Gördüğünüz En korkunç Kabus
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben yukarıdaki yazıyı yazdığımda o problemim geçmişti. Sonra yine başladı. Hatta daha fazla şey eklenerek. Sevdiğim insana ulaşmaya çalışırken bastığım zeminin ortadan kaybolması ve benim boşluğa doğru kayıp gidişim ve sonra da ölümüm... Kendi bedenim üzerinde ağlarken uyanıyordum. Artık görmüyorum ama uyumaktan hala korkuyorum. Daha doğrusu tekrar böyle şeyler görmekten korkuyorum...WizardOfQuarks wrote:Kısa bir süre öncesine kadar rüyamda kendimi hep ölü görüyordum. Hatta bu yüzden çok ciddi uykusuzluk problemleri çekiyordum. Yada uykusuzluk problemleri çektiğim için uyuduğum kısacık sürelerde böyle kabuslar görüyordum. Hangisi hangisinin nedeni bilmiyorum. Bağlantısı var mı onu da bilmiyorum. Neyse uzattıkça saçmalayacakmışım gibi geliyor...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yaş o zaman 12 falan odamda yüksek ateşle hasta yatıyorum yanımdan ufak tefek insansı gölgeler geçip karşımda açık olan pencereden aşağıyya atlıyorlar ve benim gıkım çıkmıyor daha doğrusu çıkamıyor hayatımda ilk ekz kendimi çaresiz hissetmeme neden olan bir hadise kabusmu yoksa yüksek ateşten hayalmi gördüm bilemem .
-
Drakhan
- Kullanıcı

Bir keresinde rüyamda oruçtum iftarda ise annemler bana ne yemek ne sigara veriyorlardı kafayı yiğecektim.Uyanınca hemen mutfağa koşup bir yandan sigara içip bir yandanda ne bulursam yemiştim.Sonrada gece o yemeğin üstüne uyuyamamıştım. 
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Hafızama kazınmış bir kabus..İlkokula ya gidiyordum ya da daha küçüktüm. Beni kaçırıyorlardı. Böyle tahtadan bir yere götürüyorlardı 2 katlı bir yerdi. Babam geliyordu beni kurtarmaya ben çok ağlıyordum..Ama gerisini hatırlamıyorum. Gerçekten kabustu benim için..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Benim rüyam sanırım 2. dünya savaşında geçiyor.Anlatayım:
Ben bir evdeyim ev taştan yıkık dökük aşağıdan çatışma sesleri geliyor enson bulunduğum evin kapısı zorlanıyor.ben yukarı kattayım aşağıdan sesler konuşmalar geliyor tabi ben korkudan 3,5.Yukarı kata biri çıkıyor sonra yanımdaki birini kurşuna diziyor sanırım alman askeri böyle elinde Thomson tipi bir silah var onun kafasına bir cisimle vuruyorum daha sonra arkadan başkaları geliyor tam öldürüleceğim uyanıyorum.
Bir başkası olay yine savaşta ama eski çağlardayız zaman değişmis
:
Bir kalenin sığınaklarındayız kalede sadece bir bölük asker var onlarda sonunda ölüyor.Dışardan bağırış, çağırış, feryad, çığlık ,savaş nidası, yıkım, ölüm, vahşet, vb.. sesleri geliyor.Ama bu arada saldıranlarda orclar(Günde 20 defa Lord of the Rings izlersek böyle olur
)En son sığınağın kapısını biri açıyor.(Sığınakta oturduğum mahalleden kişiler var...
)
Alt kat komşumuzu babamı sokaktan biriki amcamızı falan tanıdık büyükleri alıp ellerine kılıç vererek savaşa sokuyorlar.Tam babam savaşa girerken uyanıyorum...
Chapter 3:Kaçış Sahneleri
Sanırım bu kaçmaya çalışıpta kaçamama yada yüksekten düşme rüya klasikleri aarasında ama benimkiler biraz farklı yine çeşitli cisimlerden kaçıyorum(bir keresinde derisi demirden alev alev bir siyah köpekten yeşil bir ormanda kaçıyorum)Herneyse gayet hızlı soluk soluğa kaçış var ama birden ayağım birşeye takılıyor yere tam sert biçimde çarpacakken uyanıyorum düşüşlerde öyle tam yere çarpacakken.
Daha neler neler var ama aklıma gelse birinde fazla half life oynamaktan elimde hem kılıç hemde silahla orc avına çıkmıştım
...Ahh ahh rüyalar... 
Ben bir evdeyim ev taştan yıkık dökük aşağıdan çatışma sesleri geliyor enson bulunduğum evin kapısı zorlanıyor.ben yukarı kattayım aşağıdan sesler konuşmalar geliyor tabi ben korkudan 3,5.Yukarı kata biri çıkıyor sonra yanımdaki birini kurşuna diziyor sanırım alman askeri böyle elinde Thomson tipi bir silah var onun kafasına bir cisimle vuruyorum daha sonra arkadan başkaları geliyor tam öldürüleceğim uyanıyorum.
Bir başkası olay yine savaşta ama eski çağlardayız zaman değişmis
Bir kalenin sığınaklarındayız kalede sadece bir bölük asker var onlarda sonunda ölüyor.Dışardan bağırış, çağırış, feryad, çığlık ,savaş nidası, yıkım, ölüm, vahşet, vb.. sesleri geliyor.Ama bu arada saldıranlarda orclar(Günde 20 defa Lord of the Rings izlersek böyle olur
Alt kat komşumuzu babamı sokaktan biriki amcamızı falan tanıdık büyükleri alıp ellerine kılıç vererek savaşa sokuyorlar.Tam babam savaşa girerken uyanıyorum...
Chapter 3:Kaçış Sahneleri
Sanırım bu kaçmaya çalışıpta kaçamama yada yüksekten düşme rüya klasikleri aarasında ama benimkiler biraz farklı yine çeşitli cisimlerden kaçıyorum(bir keresinde derisi demirden alev alev bir siyah köpekten yeşil bir ormanda kaçıyorum)Herneyse gayet hızlı soluk soluğa kaçış var ama birden ayağım birşeye takılıyor yere tam sert biçimde çarpacakken uyanıyorum düşüşlerde öyle tam yere çarpacakken.
Daha neler neler var ama aklıma gelse birinde fazla half life oynamaktan elimde hem kılıç hemde silahla orc avına çıkmıştım
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Yazlık bir yerdeyim, öğlen. Üstümde yeşil bikinim var ve 3 takım elbiseli adam arabayla beni kovalıyorlar öldürmek için, ateş falan ediyorlar. Ben kaçarken bir kapıyı çalıyorum benim yaşlarımda bir erkek açıyor kapıyı telaşlı nefes nefese peşimden geliyorlar saklanmam lazım, beni öldürecekler falan diyorum. Ã?ocuk önce hiçbirşey söylemeden bakıyor, sonra ellerimi kaldırıp üstümde silah yok istersen arayabilirsin diyorum ve içeri alıyor beni. Salona geçiyoruz terasa çıkan kapı ve jaluziler açık. Ã?ocuğa jaluzileri indirmesini yoksa beni bulabileceklerini, kapının önüne park eden arabanın onların olduğunu söylüyorum. Ã?ocuk birşey olmaz diyip jaluzinin bir kısmını indiriyor. Koltuklar bir tanesi terasa doğru dönük, diğerinin de arka kısmı dönük. Arka kısmı dönük olana oturuyorum ve iyice gömülüyorum koltuğa beni görmesinler diye, televizyon açık ama bakıyorum sadece izliyormuş gibi yapıyorum. Sonra adamlar geliyor içeriye çocuğa evde kimin olduğunu soruyorlar, çocuk da ben ve kız arkadaşım var diyor. Adamlar kız arkadaşına bakalım bir diyorlar ve beni görüyorlar. Ben bir şekilde bana en yakın olanın elinden silahı alıyorum ve kabzasıyla kafasına vurmaya başlıyorum. O kadar çok vuruyorum ama adam ölmek bilmiyor. En sonunda daha da hızla vurmaya başlıyorum ve kafasını yararak öldürüyorum. Diğer adamlarla göz göze geliyorum o kadar.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

dün cok acaip bişy gördüm sacma sapan bişydi.
önce topys r us agiriodum orda starwars taki ayratıklar saldırıodu sorra pokemonlar flm vardı...
uyanınca nefret ettim kendimden nası böyle bi rüya görürüm diye
önce topys r us agiriodum orda starwars taki ayratıklar saldırıodu sorra pokemonlar flm vardı...
uyanınca nefret ettim kendimden nası böyle bi rüya görürüm diye
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Çok küçükken hep kollarımı sallayıp uçtuğumu sonra da aşağı düştüğümü görürdüm. Bi de Freddy'yi çok görürdüm. Ne zaman beni yakalıcak gibi olsa uyanırdım. 
Bi kere de taksiyle deniz kenarında bi yoldan ilerliyoruz. Benim aklıma o an ya taksi denize uçarsa diye geçiyor ve taksici dreksiyonu kırıp denize uçuruyor arabayı.
Bi kere de taksiyle deniz kenarında bi yoldan ilerliyoruz. Benim aklıma o an ya taksi denize uçarsa diye geçiyor ve taksici dreksiyonu kırıp denize uçuruyor arabayı.
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Firble demiş ki:
Başım yastığa dayalıydı sol gözüm açıktı odamın duvarını görebiliyordum.Ama sesleri duyamıyordum.Daha doğrusu vücudun karıncalanma duygusunu ses olarak duyuyordum.Kalkmak için zorlandım ama kalkamadım bunun çok kötü bir şey olduğu geçti aklımdan çok pis tırstım tam anlamıyla yataktan takla atarak zıpladım.Ama bu ana kadar elimi kıpırdatmak istiyordum ama kıpırdatamıyordum.Yüzüm kıpkırmızıydı farkında olmadan yumruğumu öyle bir sıkmışım kollarım seğiriyordu.
Benim başıma birkere geldi bu olay,Ã?nce hatırlayamadığım kötü bir rüya gördüm.Sonra vücudumu bundan uyanması için şartladım ve nitekim uyandım da.Ama işte o zaman başladı asıl kabus.Çok klasik bir kabus türü ve açıklaması da var sanırım.. Bilimsel bir açıklama... Yatakta yatıyorum. Her şey aynı ama bir türlü kalkamıyorum. Bir şey beni yatağa bastırıyor gibi. Birisinin kötü birisinin odaya geldiğini hissediyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Sanırım bir çeşit beynin vucuda nasıl hükmedeceğini hatırlayamadığı bir an. : )
Başım yastığa dayalıydı sol gözüm açıktı odamın duvarını görebiliyordum.Ama sesleri duyamıyordum.Daha doğrusu vücudun karıncalanma duygusunu ses olarak duyuyordum.Kalkmak için zorlandım ama kalkamadım bunun çok kötü bir şey olduğu geçti aklımdan çok pis tırstım tam anlamıyla yataktan takla atarak zıpladım.Ama bu ana kadar elimi kıpırdatmak istiyordum ama kıpırdatamıyordum.Yüzüm kıpkırmızıydı farkında olmadan yumruğumu öyle bir sıkmışım kollarım seğiriyordu.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Karşı apartmanın 4. katında geçiyor rüyam.
Evin salon bölümü dışarıdan bakıldığında çok düzgün görünüyor. İki yaşlı karı-koca tv izliyor ama maketler. Ve maket olduklarını hiç hareket etmediklerinden konuşmadıklarından anlıyorum. Televizyon hep açık. Evin diğer odaları karanlık ve inanılmaz derecede rutubetli. Her oda inanılmaz küçük. Bu odalarda kaçırılan insanlar zoraki bir şekilde birbirlerine işkence ediyorlar ve bunu yaptıranlar her organın kalıbını çıkarıyorlar. Ben de bu gruba dahilim. Sürekli ağlıyorum. Pencereden baktığımda kendi evimizi görebiliyor hemen karşımda duruyor ama çıkamıyorum binadan. Neyse kalıbı çıkan organların çöpe atılması için seçiyorlar ve kaçmamam için sıkı sıkı olacakları söylüyorlar. Ben de tamam deyip dışarıya çöp atmaya gidiyorum.
Ã?öpü atıyorum biraz bekledikten sonra deli gibi koşarak kendi apartmanımıza giriyorum annem açıyor kapıyı anlatıyorum olanları sadece gülüyor inanmıyor bana. Ben hırs yapıp tekrar o yere dönüyorum. Belirli bir süre sonra tekrar çöp atma bahanesi ile dışarı çıkıyorum. Üstüm başım kan içinde çarşıya karakola koşuyorum anlatıyorum olanları ve eve baskına gidiyorlar. Ben arabanın kapısını açarken uyanıyorum.
Hayır olsun deyip geçiyorum ama bunun bir anlamı varsa gerçekten çok merak ediyorum
Evin salon bölümü dışarıdan bakıldığında çok düzgün görünüyor. İki yaşlı karı-koca tv izliyor ama maketler. Ve maket olduklarını hiç hareket etmediklerinden konuşmadıklarından anlıyorum. Televizyon hep açık. Evin diğer odaları karanlık ve inanılmaz derecede rutubetli. Her oda inanılmaz küçük. Bu odalarda kaçırılan insanlar zoraki bir şekilde birbirlerine işkence ediyorlar ve bunu yaptıranlar her organın kalıbını çıkarıyorlar. Ben de bu gruba dahilim. Sürekli ağlıyorum. Pencereden baktığımda kendi evimizi görebiliyor hemen karşımda duruyor ama çıkamıyorum binadan. Neyse kalıbı çıkan organların çöpe atılması için seçiyorlar ve kaçmamam için sıkı sıkı olacakları söylüyorlar. Ben de tamam deyip dışarıya çöp atmaya gidiyorum.
Ã?öpü atıyorum biraz bekledikten sonra deli gibi koşarak kendi apartmanımıza giriyorum annem açıyor kapıyı anlatıyorum olanları sadece gülüyor inanmıyor bana. Ben hırs yapıp tekrar o yere dönüyorum. Belirli bir süre sonra tekrar çöp atma bahanesi ile dışarı çıkıyorum. Üstüm başım kan içinde çarşıya karakola koşuyorum anlatıyorum olanları ve eve baskına gidiyorlar. Ben arabanın kapısını açarken uyanıyorum.
Hayır olsun deyip geçiyorum ama bunun bir anlamı varsa gerçekten çok merak ediyorum