Prestij

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Audric
Kullanıcı
Kullanıcı

Prestij

Post by Audric »

19. Yüzyıl'da iki sahne illüzyonisti, aristokrat kökenli Rupert Angier ve işçi sınıfından gelme Alfred Borden, sert ve ölümcül bir kavgaya tutuşur; bu kavganın etkileri, ikisinin de soyundan gelenlerde yüz yıl sonra bile hissedilmektedir.

Viktorya Devri müzikhollerinin, gaz lambası ile aydınlanan kadife dünyasında çalışan iki adam, saplantılı bir gizliliğin ve doyumsuz merakın ölümcül birleşimi ile sınır tanımadan, birbirlerinin hayatlarının karanlık köşelerinde sinsice dolaşıyor.

Mücadelenin merkezinde ikisinin de sahnede sergilediği şaşırtıcı bir illüzyon numarası var. Bu numaranın sırrı çok basit ama taraflar için asıl gizem daha derinlerde yatıyor. İkisinin de saklayacakları şeyler, bir illüzyonun gerçeğinden çok öte...

Prestij romanı; Batman Başlıyor ve Memento filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan tarafından filme alınmaktadır. Filmin başrollerini de Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson ve Michael Caine paylaşmaktadır.

Kitap Laika Yayıncılık tarafından piyasaya çıkarılmıştır. Tüm Kitapçılarda bulabilirsiniz.

KÃ?NYE:
Ã?eviri: Koray Özbudak
Dizgi: Onur Gözüpek
ISBN: 9758904078
Yayınevi: Laika Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 384
Fiyatı: 16 YTL

Kitabı FrpNet Kitap Satışı bölümünden temin edebilirsiniz.
There are three rules to endings: 1: Good always wins 2: Evil always returns 3: The first rule isn't always true <em>- Tarsheva Longreach, a Planewalker</em>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

iflmini izledim.
öyle cok büyütülcek bir bilm değil cok hosuma gittiğini söyliyemem.
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Kitabı okumakta kararsızım ama filmine kesin gidecem. Hala gidemedim...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

film güsel yani ama öyle etrafımda cok abartan insanlar var okdarda abartılcak bi film değil bence...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Arkenon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arkenon »

Kitabının çıktığını bilseydim ilk olarak onu okurdum. Filmi izledim. Kurgusuna bayıldım. Atmosfer de izleyeni öykünün içine çekmeyi başarıyordu. Bence iyiydi....
Mustiman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mustiman »

Vallaha bilmiyorum ancak bana göre filim çok güzeldi. Yani atmosfer, konu falan mükemmeldi. Ancak bilemiyorum. Her filimi herkes sevecek diye bir şey yok.
Post Reply