Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Shruiak genellikle çevresindekilere çaktırmadan çok iyi inceleme yapan ve gözleri insanı delip geçermiş gibi bakan bir adamdır.

Sinirlendiğinde kafasını eğerek kaşlarını çatar ve gülümser.

Eğlenirken çarpık bir şekilde gülümser ve kahkaha asla atmaz.

Gerektiğinde karşısındakine göre mimiklerini blöfle değiştirebilir.

Eğer üzgünse kaşlarını çatmaz ve ifadesizce bakar.Eğer canı sıkıldıysa sürekli karşısındakine sinir edici şekilde gülümser.

Savaşırken ifadesizce rakibine saldırır ve yaralandığında veya darbe aldığında ifadesini değiştirmez.(Ne kadar mümkünse :D )

Mantığı ve duyguları arasında kanındaki karışıklık kadar bir belirsizlik vardır ve olayları yorumlarken bazen saçma davranabilir. :-P
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Merhaba Arkadaşlar bundan sonra galiba oyunlarda ben aranızdayım:) Beraber oyun oynıyacağımız için mutluyum.:)Nese karakterimden söz ediyim biraz...

Clesnyé Thunderhill, 1.85 boylarında pek da yakışıklı olmayan birisidir.Orta düzey bir aileden gelmektedir.Fakat çok iyi bir eğitim görmüştür.Küçüklüğünden beri onu diğer arkadaşlarından ayırt ettirici özelliği yaşına göre olgun davranışları ve zekası olmuştur.Sağlam bir fiziği olmasına rağmen her zaman kavgadan dövüşten kaçınmıştır..Olayları konuşarak,çeşitli çözüm yolları bularak halletmeye çalışmıştır ve bu konuda da bir hayli becerekildir.21 yaşına geldiği zaman yaşadığı şehir kendisine dar gelmiş ve kendini yollara vurmuştur.Tam bir gezgin olmuştur.Doğayla iç içe bir yaşam sürmenin özlemiyle diyarın çoğunu gezmiştir.Geçtiği köylerde kasabalarda çeşitli işlerle uğraşmış,parasını bu şekilde çıkarmıştır.Bazen parasızlık yüzünden paralı asker olarakda çalışmıştır.Bu sayede yeteneklerini dahada geliştirme fırsatı bulmuştur...şimdi de kendisine yeni maceralar aramaktadır...
Clesnyé Thunderhill' nin bütün özgeçmişi bu arkadaşlar..
Birazda jest ve mimiklerinden bahsedeyim...

GEnellikle duygularını göstermeyi pek sevmez.O yüzden yüzüne bakılınca ne düşündüğü pek anlaşılmaz..
Eğlenirken neşeli kahkahalar atar..Ama bazen bu kahkahalar pek de gercekci olmayabilir...
Özüldüğünde kendi içine kapanır,yüzünede ifadesiz bir şekle sokar,az konuşur çok düşünür..
Eğer birisiylede dalga geciyorsa yüzünde çarpık bi gülümseme belirir...

İşte karakterimden biraz bahsetmiş oldum sizlere:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

hoş geldin dostum...oyuncu artıyo bu da oyundaki gruplaşmanında artacağını ve işlerin eğlenceli hale geleceğini gösterir :evil:
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Teşekkürler dostum..Evet bende oyunun baya bi zevkli olacağını düşünüyorum..:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

herkese merhaba... pek buraya yazmadım ama geç de olsa aranıza katıldım :D
şu karakter tanımı olayı hoşuma gitti..

Alegria'nın yönelimi iyi olmasına rağmen dış görünüş bakımından bunu pek yansıttığı söylenemez.

Siyahlara bürünmüş 25 yaşında bir savaşçıdır. Uzun ve kuzguni siyah saçları ve onlardan da kara çekik gözleri vardır. Uzun boyludur.

Tepkilere gelince...

Genelde tepkisizdir :D Hislerini belli etmenin zayıflık olduğunu düşünür. Çok ender kontrolünü kaybeder. Ã?fkesini dizginlemekte zorlandığı zamanlarda iri gözleri kısılır ve başını öne eğer. Nefesini tuttuğunu farkederseniz kaçın :D Bu çoğunlukla silahına sarılacağı anlamına gelir.

Boynundaki tılsıma uzandığı ve gözlerini kapadığı zamanlar üzgün olduğu zamanlardır. Endişeli olduğunda kendi kendine duyulması zor tek bir cümle mırıldanır.

Çok içten olan gülüşünü uzun zaman önce yaşadığı korkunç kayıp sonucu kaybetmiştir. Bunun yerini bıyık altı tabir edilen daha saklı bir gülümseme almıştır. Gerçekten ona yasını unutturacak kadar eğlenceli bir durum varsa ahenkli kahkahasını duymanız mümkün. Gün doğumunda sakin dalgaların sahile vuruşunu anımsatır.

Bütün bunlara ve çok güzel olmasına rağmen karanlıkta bu kara saçlı beyaz tenli savaşçıyı ilk defa görüyorsanız, size bir ölüyü hatırlatabilecek kadar çelikleşmiş ve duygusuz bir ifadesi vardır.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Hoşgeldiniz arkadaşlar. :) Ne güzel kalabalık olduk. Bol bol eğleniriz artık. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Susy Odnamra
20 yaşında, Sarı Uzun saçlara sahip, güzel kumaştan yeşil bir pelerin. Beyaz cildinde, iki yanağı hoş bir pembelik var.

Gülerken, bir eli genellikle belinde dir. Gündelik zihin egzersizlerinde, gözlerini kapatır, yere oturur. Bu pozisyonda 1 saat boyunca hiç kıpırdamadan durabilir.

Tetikte olduğu anlarda, zekasini kullanır. Daha çok soruna değil, çözüme odaklanır.
Organizasyonlara karşı ise, belirli kuralları izlemenin esnekliğini diler, çok fazla bireyselciliğin ise, karşındadır. İyi ne yapabilirim, diye düşünür.

Oyuna katilmaniza sevindim, arkadaşlar.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yaa ben napcam şimdi ama yeminer benim yerime oynar mısın zaten en fazla 2-3 tur kaçırım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yaaa çok özür dilerim kusura bakmayın takvimi karıştırmışım.Yarın değil ertesi gün başlıyomuşuz kampa.Neyse farketmez gerçi sonuçta Rp yapamayacam.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Cody.

SEvindiği zaman Sağdece gülümser GEnelde Miferi Olduğu için BElli olmaz.

Kızıdığında yada sinirlendiğinde Sinirlendiği yada kızdığı şeye Kaşlarını çatarak ve dişlerini Sıkar

Gıcık olduğu zaman BAşını biraz Ã?ne eyerek gözlerini yukarı kaldırı VE öel bakar.

Savaşta ise gözleri hedefine kitlenir ve başka hiç bir şey düşünmez

Açı çekerken yada yara aldığında Bİraz daha sinirlenir
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
devolet
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devolet »

slm herkese bende başvurdum bakalım kabul edilecek miyim....biraz geç oldu kusura bakmayın....
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Arkadaşlar bir şey söylemek zorundayım... Normalde takmam ama doğru bilinsin amaç o...

şu ana kadar adımı hep Pijek olarak yazdınız... Benim adım Piijek Véoir...

Piijek Véoir the SwashBuckler

saygılar...[/code]
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Bu arada yalnızca Piijek yeterli :D :D
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Oleyyyy.Bilgisayar başındayım çünkü hasta oldum.Evden dışarı çıkamammm.Yine aranaızdayım

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

arkdaşalar bende oyuna giriyorum kabul edildim. özgeçmş verecem kısaca..
ailesi küçükken ölmüş olan lienas önce amcasının yanında yaşamaya başlar. sonrada amcası ateşli bi hastalıktan ölünce 14 yaşında şehirde kendi başına gezmeye başlar. kendine bi silah edinir ve 18 yaşına kadar onu kullanmayı öğrenir. kendi parasını değişik işlerden kazanırken bir bakar ki 23 yaşına gelmiş ve kalabalığın arasına karışıvermiştir :D

dış görünüş olarak ufak tefek ve narin kızıl saçlı parlak tukruaz gözlü ve çilleri olan. gri bir pelerine sarılı bir kızdır işte :) kalabalğın arasında kalakaldı..
Image
Post Reply