Diablo 3 hakkında bilgilerinizi arz ederim...
Diablo 3 hakkında bilgilerinizi arz ederim...
Başlılta yazdığı gibi Diablo 3 ün nasıl olacağı,ne zmn cıkcağı hakkında bılgilerinizi istiyorum.Aslında trailer ını izledğim icin soruyorum. 
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Bildiğim kadarıyla cıkması için en az 3 sene var. Diablo 3 tıpkı Fallout3 ve starcraft gibi hayallerimizi süslemekte fakat yapabileceğimiz bir şey yok... Klavye Üstü RP bölümünde benzer bir başlık var. Oraya bakmanı öneririm... Saygılar...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Re: Diablo 3 hakkında bilgilerinizi arz ederim...
Bir link verir misin? merak ettim izleyim._KugabGu wrote:Başlılta yazdığı gibi Diablo 3 ün nasıl olacağı,ne zmn cıkcağı hakkında bılgilerinizi istiyorum.Aslında trailer ını izledğim icin soruyorum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Possessed
- Site Çizeri
Re: Diablo 3 hakkında bilgilerinizi arz ederim...
tam ben de bunu soracaktım, aransayes benim yerime sormuş.aransayes wrote:Bir link verir misin? merak ettim izleyim._KugabGu wrote:Başlılta yazdığı gibi Diablo 3 ün nasıl olacağı,ne zmn cıkcağı hakkında bılgilerinizi istiyorum.Aslında trailer ını izledğim icin soruyorum.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Ao
- Kullanıcı

Yaw ortalıkta bir tane fake trailer dolanıyor arkadaş ona denk geldi heralde bende izledim ama bariz yalan umarım ben yanılıyorumdur.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Altın yumurtlayan kaz kesilirmi. Ki buna en güzel örnek sony-swg örneği varken. Daha önce demiştim ama tekrar söyleyeyim. Gayri resmi bir şekilde blizzard wowun ömrünün 5 sene olduğunu ve bunun ardından diablo online gibi şeylere yöneleceklerini söylediler. Ancak diablonun mmorpg yerine kendi klasmanında kalacağına dari bir söylentide mevcut. Ne olur bilinmez ama olacak olan şeye daha kafadan 2-3 yıl var.
Saygılar sevgiler.
Saygılar sevgiler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Arkadalar kusura bakmayın siteye giremedim.http://www.youtube.com/watch?v=HLukhuDufaI .Heralde fake imişBaşlılta yazdığı gibi Diablo 3 ün nasıl olacağı,ne zmn cıkcağı hakkında bılgilerinizi istiyorum.Aslında trailer ını izledğim icin soruyorum.
Bir link verir misin? merak ettim izleyim.
tam ben de bunu soracaktım, aransayes benim yerime sormuş.
__OrChisHPoWeR!!!....
http://www.youtube.com/watch?v=ib5p3rZaGlU&NR hemen altında bi tane daha var 
Aran beklemeye gerek yok bu linkler bariz fake. 1. link Wow, Neverwinter Nights ve benzeri baka oyunların demolarından derlenmiş. İkincisi ise zaten gereksiz birşey. şu sıralar diablo 3 ile ilgili bir çalışma yoktur beyler nokta.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Ben umutsuz değilim bence cıkacak ama daha var... Hem Fallout 3'ün de haberleri cıkıyor... Bence bu üçüncüleri cıkarırlar...Yener wrote:Bu görüntülerin fake olduğu bariz. Malesef ki Lixer haklı Diablo 3 yok.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio