Muzik
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Hiç Alternity oynadınız mı??? Arkadaşım Star Wars'tan nefret ederdi (nasıl bir insansa) yinede bizimle star wars'un içinde oynadı ve adam baya kaptırmıştı gerçekten çok eğlenceli oluyor Star Wars içinde oynamasanız bile Alternity oynayın bence (oynamıyanlar için diyorum)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Frp denilince akla geçmiş yada geçmişe benzer olan dünyalar gelir (şovalyeler, büyücüler dönemi). Alternity de Frp ile aynı şey ama tek farkı Alternity nin günümüzde yada gelecekte oynanmasıdır... İstersen Star Wars dünyasında Jedi Knight olabilirsin istersen günümüz dünyasında Uluslararası bir casus veya Amerikanın, rusyanın yarattığı süper askerlerden biri olabilirsin...
Bir oyunda arkadaşım gaza gelmişti x-men i izledikten sonra fazla hayal gücü olan biri değildi bizde x-men lerden biri olduk ama oyunu batırdı arkadaş, tabiki iyi bilen biri oynatsaydı mükemmel bir oyun olabilirdi...
Bu arada str dex... yerine might, accuracy ve benzerleri kullanılıyor ama bazı şeyler aynı.. Öeşitli silahlara proficiency alabiliosunuz veya zırhlara... Heavy Medium Light ve Long Distance(sniper) silahlar için çeşitli proficiencyler var... Classlarda Frp gibi thief yerine spy barbar yerinede Arnold
oluosunuz...
Bir oyunda arkadaşım gaza gelmişti x-men i izledikten sonra fazla hayal gücü olan biri değildi bizde x-men lerden biri olduk ama oyunu batırdı arkadaş, tabiki iyi bilen biri oynatsaydı mükemmel bir oyun olabilirdi...
Bu arada str dex... yerine might, accuracy ve benzerleri kullanılıyor ama bazı şeyler aynı.. Öeşitli silahlara proficiency alabiliosunuz veya zırhlara... Heavy Medium Light ve Long Distance(sniper) silahlar için çeşitli proficiencyler var... Classlarda Frp gibi thief yerine spy barbar yerinede Arnold
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Mesela Warhammer oynıanlar bilir warhammer 40k'yı rp'e çevirirseniz oda bir çeşit Alternity oluyor ve sahiden mükemmel bir oyun çıkıyor... Ama Frp ve alternity arasında seçim yap deseler Frp derim çünkü günümüzden ve gelecekle ilgili bilim kurgulardan çok sıkıldım ama geçmiş in apayrı bir havası var...
Vampire The Masquerade masaüstü oynadın mı? Onun hakkında ne diyorsun?
Biz İstanbul'da geçen bir oyun oynuyoruz ve gerçekten çok eğleniyoruz...
Bu arada Star Wars'ı ben de hiç tutmadım. Dark point almak filan baya bir gaz ama yine de beni çekmedi...
Biz İstanbul'da geçen bir oyun oynuyoruz ve gerçekten çok eğleniyoruz...
Bu arada Star Wars'ı ben de hiç tutmadım. Dark point almak filan baya bir gaz ama yine de beni çekmedi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Walla Loreena MCkennit sewerim bende.. Nightwish vs de sewerim. Ama sonra listeni uzat demiş biri bunları söyleyen arkadaşa.
Sonra birileri tekrar listeyi uzatmış MAn-o-War'lar fln (ki bunlar ingiliz faşistleri).
Aynı müzik türü içinde çırpınıyorsunuz. Yine zevk ve renk tartışılmaz deyip işin içinden çıkmaya çalışanlar olabilir tabii.
Klasik müzik dinlerim genelde.Eğer listeyi ve türlerin çeşitlilliği artacaksa bunun en iyi yolu klasik müziktir
)
Sonra birileri tekrar listeyi uzatmış MAn-o-War'lar fln (ki bunlar ingiliz faşistleri).
Aynı müzik türü içinde çırpınıyorsunuz. Yine zevk ve renk tartışılmaz deyip işin içinden çıkmaya çalışanlar olabilir tabii.
Klasik müzik dinlerim genelde.Eğer listeyi ve türlerin çeşitlilliği artacaksa bunun en iyi yolu klasik müziktir
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

pyros wrote:millet bi de bilimkurguyla frp karışımı oyunlar var
elfler robotlara karşı
dwarflar uzay mekii kullanıo gibi
bana çok saçma gelio
saçmadan da öte bence,, aslında ben toptan fazla teknolojik şeylere karşıyım, sadece Mage the assention oynarken yadırgamadım. onda da günümüz teknolojisi vardı zaten.
kılıç, kalkan, yay, hmm nasıl anlatıyım,, daha samimi geliyo
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle