Panın Flüdü- Muhabbet

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yaşaşınnnn Novel'den intikamımı aldım.Sağol Solaron, sen korkutmasaydın Novel'i ben hayatta intikamımı alamazdım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh arkadaşlar ne diyeyim iyi yolculuklar Gordeon yolcuları Gordeon yolcuları Kervanınız beş dakika içinde yola çıkacaktır. demek isterdim. Ama diyemiyorum. MÃ?. 7. Yüzyılda bu tür yararlı anonslar henüz icad edilmemiş çünkü... Belki grup olarak bu anonsları icat etmeyi başarırsınız. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sufi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufi »

biraz zorunlu mola olmuş gibi. novel yarın dönüyor. ara için herkesten özür dilerim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yaa hadi yaa benim Rp'me cevap ver Sufi :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim de biraz mola vermem gerekti kardeşler... : ) ) ) ) Dün aksam döndük bugün de biraz yorgunum... Akşama devam ediyorum. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Maalesef ben yarın sabah saat 9:00 da dershane kampına giriyorum.Eve 1 şubat'a kadar hiç gelmeyeceğim.Yatılı kamp olduğu için Rp de yapamayacağım ama 1 şubat'ta geliyorum

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi o zaman sana iyi kamplar Edond. Merak metme o arada Edmond yolculukta olur.... Gordeon a varırsa da bir şeyler düşünürüm.

Bu arada ben de İstanbul a dönüyorum. Yarın ve öbür gün yazmakta zorlanacağım. : ) ) ) ) )

Eh yolculuk ozanlar için gerekli değil mi?
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar sanırım sizin için biraz sıkıcı bir bölüm oldu. Ancak Gordeon a varmadan önce son bir durakta beklemek mutlaka gerekiyor. Hem grubun yeni üyeleri ile de ancak böyle kaynaşılabilir değil mi?
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biraz yavaş gittik son bir kaç gün... Ancak en azından katılanlarla yeniden hızlanmayı düşünüyorum. Novelle Edmond da umarım hikayeye renk katmayı sürdürürler.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gordeon kenti DMliğe yeni başlayan biri için cidden büyük. İlk başta birçok mekanı atladım. Yeri geldikçe belli başlı mekanlar hakkında bilgi vereceğim. şu anda kente yeni giren birisi için epey bir bilgi bulunuyor sanırım.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sonunda tek oyuncu ile bile olsa kente varabildik. Kentin haritasını tarayıcı ile aktarmaya çalışacağım. Oyunculara daha doğrusu oyuncuma yardımcı olur sanırım. : ) ) ) ) Geri dönecek ya da yeni katılacak olanlara da yardımcı olabilir tabii. : ) ) )

Bilmiyorum Gordeon hakkında ilk yorumunuz nedir? Ne değildir ? ? ? Oynayan arkadaşın ve izleyenlerin yorumlarını fikirlerini bekliyorum. : ) ) )

Bir de isteyen Ankaralılarla mart ayı içinde bir Gordeon gezisi yapabiliriz. : ) ) ) ) )
HARBE GİDEN
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Madem yorum istemişsin firble yapmaya çalışıyım.

Betimlemelerin ve uzun da olsa yazdıklarının okunabilirliği had safhada. Bu çok güzel bir şey akıp gidiyor yazıalr ve bittiğinin farkına bile varmıyorum tüm bu rp boyunca yazdıklarının. Ancak son zamanlarda olaylar hızlı geliştiğinden midir nedir, anlamakta güçlük çekiyorum. Ney kim noldu nasıl hani gibi sorular beliriyor kafamda. Zaten iki kişiyiz şurda eğer sen de kabul edersen biraz daha yavaş ilerleyelim ben.

Bu arada tek 1 oyuncuylada olsa devam ettirdiğin için teşekkür ederim. Diğerlerini kınalım beraber :P şaka şaka, devam etseler güzel olurdu diyip geçiyorum, veeee söyleyeceğim şarkının hazırlıklarını yapmak üzere gidiyorum.

Bu arada akşam 6 7 gibi rp yi yaparım. Cumartesi ve Pazar günü internete sahip olamıyacağımdan biraz duraklama gibi bir şey mümkün mü? 2 gün için beni kırmazsın dimi? Çok harika bir rp oluyor bence ve gün geçtikçe güzelleşiyor, ellerine sağlık kardeş.
Been there. Seen that. Got the scars.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Beklerim seni.... : ) ) ) ) Diğerleri salgın hastalığa yakalanmış durumdalar ancak iyileşmek ellerinde diyelim.

şu oldu biraz itiraf edeyim. Yol bölümünü çok daha kısa yapmak istiyordum. O nedenle karakterler çok ayrıntılı planlanmış değildi. Daha çok oyuncuların olaylarda rol almasını düşünüyordum. Ancak oyuncular en başta eksilince karakterlerin önemi aşırı arttı. Karakterler de sanırım buna hazır değildi. Sonra da sayı daha da eksildi. Dolayısı ile karakterleri oturtmak daha da zorlaştı. Ki İstanbuldaydım ve İstanbulda bunu yapmak daha da zor.

şimdi Ankaradayım. Burada her şey daha kolay. Oyun tabii daha yavaşlayabilir. : ) ) ) ) ) Sonuçta eğlenmek için yapıyoz oyunu... : ) ) ) ) Sen istediğin zaman yaz. : ) ) ) ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Dizlerim ağrıyor. Yorgunum ve sarhoş gibiyim. Uzun bir haftanın sonu güzel bitti. Son dört gün biraz da Efla henüz yazmadı diye düşünerek biraz da nasılsa oyun biraz yavaşladı düşüncesi ile yazmadım. şimdi yazsam da sarhoşun ağzından çıkan kelimeler gibi olacak...

Eh bu bölüm önemli ne de olsa... Sonunda grubumuzu Gordeon a sokuyorum. : ) ) ) ) Hayırlı olsun....
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Uzun bir aradan sonra tekrar siteye girebildim.
RPye başlayıp da devam edemediğim için DM ve diğer arkadaşlardan özür dilerim. Bilgisayarım arıza nedeniyle servise gitti ve parça eksiği nedeniyle düzelmesi uzun sürdü. Ben de internet kafeden girmektense girmemeyi tercih ettim. Karakterimin diğerleriyle bağlantısı olmaması sebebiyle hikayeye zararı olmadığını düşünüyorum.
Hepinize iyi eğlenceler... :ayyyy!:
Locked