OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

kardeşim saolasın en sonunda doğru düzgün anime izleyebileceğim bu arada samurai deeper kyo animesi 25 bölüm ben de mevcut getir cd al animeyi kampanyası mevcut bende bu pazar oyun hakkında bir şey söylemek gerekirse daha çok yeni arkadaşlara dünya ve sistem hakkında bilgilendirmeyle geçecek anlaşılan fazla oyun oynayabileceğimiz sanmıyorum tabii arkadaşlar ben 10 11 kadar dururum sorun değil diyorsa o başka mesele nargile eşliğinde Frp yaparız paşalar gibi :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bir tek bu Pazar'a mahsus olmak üzere ben biraz geç geleceğim, her halde 3ü, 4ü bulur, oyunun tarihi belli olmadan önce verdiğim bir söz var çünkü, arkadaşımla oturup master bitirme projemiz için çalışmamız gerekiyor.

İş günü sabahları 05:30 da kalkıyorum o yüzden en fazla 11'e kadar kalabilirim herhalde...(Anadolu Yakasında olan oyunlar için...)

Bir de normalde saat kaçta başlayıp kaçta bırakıyorsunuz oyunları? Başlangıç saati özellikle Adem için önemli çünkü işi 1'de bitiyor... (Benim adım da Can bu arada...)

Bende anime arşiv listemi getiririm (pek uzun değil :( ), istediklerinizi seçersiniz.

Sigarayı Ağustos ayında bıraktım :ayyyy!: o yüzden tetiklemesin diye nargile pipo puro alayını bıraktım ama suratıma üflemediğiniz sürece dumandan rahatsız olma gibi kaprislerim yoktur... :angel:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Biz genelde 1200 diye anlaşıp 1400 gibi oyuna anca başlayabilen bir grubuz :D bu sebeple geç gelme sorunun ortadan kalkıyor zannediyorum akşam belli olmaz DM e kalmış oynuyoruz derse elin mahkum oynayacan bir dahaki oyuna leşini bulabilirsin karakterinin. :evil:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hahha ha :) Ve genelde o leş bütün büyülü eşyaları ve parasıyla kaybolur değil mi? :evillaugh:

Çok eski günlerde gelmeyenin karakterine daha kötü şeylerin de yapıldığına tanık oluyordum ama neyse ki büyüdük artık... :schemes:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Eski Frpcilerden bir alıntı ;"Karakterini hiçbir zaman bir npc nin ellerine bırakma!"

bence bu fazlasıyla açıklıyor herşeyi :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Eski Frpcilerden bir alıntı ;"Karakterini hiçbir zaman bir npc nin ellerine bırakma!"

bence bu fazlasıyla açıklıyor herşeyi :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

mesaj iki kere atılmış kusura bakmayın artık kadıköyde gitar cafe de olacak büyük ihitmalle bard olmak istiyenler umarım gitar çalmayı biliyordur belki grup kurarız :-P
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Narq wrote:Bu arada Kardeşim....Yeni 3 seri anime getirmiş bulunuyorum fizanlardan..birincisi senin çok istediğin..

Full metal alchemist 1-51 = altyazısınıda buldum senin için ;)
Madlax 1-21
Mai-Hime 1-26

Bu pazar sana kopyalıyayım elfen lied'i
Evet Bogus gördüğün gibi bizim elemanlarda anime manyağı :D , hertürlü anime geyiği ve değiştokuşuda yapabiliriz :) .

şimdi saat 13 :00 gibi Haldun Taner tiyatrosu' nun önünde Kadıköyde buluşalım diyoruz. Seninle konuştuğumuz gibi Bogus, size uyan saatte diyer arkadaşlarıda kapıp gelirsin :) .

Kadıköyde Gitar Cafe' de olacağız, eyer yeri bulamazsanız biz sizi gelip alırız nasılsa numaralarımız var birbirimizde.

Hadiyin keyifli oyunlar bize :wink: .

Not : Oyun, oyuncu katılımına hala açıktır.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Narq wrote: Full metal alchemist 1-51 = altyazısınıda buldum senin için ;)
Madlax 1-21
Mai-Hime 1-26
Fma da cyberist'in Tr altyazı çevirileri çok güzeldi. Madlax o kadar harika bir anime değil ama izlenebilir. Mai-Hime de kız dialoglarından hoşlananlar için. :P Kız savaşçılar işte. Okul kurgulu filan. Bildiğini shoujo.

Smurai Deeper Kyo da çevriliyor. Hatta bir kaç bölümü Türkçeye çevrildi.

