---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Yener: Adında anlaşılmıyor resminde. Venom olduğunu düşünüyorum bu çizimin, örümcek adamdaki. Ne alaka bilmiyorum ki, adında da meymenet yok. Neyi yener, kim yener, neden yener.
Anchorit: Çok seviyorum bu çizimi. Geldin geleli hep bu var sende ve değiştirme.
WizardOfQuarks: Dikkatinizi çektimi Wizardofquaks'ın her avatarı değiştiğinde resimdeki kadın daha yaşalnıp çirkinleşiyor. Değiştirme hızınıda düşünecek olursak pek yakında avatarı görmemek için siteye girmeyi bile kesebilirim.
Drakhan: Biri burada elf okçu diye yazana kadar bebn bunu deniz adamı sanmıştım. Sonra bir baktım ecüş bücüş bir elfmiş gerçekltende. Yoksa acaba cinsiyeti değişmiş dryad olabilirmi. Böyle ağasın dalıyla bir olunca.
Murdoc: Arkadaşlar Murdoc sanki Drizzte benziyor değilmi ama Raistlin ile harmanlanmış. Bakışlarında da Obi Van Kenobi havası var. Sanırım burnundan kaynaklanıyor bu hava.
aransayes: Eskisi psikopattı buda onun yaşlanmış hali gibi. Wizardofquaks ile birlikte yaşlanıyor sanırım senin avatarda.
celeraen: Eski avatarın kızı güzel ama yenisini düşündüğün çok hoş. Bence onu koy. Eskisi çok boş bir avatar. Güneçe bakan kalçası açık kadın.
Galathiniol: Çok duygu yüklü bir avatar. Annenden uzun süreden beri ayrımısın?
Anchorit: Çok seviyorum bu çizimi. Geldin geleli hep bu var sende ve değiştirme.
WizardOfQuarks: Dikkatinizi çektimi Wizardofquaks'ın her avatarı değiştiğinde resimdeki kadın daha yaşalnıp çirkinleşiyor. Değiştirme hızınıda düşünecek olursak pek yakında avatarı görmemek için siteye girmeyi bile kesebilirim.
Drakhan: Biri burada elf okçu diye yazana kadar bebn bunu deniz adamı sanmıştım. Sonra bir baktım ecüş bücüş bir elfmiş gerçekltende. Yoksa acaba cinsiyeti değişmiş dryad olabilirmi. Böyle ağasın dalıyla bir olunca.
Murdoc: Arkadaşlar Murdoc sanki Drizzte benziyor değilmi ama Raistlin ile harmanlanmış. Bakışlarında da Obi Van Kenobi havası var. Sanırım burnundan kaynaklanıyor bu hava.
aransayes: Eskisi psikopattı buda onun yaşlanmış hali gibi. Wizardofquaks ile birlikte yaşlanıyor sanırım senin avatarda.
celeraen: Eski avatarın kızı güzel ama yenisini düşündüğün çok hoş. Bence onu koy. Eskisi çok boş bir avatar. Güneçe bakan kalçası açık kadın.
Galathiniol: Çok duygu yüklü bir avatar. Annenden uzun süreden beri ayrımısın?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Neye ateş ediyo. Karanlıkta panikleyipte bir kediden felanmı korkmuş. Hem öyle çatlamalı patlamalı resimleri kullananların aslında küçüklük kompleksine sahip kişiler olduğunu düşünmüşümdür. Eflatunlarda çok fazla. Eflatun sanırım maviyle pembenin birleşimi yada arası bir renkti.
(Daha anlaşılır olması için sana önerim resmi biraz kırpman ve ortamdan çok büyücüye odaklanman.
(Daha anlaşılır olması için sana önerim resmi biraz kırpman ve ortamdan çok büyücüye odaklanman.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

O kadar kötü mü ya?Darkgnome wrote:WizardOfQuarks: Dikkatinizi çektimi Wizardofquaks'ın her avatarı değiştiğinde resimdeki kadın daha yaşalnıp çirkinleşiyor. Değiştirme hızınıda düşünecek olursak pek yakında avatarı görmemek için siteye girmeyi bile kesebilirim.
Bu arada Celeraen'in avatarı gerçekten güzel olmuş. Murdoc'un avatarı çok korkunç.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Avatarın güzel bencede ama yüzü daha güzel olsaymış keşke. Bir önce ki avatarın daha bi güzel di sanki. Ama bunu da beğendim sen bakma Darkgnome a kıskandı senin avatarını
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
LostButterfly
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı