Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Hayır benim anlamadığım ben Türkçeyi bilmezken millet yabancı dil bölümüne Elfçe yazıyor ben ona yanıyorum.Bende öğrencem Elfçe gerçi nerden öğrencem bilen var mı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
yazmasam çatlicam 
Lienas Diedros ;
gıcık bir şekilde soyadını hiç kimseye söylemez ve sinir bozacak kadar saf bakışlara sahiptir. aptal numarası yapmasının kendisine avantaj kaznandıracağnı düşünür ama bazen öyle bir an gelir ki, zekası gözlerinden akar. çoğu zaman saf ve düşünceli bir surat ifadesi ile ciddidir. sürekli ama sürekli bir şeyler düşünür, meşguldur, büyük şeylerin küçük ayrıntılardan oluştuğuna inandığı için ayrıntı hastasıdır.
duygularını elinden geldiğince insanlardan saklar. ama tabiki tutamadığı mimikleri vardır.
güldüğünde, sadece gözleri gözükür ( yani en çok gözlerideki yaramaz ifade dikkat çeker )
üzüldüğünde, farkına varmadan saçından çektiği bir bukleyi kemirir
sinirlendiğinde, iğneleyici ve alaycı olur, alay etmenin kendi sinirni geçireceğini düşünür
ağladığında, beyaz cildi kıpkırmızı ve tahriş olur
canı yandığında, eğer mümkünse yapmamaya çalışlır ama çığlığı basıverir
bir şey düşündüğünde ki bu her zamandır, sinirlice parmaklarını çıtlatır
gergin olduğunda ise korku doludur.
uykusu geldiğinde baykuş gibi bakar ( içi uyur ama gözleri açıktır tüm dikkatini kaybetmiştir)
fazla ufak tefek olduğu için genelde aralara bir yere fark ettirmeden sıkışmayı sever, gri kapüşonlu uzun bir cüppe giyer ve bu cüppe ile sırıtndaki yay ile sadağı, altındaki deri siyah zırhı saklar. yüzü ortalama derece güzeldir ve yanakları şirin çiller barındırdır.
eh sanırım bu kadar :king:
Lienas Diedros ;
gıcık bir şekilde soyadını hiç kimseye söylemez ve sinir bozacak kadar saf bakışlara sahiptir. aptal numarası yapmasının kendisine avantaj kaznandıracağnı düşünür ama bazen öyle bir an gelir ki, zekası gözlerinden akar. çoğu zaman saf ve düşünceli bir surat ifadesi ile ciddidir. sürekli ama sürekli bir şeyler düşünür, meşguldur, büyük şeylerin küçük ayrıntılardan oluştuğuna inandığı için ayrıntı hastasıdır.
duygularını elinden geldiğince insanlardan saklar. ama tabiki tutamadığı mimikleri vardır.
güldüğünde, sadece gözleri gözükür ( yani en çok gözlerideki yaramaz ifade dikkat çeker )
üzüldüğünde, farkına varmadan saçından çektiği bir bukleyi kemirir
sinirlendiğinde, iğneleyici ve alaycı olur, alay etmenin kendi sinirni geçireceğini düşünür
ağladığında, beyaz cildi kıpkırmızı ve tahriş olur
canı yandığında, eğer mümkünse yapmamaya çalışlır ama çığlığı basıverir
bir şey düşündüğünde ki bu her zamandır, sinirlice parmaklarını çıtlatır
gergin olduğunda ise korku doludur.
uykusu geldiğinde baykuş gibi bakar ( içi uyur ama gözleri açıktır tüm dikkatini kaybetmiştir)
fazla ufak tefek olduğu için genelde aralara bir yere fark ettirmeden sıkışmayı sever, gri kapüşonlu uzun bir cüppe giyer ve bu cüppe ile sırıtndaki yay ile sadağı, altındaki deri siyah zırhı saklar. yüzü ortalama derece güzeldir ve yanakları şirin çiller barındırdır.
eh sanırım bu kadar :king:

ya kusura bakmayın iyileştim ben bu yüzden kampa yarın başlayacam.Çok özür dilerim Rp yapamayacam.Sadece saat 11:00 de girme şansım var o da biraz zor turlar bugün dönerse yetişirim sonraki tura belki ama neyse.Yeminer sen beni idare edersin zaten kimseyle karşılaşmadım da oyunda.şu anda tekim zaten
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Hadi bakalım. Darkelven'ı daha fazla tutabileceğimi zannetmiyorum. Birazdan büyücüye dalacak. Tur ne kadar erken dönerse o kadar iyi olacak...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- C_Deschain
- Kullanıcı