Ya ben buraya mesaj atmıycaktım ama yenerin oyun sohbetinin anime sohbetine döndüğünü görünce dayanamadım. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gorath wrote: Fma da cyberist'in Tr altyazı çevirileri çok güzeldi. Madlax o kadar harika bir anime değil ama izlenebilir. Mai-Hime de kız dialoglarından hoşlananlar için. :P Kız savaşçılar işte. Okul kurgulu filan. Bildiğini shoujo.

Smurai Deeper Kyo da çevriliyor. Hatta bir kaç bölümü Türkçeye çevrildi.

Ya ben buraya mesaj atmıycaktım ama yenerin oyun sohbetinin anime sohbetine döndüğünü görünce dayanamadım. :D
Abi ne yapıyorsun yaaa ! Bu bizim oynayacağımız oyun için açtığımız başlık, burası anime başlığı değil başka bir yere kardeşim :-P :D :D .
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Valla Gorath anime başlığıymış gibi dalmış hee :) ..Yinede verdiği bilgiler için sağolsun

Bu pazar edindiğimiz bilgilere göre 10 kişi civarında olacağız....harika...ama oyun oynayabileceğimizi sanmıyorum..bu buluşma bence tanışma gibi bir şey olacak..

Hem bu sayede bu oyun hakkında yeni giren arkadaşlarımıza geniş bir özet vererek gelecek hafta için onlarla birlikte oyuna daha hazır bir halde başlanabilir...
Oyunumuz diye söylemiyorum ama..çok güzel bea :D
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Toplam sayının 12 olacağını tahmin ediyorum (DM ler dahil). Bakasana ya resmen bir FRPworld buluşması yapacağız :D . Bu durumda her DM 'e 5 er oyuncu düşüyor :) , buda gayet ideal bir sayı oyun için. Umarım aynı mekanlara sığabiliriz :D .
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bu kadar gönüllü oyuncu varken hiç problem olmaz..yeterki gönüller bir olsun....''ne alaka ise''

Hangi mekan bunca kişiyi ağırlamak isetemez ki...Aslında 12 kişinin geleceği kesin değil bunu pazar günü göreceğiz
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bogus wrote:Bir tek bu Pazar'a mahsus olmak üzere ben biraz geç geleceğim, her halde 3ü, 4ü bulur, oyunun tarihi belli olmadan önce verdiğim bir söz var çünkü, arkadaşımla oturup master bitirme projemiz için çalışmamız gerekiyor.
şu yazdıklarımı hatırlıyorsunuz değl mi? :wink:

Bu arada Adem'in gelmesi kesinleşti.

Elçin için ise %80 diyebilirim. %20'lik kısmı inanılmaz uzun bir eğer'ler zincirine dayanıyor burada anlatmaya nefesim yetmez.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Air FULL CD
Bleach 1-72 DVD
DEARS FULL CD
ELFEN LIED FULL CD
EVANGELION FULL DVD
FRUIT BASKET FULL DVD
WOLFS RAIN FULL CD
FINAL APPROACH FULL CD
FULL METAL ALCHEMIST 1-51 CD
GTO 1-43 DVD
GTO LIVE MOVIE DVD
GTO LIVE SPECIAL DVD
GET BACKERS 1-49 CD
SLAM DUNK MOVIE CD
GUNDAM SEED 1-50 CD
TENJOU TENGE OVA 1-2 CD
HELLSING 1-13 CD
JUUNI KOKKI 1-45 DVD
KENSHIN 1-95 DVD
KENSHIN OVA 1-2-3 DVD
GOLDEN BOY FULL DVD
KIMIGA NOZAMU EIEN 1-14 CD
MY NEIGHBOUR TOTORO CD
ONE PIECE 1-142 DVD
ONE PIECE TV SPECIAL DVD
ONE PIECE MOVIE 2 DVD
RAHXEPHON FULL DVD
SAMURAI CHAMPLOO FULL DVD
SERIAL EXPERIMENTS LAIN 1-13 CD
SERYED DVD
SOUKYUU NO FATNER DVD
SCHOOL RUMBLE 1-26 CD

Ayrıca Orjinal olarak:

METROPOLIS
GRAVE OF THE FIREFLIES
BLOOD THE LAST VAMPIRE
SPIRITED AWAY
PRINCESS MONONOKE
TOKYO GODFATHERS
HOWL'S MOVING CASTLE
WOLFS RAIN
MEMORIES
GHOST IN THE SHELL

Mevcuttur.
Post Reply