapılabilecek yorumlardan bir tanesi ise ulvi "Eski kız arkadaşlarla görüşmek isteniyorsa da, mümkünse bunu yeni ilişkiyi güçlendirmek için kullanmak gerekir" söylevidir.
- Kitabın 19-27 sayfa arasındaki, "sevgili yerine arkadaşlarla zaman geçirmek için kullanılmış tarihdeki en iyi 50 bahane" kısmı bitiminde, 27. sayfanın en altında ufak harflerle yazılmış not olan "Yaralar hemen kapanmaz, bunun farkında ve bilincinde olmak çok şeyi değiştirir" sözü dikkate alınmalıdır.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Benimki düşlerimi geçti artık.Düşünsenize,yatıyosunuz ve rüyanızı biliyorsunuz.Ã?ünkü her gece aynı rüya.Sabah kalkıyosunuz,bayram sabahı,final sabahı,vize sabahı,cart curt sabahı;rüya hep aynı.Bu gece yatarken bu yazdıklarım gelicek aklıma.Ve yine yatarken diycemki.''Aynı rüyayı görücem ama seni görememektense,rüyamda görmeyi yeğlerim.''Drakhan wrote:Artık onsuzluktan,onunla olamamaktan kafayı yeme durumuna geldim.
Ona asla öyle bişey diyemem.Benden başka birisinle onu yan yana düşünürken bile deliriyorum.Biliyorum.Başkasının elini bile severek tutamaz.Daeya wrote:Ben de ona " Bir derdin, bir sıkıntın falan olursa, Ã?ilek bu işin içinden çıkamadım bir de sen söyle ne yapmam gerekiyor gibisinden bir düşüncen olursa beni arayabilirsin. Hala arkadaşız " dedim.
En sonunda ölücem galiba.
Hildorien ne kadar süre oldu siz ayrılalı bilmiyorum ama hayatını onunla yaşadıklarını düşünerek ve bir başkasıyla olduğunu düşünüp üzülerek geçiremezsin. Bu tamamen zaman meselesi. Elbetteki kimse kimseyi tam anlamıyla unutmaz bu böyledir. Ve ben bunların aynısını eski erk. arkadaşıma da söyledim. şimdi benim de yeni bir ilişkim var onun da. Hala beni sevdiğini unutmak istemediğini söylese de zamanı geldiğinde ben onun güzel hatıralarından biri olarak kalıcam.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...